duminică, 9 mai 2010

JOGA BONITO ! ..VENUS TRECE-N PASI DE DANS PRIN PIETROIU !


FESTIVAL DE GOLURI !!!

AVANTUL - VENUS 1 - 6
(..35` / Marcel 5`si 20`, Niculae 15`, Boba 40`, Visan 75`, Mustata 85`)

Cu o zi inainte de meciul Pietroiu - Independenta, marele ziarist, un Grigore Cartianu al Calarasiului, Mircea Brandusa, tatal celui mai incompetent arbitru din istoria fotbalului calarasean, scria intr-un articol din ziarul sau, citez "Cel mai probabil Avantul se va impune in fata echipei din Independenta". Prin experienta sa de jurnalist (aproape 1 an) "mama-omida" a jurnalismului calarasean a fost la un pas sa ghiceasca deznodamantul final al meciului, terminat cu scorul de 1-6 in favoarea "diamantelor neslefuite". Nu i-a lipsit mult, numai 6 goluri, numai atat. Datorita criticilor aduse de site-ul nostru la adresa fiului sau, cel care face praf cate un meci la un interval de 7 zile, Mircea Brandusa incearca sa-si razbune fiul dand in Venus prin articolele din ziarul la care scrie. Dar culmea, nu-i prea ies deloc predilectiile. (TRY AGAIN)

Sa revenim la meci, unul la discretia Venusului pe tot parcursul celor 90 de minute. Echipa trimisa in teren din priumul minut de inspiratul Ilie Zeciu si-a facut pe deplin datoria, scuturand plasa portii adverse la un interval de 15` minute pe parcursul celor 90. De retinut faptul ca media varstei jucatorilor nostri fiind una foarte scazuta, 21 de ani.

VENUS INCEPE ASTFEL: CONDEI - VISAN , V.PETCU , CINARU , BENONE - BRASOVEANU , IANCU , MUSTATA , POPA - MARCEL , NICULAE (4-4-2)

Minutul 5`, Brasoveanu i-a o actiune pe cont propriu in banda stanga, trece de doi adversari si paseaza in fata portii, acolo unde, singur cu portarul din 6 metri, Minea Marcel reia in plasa deschizand scorul. 0-1 !
Minutul 15`, Benone trimite o diagonala, marca inregistrata, pentru Boba care isi face o preluare in banda dreapta si centreaza "curat" pe coltul lung, acolo unde Niculae nu indeplineste decat o formalitate trimitand mingea cu calm in plasa. 0-2 !
Minutul 20`, Brasoveanu vede bine un culoar liber si salta mingea peste apararea adversa pana la Minea Marcel care cu o preluare buna "potoleste" mingea si suteaza napraznic din 10 metri la coltul lung, reusind dubla si tabela se modifica la 0-3 !
Minutul 35`, oaspetii, presati de scorul de pe tabela forteaza si reduc din diferenta dintr-un penalty contestat de jucatorii Venusului. Asadar 1-3 !
Minutul 40`, la doar 5 minute dupa golul primit, orgoliul Venusului rabufneste la o faza bine construita la mijlocul terenului, mingea ajungand in partea dreapta la micutul Madalin, abia intrat de cinci minute, reuseste o centrare sutata prin spatele fundasilor adversi, mingea ajungad la Popa Bogdan(Boba) care din 4 metri nu iarta ducand scorul al 1-4 si stabilind tot-odata scorul pauzei.
Minutul 75`, o centrare ce depaseste careul de 16 metri advers ajunge in banda stanga la Mustata care nu sta pe ganduri si centreaza o minge stil "covrig", aceasta lasandu-l cu poarta goala pe capitanul Venusului, Visan Razvan care trimite cu calm in poarta oaspete urcand scorul la 1-5 !
Minutul 85`, Brasoveanu scapa singur pe partea stanga, se joaca un pic cu doi adversari si ridica mingea la sut lui Mustata, care venind lansat reia din voleu de la marginea carului de 16 metri, si cu ajutorul unei mici devieri modifica tabela la 1-6, acesta fiind si scorul final !

De remarcat faptul ca in minutul 60` al partidei Ilie Zeciu, antrenorul-jucator al Venusului isi face aparitia pe gazon inlocuindu-l pe Popa Bogdan(Boba), bifand al doilea meci din acest sezon (primul dintre ele fiind cel de la Cuza Voda acolo unde a jucat ultimele 20` de min). N-a facut o partida deloc rea, tinand cont de perioada de inactivitate prin care a trecut, punandu-si elevii in situatii clare de gol, ratand chiar si o ocazie mare in ultimul minut al partidei cand mingea trimisa de el cu precizie la coltul lung fiind scoasa cu greu de portarul advers.

"Asta e adevaratul Venus, asta numesc eu echipa ofensiva, aceea care-si stoarce adversarul din primul pana in ultmul minut, ii baga in corzi cum se spune. Asta-i pofta ce am poftit " - a spus mandru Doru Simion scouter`ul Venusului, la plecarea de la stadion.

8 comentarii:

  1. Cu putina pregatire fizica aceasta echipa se poate bate la jumatatea clasamentului in liga a 3 a...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca Brandusa e Cartianu, eu cine sunt:)) Tolontan:))

    RăspundețiȘtergere
  3. pt sport calarasean.tu esti tantalauan

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam tarziu dar reprezinta un mic drept la replica pentru domnul Brandusa care ataca voalat Venus Independenta si probabil conducatorii acestei echipe, in articolul dansului din ziarul Obiectiv de Calarasi.
    Domnule Brandusa in primul rand blogul nu reprezinta un site oficial al echipei de fotbal Venus Independenta ci este mai degraba un mijloc de comunicare NEOFICIAL al suporterilor, al jucatorilor si al celor ce sunt apropiati de aceasta echipa.
    Frustrarea dvs. vine din faptul ca fiul dvs. a fost atacat pe acest blog pentru prestatia din partida Spicul Roseti –Venus, dar daca citeati cu atentie in acel articol nu se facea referire decat la maniera sa generala de arbitraj nu ca ar fi avantajat o echipa sau, cum spuneti dvs., ar fi fost cauza pentru care Venus a pierdut (Spicul a castigat acel meci pe merit).
    Sunteti rautacios si lipsit de obiectivitate, dar cum naiba de un arbitru nu opreste un meci de fotbal cand pe teren trece un “ins care conduce un scuter”? Ce se joaca in curtea scolii? Lasati prostiile si fiti mai obiectiv, poate mai aspru cu propriul copil daca vreti sa ajunga un arbitru adevarat. Daca asa credeti ca il ajutati gresiti enorm. Manuiti binisor condeiul dar si cuvintele pentru ca la un eventual repros legat de ceea ce ati dorit sa subliniati in interiorul articolului sa puteti rastalmaci propriile cuvinte. Vorbiti de toleranta. Pai daca stau sa ma gandesc dvs. ati fost tolerat ca si arbitru, nicidecum apreciat. Si nu uitati!!! meciul dvs. de retragere a avut loc la Independenta (asta deoarece probabil in alte locuri nu erati nici macar tolerat).
    Retineti asadar ca pe un blog, in special la sesiunea “Comentarii”, se pot scrie multe (personal nici eu nu sunt de acord cu exprimarile vulgare) dar depinde numai de dvs. sa selectati ceea ce este constructiv si va poate ajuta fiul sa remedieze anumite lacune in materie de arbitraj si poate si lacumele dvs. in materie de jurnalism. Este posibil ca unii oameni sa va judece chiar mai aspru decat mine, poate va cunosc mai bine, dar eu consider ca ceea ce v-am scris este de ajuns (pentru moment cel putin).
    Venus poate termina pe 4 (dar inca o data v-ati inselat si ati scris doar din rautate)? Si care este problema? Daca nu au iesit pe locul 1 sau 2 nici nu mai conteaza asa mult. Chiar sunt curios daca veti citi ceea ce am scris si daca veti intretine “dialogul” cu cei ce pastoresc acest blog, repet NEOFICIAL, al echipei de fotbal Venus Independenta.
    P.S. Multumiri lui Catalin Nitu pentru publicarea articolului cu incidentul petrecut in timpul meciului de la Gradistea pe site-ul gsp.ro.
    Poate ca dl. Brandusa nu dorea ca fiul sau sa ajunga asa de repede si in aceasta maniera pe site-ul de sport cel mai vizitat din tara.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca citesti mai cu atentie in comentarii nu se face referire la maniera de arbitraj a lui Brandusa. Sunt multe jigniri la adresa lui ca om. Nu ca tin cu el dar nu este frumos.Stiti cum este in fotbal cand nu-ti iese ceva dai vina pe arbitri. Daca era sa castige Venus mai zicea cineva ceva? Sa fim seriosi. Si pacaliciul ala de Nitu nu scrie decat rele. Ca altfel nu-i citeste nici dracu articolele. A vazut ca Coman nu-i face jocul, scrie de altii. Pacalici cu pix.Un suporter al echipei care gandeste si altfel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca tu nu ai vazut meciul nostru si ti se pare normal sa-ti bati joc de cei 22 de fotbalisti, poate gresim noi..

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .