marți, 13 noiembrie 2012

INCA UN TUN DAT DE VENUS PE PIATA TRANSFERURILOR !

Gheorghe Badea
                                                           

Venus face pur si simplu minuni pe piata transferurilor. Dupa ce acum 2 saptamani Baraitaru era legitimat sub comanda lui Ilie Zeciu , acum a venit randul ca Independenta sa faca inca un transfer cu greutate, Gheorghe Badea este numele ultimului transfer facut de conducerea campioanei. Fc Farul Constanta , Chindia Targoviste , Fc Rocar ANEFS  sunt echipele pentru care Badea a evoluat in ultimii 3 ani. Inainte de a semna cu Venus varful Venusului a imbracat tricoul echipei ACS Berceni (foto).

Cum a ajuns acesta sa semneze cu Independenta?
Transferul a fost facut cu ajutorul fotbalistilor pe care Venus ii are din Bucuresti insa cel ce a perfectat transferul a fost Doru Simion , punand la punct toate datele venirii atacantului la Coade.

"Dorobantu Valentin mi-a vorbit foarte frumos despre echipa din Independenta, de proiectul gandit aici si de investitiile care se fac an de an pentru aceasta echipa. Vreau sa rasplatesc increderea oamenilor in mine prin golurile si evolutiile mele . Sper sa debutez contra Sohatului. " - ne-a declarat jucatorul prezent la ultimul meci al Independentei cu Rapid Ulmeni de pe teren propriu.

http://www.transfermarkt.de/de/gheorghe-badea/aufeinenblick/spieler_213634.html  --> vezi aici cat valoreaza Gheorghe Badea!


23 de comentarii:

  1. sal vedem si pe acest jucator daca e tot la fel de bun ca neymar (lasane)ca ne-am saturat de fite .

    RăspundețiȘtergere
  2. E putin curios. Pe site-urile de specialitate apare ca mijlocas (daca nu ma insel stanga). Le uram celor doi bun venit si mult succes la Venus!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte bucuros ca echipa a inceput sa mearga, era si normal este vorba despre Venus Independenta, salut fostii colegi, pe cei noi nu ii stiu dar ii salut si pe ei, salut antrenorii si conducerea, salut si galeria echipei, ma bucur sa vad ca treaba merge bine si ma bucur ca am putut face parte din acesta echipa , va doresc numai victorii si multa sanatate toturor, il salut pe aceasta cale si pe patronul echipei care vad ca isi face treaba si sprijina sportul din Independenta, succes baietii o meritati. Cu respect Daniel Piron

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim Daniel Piron , toata suflarea din Independenta este mandra ca a avut in alcatuire un asemenea caracter deosebit! Usa vestiarului este deschisa oricand pentru tine. Bafta multa la noua ta echipa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARE pierdere PIRON DANIEL, poate revine la Independenta.De ce nu-l aduce nimeni inapoi?

      Ștergere
    2. pentru k nu are valoare si caracter

      Ștergere
  5. Badea Gheorghe este cotat la 100.000 € pe transfermarket.independenta cat a dat pentru el?

    RăspundețiȘtergere
  6. Detaliile transferului sunt strict confidentiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este imprumutat sau cumparat definitiv?este legal sa il transferi acum cand nu este perioada de transferuri?cate goluri are pentru berceni?
      As dori sa imi raspundeti...

      Ștergere
  7. Transferat definitiv, cu contract de semi-profesionist. Independenta este Club Sportiv nu asociatie sportiva si are dreptul sa transfere si in timpul competitional.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cat primeste pe meci?:D sau e strict confidential?:D

      Ștergere
  8. Ii da la fiecare meci cate o vaca din alea bune a fostului primar

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca chiar ar costa atat,ar fi mai scump decat toata liga a 4-a :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. defapt...un jucator de asemenea pret..nu ar juca in liga a 4a,nu stiu daca ar suporta venus o suma de transfer asa de mare catre un jucator asa de mare si sa nu mai vorbim de salariu...

      Ștergere
  10. Dacă detaliile transferului sunt confidențiale, să sperăm că nu îl vedem pe nea Doru implicat în Dosarul transferurilor! :D Poate vom reuși să mai aducem și alți jucători valoroși la echipă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))tare faza cu "Dosarul transferurilor".Da,si eu si toti locuitorii din Independenta doresc aducerea mai multor jucatori valorosi.Dar degeaba se aduc jucatori valorosi daca nu vom juca in liga a 3a.

      Ștergere
  11. La Tamadau o sa aveti meci greu
    mai bine nu va prezentati :))

    www.fortunatamadau.blogspot.ro *** www.fortunatamadau.tk

    RăspundețiȘtergere
  12. Un bun venit calduros si la mai multe goluri in tricoul Venusului:)

    RăspundețiȘtergere
  13. odata jucator venus17 noiembrie 2012 la 22:45

    trebuie sa il anunt pe acest baiat ca va fi nevoie sa se inarmeze cu multa stapanire de sine , pt ca pe marginea terenului se va afla unul pe nume Ion Radu , de meserie spalator de sosete al primarului , care il va contesta la fiecare pasa gresita. El e o ragalie , care e zero fotbal si zero caracter , dar care e portavocea primarului...dai la muie cand il auzi si bafta

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce sa intamplat la seniori?cum sa descurcat noul transfer?

    RăspundețiȘtergere
  15. Am o idee...nush daca este interesanta sau nu dar o spun...
    De ce nu faceti o adresa de facebook pentru echipa Venus Independenta iar acolo sa postati inceputul articoluli iar continuarea aici?sau Venus Independenta a castigat derbyul ligii a 4a contra celor de la Dunarea Ciocanesti cu scorul de 3-2,ramaneti conectat pe blogul nostru pentru mai multe informatii si bineinteles poze.Am vazut ca cei de la juniori au adresa de facebook dar nu au mai postat.Daca e sa faceti sa puneti un articol ca v-ati deschis cont de Facebook(sunt cateva adrese de facebook dar nu interesante pe numele Venus Independenta)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .