sâmbătă, 24 noiembrie 2012

DOS MANITAS, DIEZ DEDITOS !



VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - DINAMO SĂRULEȘTI (juniori) 10 - 1

     Spectacol total făcut de juniorii conduși de Dan Giurcan și Lili Radu. După o primă repriză în care Voinea a realizat un hattrick perfect, dar și o gafă demnă de Tibi Lung a portarului gazdelor, juniorii Venusului s-au dezlănțuit în a doua parte și profitând de căderea fizică a adversarilor, cauzată de vârsta înaintată, au dus scorul la un neverosimil 10-1.
     Pentru echipa noastră au marcat Voinea (3), Tudor (3), Mitu, Minea Marius, Tudor Petruș și un autogol (probabil cel mai spectaculos gol al meciului).
     Cei mai mulți dintre jucătorii adverși s-au remarcat doar prin tunsorile dubioase și prin faptul că legitimațiile de juniori le expiraseră de cel puțin 5-6 ani.
Dan Giurcan: Mi-a fost puțin teamă când i-am văzut așa mari pe adversari. Deja găsisem câteva victime să îi contest. A fost o a doua repriza extraordinară și trebuie să îl remarc pe Minea Marius care a fost aclamat la scenă deschisă de întreg stadionul. 
Radu Lilian: Sunt mulțumit de joc, am arătat ca o echipă, dar să nu uităm că adversarii din ultimele etape au fost din zona de jos a clasamentului. Vreau că în aceste ultime etape să acumulăm maximum de puncte.

17 comentarii:

  1. Ba, dar urate echipamente eveti. N-are ma nimeni bani sa va cumpere si voua 11 tricouri? Parca sunteti pui golasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cumpara ma tu daca tot suferi de echipament. Da tu esti rupt in cur si mori de foame si vorbesti de copiii astia. Si scrie numele tau adevarat nu mai pune alte nume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Glume infantile , comportament grobian. Nu merge, pe principiul "4 clase in Coade e de ajuns". Echipamentul chiar e dezastru.

      Ștergere
  3. Echipa de juniori a inceput sa joace dar este adevarat ca nu a avut meciuri foarte grele in aceasta perioada dar totusi nu ar strica cate un rand de echipamente pentru juniori,cei de la Borcea care au juniori foarte slabi au cate 2 randuri de echipament la juniori(negru,galben)si voi nu sunteti in stare sa cumparati un echipament?Eu stiu ca nu conteaza echipamentul nu conteaza in joc dar la prima vedere cu acest echipament o sa pari o echipa care este saraca si care nu pune accent pe juniori.As vrea ca din retur sa vin la stadion si sa vad o echipa a Venusului la juniori cu echipament nou(seniorii au echipamentul rosu,chiar daca nici lor nu le-ar strica un rand nou)si un joc cu care sa demonstrati valoarea voastra si a clubului Venus.Pentru ambele echipe(juniori+seniori)multa bafta in continuare si sa aveti mare grija in meciul cu Tamadau si din retur sa va ajute Dumnezeu sa nu pierdeti niciun meci,stiu ca este foarte greu dar voi puteti,daia sunteti la Venus(cand am spus asta am spus mai mult pentru seniori pentru ca ei chiar merita deoarece au castigat barajul dar nu au putut juca in liga a 3-a din cauza banilor).De data aceasta sper ca voi sa castigati campionatul si cupa si sa castigati si barajul pentru ca voi sa jucati in liga a 3-a:)

    RăspundețiȘtergere
  4. in primul rand echipamentul impune respect..nu cred ca la un restaurant ai manca cu aceiasi pofta daca vezi bucatarul sau ospatarul k te serveste in maiou si izmene galbene in cur. Nu la fel tratezi un om la costum si unul in salopete murdare cand e vb de o afacere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Respect de la cine ma? De la arbitrii sau de la adversari? respectul ti l castigi prin rezultate nu prin echipament, mai ales ca la Venus chiar nu sunt probleme din punctul asta de vedere. auzi borcea are echipamente dar nu a avut o masina pe post de ambulanta si a pierdut cu 3-0. unde este respectul?

    RăspundețiȘtergere
  6. iar comentezi tu , ma chilot murdar. Ce dreacu esti in club? esti veselar? ce esti ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba voi nu aveti nici mustati si vreti nike si adidas? Corecta observatia cu borcea 0-3 ca nu au avut salvare la meciul cu dragos voda. l-au dus cu nike si adidas cumva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand nu vreau sa ma cert.Cei de la Borcea au cumparat echipamentele inainte de inceperea campionatului si nu sunt "nike" sau "adidas" cum spui u,am vrut sa spun prin asta ca ei au avut totusi bani.Si faza cu masina,daca nu aveau masina nu se incepea meciu' u tot ce vezi crezi...daca nu exista masina pe post de salvare nu se incepe meciu'.

      Ștergere
    2. Ar fi bun un nou set de echipament, dar nu aceasta este prioritatea echipei de juniori în acest moment. Din punctul meu de vedere banii de echipament ar fi mai utili pentru a plăti transportul la antrenamente copiilor care nu sunt din Independența și apoi achiziționarea de ghete pentru joc. Echipamentul ar fi ultimul pe lista de priorități. Nu știu ce se insistă atât cu echipamentul, este clar că respectul ți-l câștigi jucând și nu cred că echipamentele juniorilor sunt așa jalnice încât să vină unii să ne compare "plastic" cu "bucătarul sau ospătarul k te servește în maiou și izmene galbene în cur". Mai ales că preferă să rămână anonimi fără curaj de a-și susține punctul de vedere. Eroilor...

      Ștergere
    3. Da sunt de acord cu antrenamentele dar si asa,cati din oras ar veni?Unde se vor tine antrenamentele?Totusi,sunt 20 de copii care trebuie a faca antrenament serios,nu pe portiunea aia cu gropi,pamant,nisip si putina iarba+ca e si spatiul mic,pe sintetic totusi nu se poate lucra cu 20 de copii doar in 2 serii a cate 10 dar asta ar insemna ori sa lucrezi o zi cu o serie iar a 2a zi cu alta ori o ora-o ora jumate cu 1 is o ora-o ora jumate cu alta.Si de ce nu se transporta cu autobuzul de scoala pana la potcoava?Si da,sunt de acord ca echipamentul nu impune respect dar daca tot e ultima prioritate atunci cumparati ghete,aparatori pentru toti.

      Ștergere
  8. Eu credeam ca Independenta e peste Borcea dar vad ca fanii comunei, nu vad nicio diferenta intre cele doua sate...toti o apa si-un pamant

    RăspundețiȘtergere
  9. Juniorii au ramas tot pe 3 ?

    RăspundețiȘtergere
  10. ma cheama Mitu nu Mițu :)))

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .