duminică, 2 decembrie 2012

"FORTUNA" VENUS DEZLANTUITA LA TAMADAU !

                                                

                      Fortuna Tamadau - Venus Independenta 0-5

                       (Tarabasanu .  Oprea , Mustata , Badea 2)



Tamadaului ii venise randul a fi gazda celei mai titrate echipe din liga calaraseana . Pe "terenul" Fortunei se alineea sixtupla campioana Venus Independenta.
Meciul a inceput cum nu se poate mai bine pentru briliantele lui Zeciu , lateralul Dan Tarabasanu deschidea scorul in minutul doi cu un sut din 6 metri. Apoi prima repriza nu s-a remarcat decat prin starea suprafetei de joc si luturile de zile mari a celor 22 de jucatori aflati in teren.
Repriza a doua incepe cu Venus la carma jocului , incercand sa`i paseze (atat cat se poate) mai mult pe jucaorii Tamadaului iar rezultatele nu intarziau sa apara. In minutul 55` Mihai Baraitarulm este luat pe sus in suprafata de pedeapsa iar responsabilitatea cade pe umerii lui Oprea Adi care transforma pentru 0-2 cu calm.
Venus nu ridica piciorul de pe acceleratie nici la avantajul de doua goluri iar peste alte cinci minute Mustata reia splendid la coltul lung din volee o centrare venita din gheata lui Voinescu. Asadar 0-3!
Era minutul 70 iar la rampa iese Gh. Badea , transferul traznet facut de Venus ridica spectatorii in picioare si scorul la 4 goluri diferenta cu un sut din prima de la 30 de metri. Ultimul gol a partidei este marcat de acelasi Badea care face dubla cu un sut in forta din 10 metri . Scor final 0-5 si Independenta spera la o performanta absoluta : de 3 ori consecutiv castigatoare a cupei si a campionatului judetean.

Pe Venus o prinde craciunul la 2 puncte in spatele liderului avand un ascendent moral in fata lor iesind victoriosi in meciul direct disputat la Independenta. 

 






20 de comentarii:

  1. Meciul a fost jucat pe pamant sau pe iarba?:))
    Din poza pare ca mai mult pe iarba,sau era doar o portiune?(ceea ce nu prea cred)
    Ar trebui sa mai scri sub "Inclinatia terenelui" Portiune acoperita cu iarba:))

    RăspundețiȘtergere
  2. portiune acoperita cu iarba: sub 30% (de vina sunt gastele vecinului)
    dimensiuni teren comparative cu sinteticul din independenta.... poate putin mai mare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Spectatorii de unde ii sti?i-ai auzit la statia de amplificare a stadionului?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. bine glumetule mai baga ceva iarba in photoshop sau cumpara un aparat nu mai face poze cu telefonul
    bafta aveti o echipa buna... poate o sa promovati.

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.407630819306666.91703.100001792548307&type=1&l=b59644619d

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim Fortuna Tamadau pentru fotografiile mai clare puse la dispozitie.

    Aveti un site deosebit. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Salutare tuturor impatimitilor,


    Dincolo de starea suprafetei de joc mai intai trebuie sa remarcati ca a-ti jucat cu o echipa (foarte modesta) care nu pune probleme niciunui adversar cu atat mai putin ehipei dumneavoastra foarte bine organizata.
    Intr-o mica paranteza putem spune ca indiferent de starea gazonului sau starea vremii echipa mai puternica din punct de vedere organizatoric si valoric trebuie sa castige. La Tamadau a-ti demonstrat ca sunteti intradevar o echipa organizata cu oameni mai mult sau mai putin profesionisti dar care se hranesc cu fotbal cel putin la nivelul asta.Trebuie de asemenea sa remarcati ca jocul pe care echipa dvs. il practica nu se ridica la nivelul asteptat pentru castigarea unei competitii cel putin la jocul cu Fortuna nu a-ti demonstrat ferm sau poate echipa dvs nu a prins o zi buna.
    Sper ca la meciul cu noi nu au avut de suferit jucatorii dvs. din punct de vedere medical, drept pentru care va uram un parcurs bun de campionat si multe realizari pe plan sportiv.
    Felicitari tuturor celor care sunt implicati " de ani si ani" in buna functionare a sportului din localitatea dvs.


    Toate cele bune
    Fortuna Tamadau

    RăspundețiȘtergere
  7. baai tamadau , tu esti blogerul echipei tale sau analizezi jocul adversarelor ?
    ti se pare ca ai un teren pe care poti face ce vrei cu mingea? suprafata de joc e execrabila si nu stiu cum de a fost omologata pentru fotbal . baietii v au dat 5-0 si au plecat . vreti sa vedeti scor mare si spectacol prezentati va in ultima etapa la independenta si ve ti pleca precum dragos voda, sarulesti , ulmeni , radovanu etc ..

    app . aveti jucatori primitivi , numai sa loveasca au urmarit . baftos

    RăspundețiȘtergere
  8. "i love venus" baietii de la Tamadau au scris frumos despre noi, s-au referit la faptul ca se pot face mult mai multe lucruri bune la echipa noastra dupa cum vezi ne-au felicitat pentru realizari, nu este bine sa-i raspunzi cu alta modeda, asta daca nu vrei sa cazi in colapsul ideilor tipic romanesti,..... bafta venus!

    RăspundețiȘtergere
  9. Venus Independenta8 decembrie 2012 la 19:55

    Acum ne gasiti si pe facebook la adresa: http://www.facebook.com/pages/Venus-Independenta/416481385089270

    RăspundețiȘtergere
  10. Eseistul "contemplă cu amărăciune" situaţia lui in teren este un filtru de publishing in mecanismul echipei exact ca un compendiu de suicidologie in excursului cultural al tacticii. Suportul fotbalului si a abrevierilor fotbalului este simplu luand in calcul ca se referă la un obiect recognoscibilcare care de fapt este unul curativ si il implica evident pe cel ce e considerat "creierul echipei"

    Forta gandirii in teren generata, nu impusa, coercitiva, disciplinatorie sau nascuta din ignoranta sau neintelegerea din teren aduce cu sine o taxonomie a domeniilor cognitive si afective.
    Domnule Voinescu : ar fi cazut sa apelezi la taxonomii ale functiilor comunicarii si orientarilor empirice. Cu respect Vrabiuta C-tin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate sa aveti dreptate domnule Vrabiuta.Va multumesc pt opinia subiectiva de care dati dovada si vreau sa stiti k apreciez foarte mult viziunea dumneavostra in materie de fotbal.

      Ștergere
    2. Vrăbiuță este fan Cornel Dinu!

      Ștergere
  11. Marsi ma 'randunica costica' la ciocanesti. nu mai face atmosfera tu la Venus betivule.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vrabiuta trebuie sa fie adoptat in staff`ul echipei. Ar fii un castig clar. Traiasca Vrabiuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pt mesaje.Eu nu fac decat sa incurajez altruismul si contemplativitatea echipei. Multumesc si celor ce m-au criticat(critica si meditatia sunt constructive)

      Ștergere
  13. vreau sa urez sarbatori fericite pentru toti jucatorii si tot staff-ul venusului si vreau sa imi cer scuze daca am suparat pe uni dintre jucatori dar nu a fost cu rea intentie am facut-o din pasiune pentru venus la multi ani! si sa ne reintilnim cu bine in 2013 sa luam campionatul forzzza venussss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Echipa actuala are forta de a castiaga campionatul in 2013 la cel putin 6 puncte de "umflata" Ciocanesti care de vreo 5 ani e umbra Venusului.

      Ștergere
  14. Eu cred ca "vrabiuta" in realitate e Ion Slic..Cuvintele astea le auzi in timpul meciului .

    RăspundețiȘtergere
  15. e km grav daca in timpul meciului tu stai sa procesezi un asemena discurs in loc sa-ti vezi de fotbal. poate asa se explica locul din clasament si evolutiile sub asteptari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai stat tu si te-ai gandit! si in loc sa te beshi ai ragait!!!!! Du-te dracului.

      Ștergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .