luni, 5 noiembrie 2012

EGAL PENTRU NIMENI!

     În săptămâna premergătoare partidei dintre Borcea și Venus Independența, pe blogul echipei Venus, juniorii din borcea erau extrem de activi și sugerau că vor învinge fără probleme. Pe teren însă se joacă cu picioarele, cu mintea și nu cu tastatura computerului în față. 
     Deși scorul final a fost 0-0, juniorii Venusului puteau câștiga dacă fructificau una dintre marile ocazii pe care le-au avut pe parcursul meciului și profitau de un portar al gazdelor care nu atingea bara de sus a porții nici dacă folosea scaunul. Este adevărat că și gazdele au avut unele ocazii dar șuturile acestora erau ideale pentru un meci de rugby, nicidecum pentru unul de fotbal. De asemenea, au întâlnit o apărare exactă și motivată în care s-a remarcat Ciubotaru Costel un tânăr discret, serios dar de mare perspectivă.
     La Venus există în continuare unele probleme: atacanții în general fac figurație și mănâncă prea multă sămânță de vorbă înainte de intrarea pe teren, mijlocașii sunt prea "tehnici "și nu vor să paseze decât după două trei tentative de dribling, iar unii dintre jucători uită că trebuie să facă și faza de apărare. 
     Până la urmă este un rezultat bun pentru Venus, care păstrează echipa în lupta pentru ocuparea unui loc fruntaș în clasament.
Lili Radu: Dacă trag linie rezultatul este totuși unul bun. Sunt deranjat însă de atitudinea unor jucători și de ratările imense. Sper ca sâmbătă să câștigăm și să ieșim din această pasă mai puțin bună.

Un comentariu:

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .