marți, 29 ianuarie 2013

GATA DE CANTONAMENT !



Asa cum deja v-au obisnuit in fiecare an gruparea din Independenta pleaca din nou intr-un stagiu montan de 7 zile pentru a se pregatii ca la carte pentru returul ce urmeaza sa inceapa in martie. Marius Lucan si Ilie Zeciu le-au pregatit un program special briliantelor cu cate doua antrenamente zilnic, acestia dorind ca elevii lor sa acumuleze cat mai multa conditie fizica pentru meciurile de foc ce vor avea loc in campionat. Venus va avea parte si de trei meciuri amicale in acest cantonament, unul din ele se pare chiar cu formatia antrenata de Claudiu Niculescu , Damila Maciuca aflandu-se doar la cateva sute de metri distanta de locul undeva Independenta va fi cazata.

Dupa ce site-ul nostru anuntase ca Venus este aproape de a obtine doua semnaturi importante se pare ca totul este acum doar trecut iar sansele ca cele doua transferuri sa se realizeze este aproape de 0% , cei doi fotbalisti amanand un raspuns concret pe tot timpul negocierilor.
Singurul nume nou din sanul echipei este mijlocasul central Alexe Costin ce a evoluat in turul campionatului la Radovanu , acesta demonstrand in amicalele de pana acum ca este un veritabil castig pentru echipa .
Sunt si trei absenti in lotul ce Venus il va deplasa pe data de 17 la Brezoi , Iordache Razvan (plecat o perioada de 2 luni in Franta) , Voinescu Gabriel si Badea Gheorghe neputand raspunde convocarii din motive personale insa ultimii doi vor fi prezenti la ultimul amical disputat la munte cu o zi inainte de intoarcerea acasa.


51 de comentarii:

  1. era chiar postul descoperit :) in loc sa cautati jucatori care sa intre si sa astupe gaurile aduceti jucatori "cu nume"

    RăspundețiȘtergere
  2. Da asa e. ai dreptate. e nevoie de un atacant si aparator dreapta. poate si un mijlocas central.sau poate antrenorul a cerut jucatorul asta. eu nu am auzit de el.

    RăspundețiȘtergere
  3. bai adi cel mic care da cu fruntea-n buric ce dracu ma ai inceput sa faci ekipa la coade sau te crezi in FIFA))))))))))))))))))))prostule.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie un ataknt. a mai plekt cineva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe cine am deranjat asa tare cand am spus ce mai are nevoie echipa?un anonim titular sau unu care vrea sa fie titular. acel anonim ramane un prost de gura fara neuroni.

    RăspundețiȘtergere
  6. degeaba aduci jucatori daca nu ai pe banca un antrenor. faci echipa pe prieteni si interese. mergeti mai bine pe mina lui lucan.

    RăspundețiȘtergere
  7. lucan trebui ca faca ceva pentru echipa asta daca vrea sa ajunga antrenor

    RăspundețiȘtergere
  8. cat despre acest jucator mai vedem sigur o sa ceara si pe masa si pe tasu

    RăspundețiȘtergere
  9. Dak e bun cere normal. totu e sa merite si sa ajute echipa. Dak mai vin si alti valorosi e f bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. cu ILIE ZECIU sa promovat mai famatule vad ca nu esti alaturi de echipa ,stii doar sa ,,LATRI'' si ce sa-ti faca lucan sai aduca pe cei de la TULCEA ,suntem echipa de tara nu de UCL ai inteles prostule ,.ADI MIC <>)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa mai bage pe unii de pe banca ba. sa nu-i mai forteze titulari cand ei sunt slabi (gen fundasu drepta sau stanga sau uni atacanti).sau poate uni se supara

      Ștergere
  11. O sa ma apuc de fotbal cand te vei muta si tu la oras ! (Musty)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cand jucam fotbal la Dunarea Calarasi,tu nu stiai unde este stadionul!(yo15)

      Ștergere
    2. Si Dunarea mare echipa de fotbal=))))

      Ștergere
  12. Fiecare are dreptul la o opinie cu care putem fi de acord sau nu. Important este sa-si exprime parerile intr-un mod civilizat, fara sa jigneasca. Referitor la posibilele noi achizitii sper sa fie intr-adevar jucatori valorosi (CV-ul ii recomanda), iar experienta lor sa ne ajute sa castigam un nou titlu de campioni judeteni si de ce nu, un nou meci de baraj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. bine spus.

      Ștergere
    2. Cum spui tu Ionut, sa castigati titlul(nu se mai da baraj, echipa clasata pe primul loc promoveaza direct in divizia C, sper sa nu se schimbe din nou regulamentul).Eu va doresc bafta!(yo15)

      Ștergere
  13. Se da baraj.nu s a modificat regula.

    RăspundețiȘtergere
  14. ionut anghel dar de cand se joaca fotbal pe CV ... te recomanda doar calitatile pe care le ai si modul in care esti pregatit in momentul de fata nu ce ai facut cand aveai 20 de ani si cand puteai s a alergi sa nu uitam ca a-ti mai dorit sa mai aduceti jucatori cu cv dar depasiti de greutate care au refuzat oferta cand au vazut despre ce este vorba ( ma refer la tansferul esuat din vara )

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am spus ca acei jucatori trebuie sa joace, ci doar ca CV ul ii recomand a fi utili echipei noastre.Sunt multi jucatori la varsta inaintata care joaca fara probleme in liga a IV-a din Romania. Avem si noi un exemplu - Marius Lucan. Avem exemple de jucatori destul de tineri chiar la noi in echipa care nu (mai) fac fata nici la acest nivel. Nu stiu despre ce transfer esuat vorbesti...da un nume (oricum nu esti logic in ce afirmi - ori jucatorii respectivi erau grasi si nu au fost doriti la echipa, ori lor nu le-au convenit conditiile de la Venus?). Singurul mare esec in vara a fost faptul ca echipa nu putut juca in liga a III-a. Si daca te referi la transferuri - personal regret ca nu am putut sa-l mai tinem la echipa pe Piron Daniel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Piron face cat toti atacantii aflati acum in lot.Cu el in teren cred k erati pe primul loc fara probleme, la cel putin 5-6 puncte de ocupanta locului doi.Nu-l agreez pe Moto, dar trebuie sa recunosc k revenirea lui la echipa a fost un plus care s-a cunoscut.Succes Moto in continuare.(yo15)

      Ștergere
  16. pai trebuie altii mai buni tata ca la cum am vazut ieri nu prea aveti nici 11 titulari. sa fi vazut pe ciocanesti ce o plimba. la voi doar motorina a facut ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciocanesti nu a avut amical de la terminarea campionatului,si am vazut ce o plimba in meciu' cu independenta.Asta inseamna ca esti unu' din Ciocanesti...ce cauti pe acest blog?

      Ștergere
  17. da ciocanesti astia sint belea rau si ii batem iar cu arbitri cum spun unii

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce noutati au fost la amikl? cum au jukt?

    RăspundețiȘtergere
  19. La meciul de sambata pe margine era si Solo care a facut o remarca. A zis ca Venus are cei mai eficienti fundasi laterali si nici nu e greu sa-i vezi. Musty, stii doar ca ai mereu sustinere la Independenta din partea suporterilor care vin meci de meci la stadion, iar tu Dane , cred ca esti trecut prin atatea, sa nu mai pui botu la ce zic cocalarii astia pe blog. Cine va vrea afara , sunt tot frustratii care nu au loc de voi.

    RăspundețiȘtergere
  20. cu buf,buf cum spui tu va promovat liga 3 dar tu tot fustrat ramai oricum se vede ca esti coleg de-al lui de la Venus buf,buf tot rezerva ramai asa ca ciocul MIC.

    RăspundețiȘtergere
  21. cine ma ne-a promovat ala care isi da cu stingul in dreptul hai sa fim seriosi alti au dus greul porumbel, moto,piron ,georgica, mihai nu antifotbal ala care spui tu imi pare rau sa spun dar trebuie inlocuit si catalin coman a fost bun dar nu prea mai face fata oricum tot respectul pt coman.

    RăspundețiȘtergere
  22. se pare ca ai ceva cu baietii din Modelu (am inteles ),si nu-l mai laudati pe Porumbel atata ca la baraj ,independenta a jucat in 10 ca el nu prea a atins mingea ca juca cu Jegalia ,Potcoava asta e altceva ,dar daca sa ajuns sa se ia de jucatori in halul asta de ce nu vii sa sa-i spui lui Ilie Zeciu ca vrei sa joci si tu titular ,sa vedem daca joci mai bine decat COMAN SAU IMPIEDICATUL ala cum ii spui (Tarabasanu ),vezi ca au jucat si ei pe la div ,,C<< in schimb tu stai si ataci fotbalistii lui Venus .

    RăspundețiȘtergere
  23. Fara suparare sambata tabarasanu a fost slab si nu e prima data. eu nu am vazut sa incerce zeciu pe alcineva in locul lui. sau se supara maistru si nu se mai joaca. Coman e ok dar s a ingrasat. e mai bun cinaru. cine e mislocasul central din meciu cu modelu?

    RăspundețiȘtergere
  24. da cautati ma fratilor altul si datii lui drumul sa plece daca e atata de slab precum spuneti voi alte echipe il vor asa slab cum e ce tot da-ti atata in el.

    RăspundețiȘtergere
  25. cand oamenii din modelu se roaga de ei sa vina acasa acesti baieti refuza si nu din cauza banilor pentru ca ei ar putea castiga bine si la modelu dar raman findca au caracter.daca cei care Ii critica sunt din conducere ar fu bine sa le spuna in fata sa respecte anii pe care iau petrcut acolo si au dat totul pentru echipa neconditinat.respect Tarabasanu si Coman

    RăspundețiȘtergere
  26. va rugam mult nu incercatii sa mai bagati strambe la aceasta echipa.nu va mai luati de jucatori.totii cei care sunt in momentul actual la echipa merita sa ramana pt ca ei au dus greul si ca drept dovada au adus si rezultate.ca drept dovada s-au fazut caracterele sambatasi ca de obicei vedetele pleaca iar "prostii" raman.

    RăspundețiȘtergere
  27. Si transferul?Vine sau nu vine?De cine era vorba daca tot nu ai scris nimic?

    RăspundețiȘtergere
  28. Venus Independenta , rezerva drepturile de a elimina comentariile care aduc injurii, cele cu caracter rasist sau jignitor la adresa unei sau mai multor persoane din anturajul echipei!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum il cheama pe jucatorul ala cu peste 50 de meciuri?si vine sau nu vine?

      Ștergere
  29. Cat mai aveti de gand sa jucati cu Tarabasanu ba frate ca are o gramada de ani si nu mai poate...se vede ca a scazut mult in valoare. Macar jucatil pe stanga, ca pe dreapta joaca Musty si o face mult mai bine. Chiar nu gasim un junior sa joace in locu lu Tarabasanu , sau nu se vrea inlocuirea lui ?

    RăspundețiȘtergere
  30. spune ma daca nu poti sa joci de el ca pleaca

    RăspundețiȘtergere
  31. |La vara Tarabasanu va pleca sigur la Modelu sa-ti iasa din grija si mai subtire cu juniorii ca nu prea aveti la Coade juniori.si inca ceva vezi ca Tarabasanu de cand a venit la Coade joaca fundas lateral ceea ce el nu a jucat niciodata a jucat la marcaj (fundas central)

    RăspundețiȘtergere
  32. Pleaca dak i da aia bani altfel sta tot aici k il tine zeciu titular sa ia prima intreaga. nu mai vorbi de juniori k nu li se da sanse.

    RăspundețiȘtergere
  33. deci se vede ca nu ai loc de el ,si pleaca ca e din comuna Modelu el asa ca nu pleaca pentru bani PROSTULE si mai usor cu juniorii aia de 2 ron de la coade

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba handicapatule sa te certi cu aia care vorbesc urit de idolu tau. nu mai jicni tu copii de la venus ca nu au treaba cu certurile voastre. papa lapte ce esti. injural pe ala cu care te certi.

      Ștergere
  34. ce tot aveti cu tarabasanu?
    sa vina cineva din urma mai bun si nu il baga ilie atunci sa il injurati pe tara si pe ilie ca joaca tarabasanu .
    hai sa fim barbati si sa ne dam numele care vb

    RăspundețiȘtergere
  35. cred ca ar fi mai bine ca saitul nostru sa fie inchis sa nu isi mai dea toata lumea cu parerea despre noi si sa fim injurati de uni si de alti
    o seara buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu fi suparat Daniele pt ca sunt oameni cu pareri diferite. E clar ca nu pot face 50 de persoane acelasi lot de jucatori, dar unul e brutar, altul cizmar samd...la urma tot Ilie aseaza echipa in teren si a facuto destul de bine. Cat despre comentarii, numai de bine, ca era si mai urat daca nu interesa pe nimeni site-ul s echipa
      Bafta si toate cele bune.

      Ștergere
  36. salut.de la juniori nu luati pe nimeni in cantonament?

    RăspundețiȘtergere
  37. Teodorescu urmeaza sa ajunga in cantonament in ultimele trei zile ale acestuia. Vor face deplasarea cu echipa si trei juniori (Dolache, Mitu si Paslaru).

    RăspundețiȘtergere
  38. Cine va pacalit ma ca jucati cu damila maciuca? tot doru simion?

    RăspundețiȘtergere
  39. tot maica-ta. e acolo in cantonament cu maciuca.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .