duminică, 25 noiembrie 2012

GALOP DE SANATATE !


VENUS INDEPENDENTA- Dinamo Sarulesti 11-0


Cand spui Venus, rostesti automat spectacol. Lucrul acesta s-a respectat si sambata la meciul contra celor din Sarulesti pe cel mai frumos stadion din judet , Venus Arena.
Dupa ce etapa trecuta remizase pe terenul celor din Sohatu , conducerea Independentei a inteles ca echipa trebuie sustinuta neconditionat si a transmis mesaje de incredere pentru jucatorii campioanei pe toata saptamana premargatoare meciului iar increderea acestora s-a vazut la finalul partidei pe tabela de marcaj, 11 goluri in 90` de minute fara a primii niciunul.
Meciul a inceput furtunos pentru cei din Sarulesti (sensul rau) care in minutul 15 se vedeau deja condusi cu 3-0 dupa un hatt`rick de kilograma realizat de Voinescu Gabriel. Pana la pauza tabela s-a modificat de inca doua ori, Mustata si Oprea Adi stabilind scorul primului mitan.
La reluare Venus n-a luat piciorul de pe acceleratie fortand reduta dinamovistilor . Super transferul Gh. Badea marcand  de doua ori la primul meci jucat pe arena din Independenta urcand scorul la 7-0 in minutul 60. Apoi Zeciu face patru schimbari insiprate iar nou-intratii Hagea si Tudor cu o tripla stabilesc scorul final , un mirific 11-0 .

Urmatoarea etapa briliantele din Independenta se deplaseaza la codasa Fortuna pentru ultimul meci al turului contra Tamadaului.









            


21 de comentarii:

  1. Sa va fie rusine. Se vede ca Hagi nu prea este dorit aici. Nu l-ati scris nici la marcatorii echipei si are in jur de 10 goluri. Asta nu e un colectiv e o turma !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostanaculeeeee. Hagi al tau se numeste Tudor in buletin.

      Ștergere
    2. Dai sus la clasament actual . Si in josul paginii sunt marcatorii. Daca tu il gasesti acolo...

      Ștergere
    3. hagi nu e dorit in echipa, se vede. Nea Doru are vedetele lui, hagea, neymar, tanasescu,etc Daca le dai prima intreaga si bani de drum, mai adu 10 k ei. Nici aia din oras nu mai sunt la cautare

      Ștergere
  2. Cand ai o atmosfera ca cea de sambata, nu ai cum sa te dai batut, pt ca dupa fiecare lovitura , te ridici si lovesti de doua ori mai puternic...staful a fost peste asteptari. RESPECT

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare, felicitari baieti pentru aceasta victorie care nu se putea pune la indoiala, sambata ve-ti juca la Tamadau, nu cred ca o sa intampinati probleme, desii asta nu inseamna ca va fi usor, i-am urmarit pe cei de la Tamadau in meciul cu Manastire sunt 4 jucatori de la Bucuresti care tin echipa in rest stiu fotbal de maidan,ei au rezultate foarte proaste pentru ca nu au jucatori, daca cei din bucuresti nu vin atunci puteti juca si cu juniorii, dar atentie la nr 10, la nr 11, la nr 14 fundas central care joaca dur, pe maidanul ala de teren al lor nu stiu cum vor sta lucrurile, sunt doar cativa care stiu cu adevarat fotbal,echipa nu este rea, eu i-am urmarit isi vad de treaba lor nu injura nu sar la scandal si m-a surprins faptul ca in ciuda zvonurilor acei copii nici macar nu vocifereaza la arbitru, nu stiu ce s-a intamplat in meciurile in care erau acuzati de bataie pentru ca sunt numai copii, am fost la meciul vostru cu ciocanesti si sper sa pot ajunge si acum, va doresc mult succes in urmatoarea etapa, si fara accidentari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost la meci sambata si am vazut o atmosfera placuta in jurul echipei si inainte de meci si dupa. Jucatorii au demonstrat ca au caracter si asta s-a vazut pe tabela , chiar daca la ciocanesti se auzise ca echipa va face un complot impotriva conducerii si va mima fotbalul. Nimic mai fals....FELICITARI

    RăspundețiȘtergere
  5. Aia de la ciocanesti viseaza cai verzi. ce paparude!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nea Doru nu face echipa,antrenorul decide cine joaca si cine nu.Nu are nimic cu Hagi si nici cu vreun alt jucator,asa ca mai termina-ti cu acuzele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Voinescu alias Rafitzu este cel mai bun :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Potoliti-va dracu` odata cu acuzele astea. Cel mai bine-i ca e liniste la echipa si jucatorii sunt lasati sa joace. Care nu mai e dorit si se considera ca nu au dat randament la echipa , va parasii in iarna lotul si gata.

    RăspundețiȘtergere
  9. vreau să felicit toţi jucatori pt profesionalism şi staful tehnic forzzzza venus echipa a demonstrat ca are valoare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi ca e posibil ca de acum inainte sa fie la fer ca la meciul cu Sarulesti?

      Ștergere
  10. s-a facut dreptate...Hagea si Neymar ,trecuti pe banca de rezerve. Din cand in cand mai trebuie si Motorina lasat pe banca si bagat Tudor, macar in meciurile ca astea.

    RăspundețiȘtergere
  11. fa si la juniori o poza ca aia sau macar partea cu jucatorii:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce poza ma? fi mai explicit si zi pana la capat.

      Ștergere
    2. poza cu echipa de start...doar jumatatea cu echipa de start fara rezerve si nr spectatori,in locul seniorilor sa fie numele juniorilor...ar parea mai frumos,pararea mea nu trebuie sa o puneti in practica:D

      Ștergere
  12. Cine e ma mortu` ala de pe sportcalarasean care vi-o ia mereu in gura? am vzt ca scrie de salamul Anghel, de Mustata ca a fost promovat la 24 de ani la echipa mare, de canistra Motorina. Luati-l in topor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un frustrat care vrea publicitate de pe urma echipei noastre,

      Ștergere
    2. sorin il cheama pe psihopatul de pe sport calrasean. mai bine suge`i pe musty si moto ca baietii cand s-au apucat de fotbal tu nu iesisei din oltenita decat cu caruta.

      Ștergere
  13. Hai fortuna...
    http://fortunatamadau.tk/wordpress/
    http://fortunatamadau.blogspot.com

    frumos blog... s-a mai lucrat la el
    aveti o echipa buna, dar clasamentul e pus gresit :)) s-au dereglat polii si acum e invers :))
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .