duminică, 22 mai 2011

VENUS CU UN PAS IN FINALA DUPA DEPLASAREA DIN "KOSOVO" !!

        Dalga - VENUS 1-1
         (Onofrei / Ilie M.)







SUNTEM PESTE TOT ACASA !







revenim in scurt timp pt. detalii ..

45 de comentarii:

  1. codeanul ultra boys22 mai 2011 la 16:04

    budestiul sunt mici copii pe langa cei de la dalga.ma refer la conducerea lor de rahat care nu stiu sa fie fair play si injura pe toata lumea.niste taranii unsurosi care cum au dat putin de bani si au fost un pic bagati in seama de unii si de altii zici ca nu le mai ajunge nimeni la nas.oricum va asteptam cu sare si ..... piper stimata conducere din dalga.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar daca suporterii, conducere cat si jucatorii venusului nu le sta in caracter sa se comporte urat, sambata vor faceexceptie de la regula , va fi un meci in care ii vor urca pe garduri pe cei din dalga, pentru asta a si mutat meciul de pe central pe stadionul din potcoava. Ce s a intamplat in tur , rar se mai poate vedea pe un stadion de fotbal pe acest glob. Va asteptam cu bratele incarcate dragi tzaranusi din Dalga.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din auzite am aflat ca meciul retur se v-a juca pe Stadionul din Independenta.Este adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  4. presedinte venus ION RADU24 mai 2011 la 10:37

    mutarea meciului la potcoava nu inseamna ca ne vom razbuna fizic pe cei de la dilga a fost dorinta expresa a suporterilor iar conducerea se angajeaza ca va asigura toate conditiile pentru ca returul sa se desfasoare in conditii optime iar cel mai bun sa cistige.Noi vrem fotbal nu bataie..........nici pe arbitri nici pe oficiali nici pe jucatori.E clar..........?

    RăspundețiȘtergere
  5. vesnic suporter al acestei echipe24 mai 2011 la 12:47

    domnule ion radu binenteles ca in teren o sa fie fotbal dar noi suporterii ne referim in afara terenului ce o sa iasa.dumneata nu ai de unde sa stii ce anume o sa organizam noi.si apropo dalga de ce nu sa mai dus la fundulea in ultima etapa? pt ca ramaneau fara picioare renumiti conducatori din dalga.niste nesimtiti,tarani parveniti si unsurosi.

    RăspundețiȘtergere
  6. la ce ora se joaca meciul de la Potcoava?

    RăspundețiȘtergere
  7. poate ca n-o sa se prezinte la meci dalga de frica

    RăspundețiȘtergere
  8. sau poate este un pretext ca oricum o sa piarda ,au aratat ca nu stiu fotbal si nici sa piarda incercand prin mijloace neortodoxe sa castige meciul

    RăspundețiȘtergere
  9. noi suporterii o sa fim langa echipa si o sa-i ajutam sa faca spectacol,sa le scoatem fumurii din cap, ca fotbal sau regulament oricum nu au

    RăspundețiȘtergere
  10. echipa din dalga vine oricum din lumea a treia si nu stie de regula bunului simt,dar de regulamentul frf

    RăspundețiȘtergere
  11. dorim sa le aratam ca si noi putem fi ca ei "ciobani" traiti in singuratate

    RăspundețiȘtergere
  12. oare trece trenul prin potcoava sau prin independenta? cati dintre voi au vazut bucurestiul inapoiatilor?ciobani sunteti voi taranoilor.

    RăspundețiȘtergere
  13. nici autostrada nu trece pe la voi,oricum nici autoturisme nu aveti. cand ati intrat si voi intr-un mall?

    RăspundețiȘtergere
  14. si o sa iesiti galbeni,

    RăspundețiȘtergere
  15. ian sa vedem o sa esim galbeni

    RăspundețiȘtergere
  16. voi daca aveti autostrada circulati pe ea? ca noi va vedem pascand oile in jurul ei

    RăspundețiȘtergere
  17. abia asteptam sa vina ziua meciului sa va ciuruim

    RăspundețiȘtergere
  18. sa va ciuruiti voi in "c" ca am auzit ca va place.

    RăspundețiȘtergere
  19. haide sa jucam pe teren nu mai tot umblati cu jmecherii ca nu tine sintem prea tari pentru voi "venus" este un brand in fotbalul calarasean asa ca cine e mai bun sa cistige ne vedem sambata la potcoava va asteptam cu piine si sare. FOOOOORZZZZZZZZZZA VEEEEEENUS

    RăspundețiȘtergere
  20. MECIUL SE JOACA LA ORA 17.00 LA POTCOAVA FAC APEL LA TOTI SUPORTERI ECHIPEI VENUS SA VINA SA SUSTINA ECHIPA PENTRU CA NUMAI ASA PUTEM INVINGE PE DILGA SPERAM SA FACEM O ATMOSFERA DE INVIDIAT LA FEL CA PE MARILE STADIOANE ASA CA MEMBRI GALERIE SUPRANUMITE "ULTRABOYS" PREGATESTE O COREGRAFIE MAGNIFICA

    RăspundețiȘtergere
  21. santeti prea tari in cerul gurii,era o veche zicala.

    RăspundețiȘtergere
  22. maine este ziua cea mare,zi in care dalga va deveni un tantar neansemnat

    RăspundețiȘtergere
  23. oricum Venus Independenta si daca pierde si daca castiga, tot este unica in judet,asa spun toti cei care sunt in trecere prin localitate,suntem gospodari,cinstiti si muncitoti,asa ca celor de la Dalga nu are de ce sa le fie frica sa vina in comuna noastra

    RăspundețiȘtergere
  24. si eu zic la fel, santem oameni civilizati,cu bun simt si caracter si nu ne coboram la mintea celor din dalga care au recurs la gesturi josnice precum "aruncatul cu musuroaie de cartita ".
    Sa stea linistiti nu trebuie sa apeleze la trupe speciale pentru securitate ,noi nu ne dorim decat sa jucam fotbal ca d-aia mergem pe stadion .Nu santem huligani.

    RăspundețiȘtergere
  25. fortza venus.TE IUBIM.

    RăspundețiȘtergere
  26. bai fraierica o sa faci bataie in cerul gurii daca vi la potcoava obositule ai descoperit si tu internetul

    RăspundețiȘtergere
  27. sa jucati voi cu cataros al vostru.

    RăspundețiȘtergere
  28. ce meci maine frate, vine si gsp,sport.ro,dolce sport pune-ti mana si face-ti ceva si pt. satul asta,va tot foiti pe linga terenul de fotbal de parca zici ca e meci de liga campionilor.

    RăspundețiȘtergere
  29. Asa e consateanule nu este meci de liga campionilor ,este un meci de liga 3-4 pentru ca noi santem o localitate mica si asta ne permitem .Cred ca in sat totul este ok.Sant localitati care stau mult mai prost decat noi.O dati cu apa curenta in sat .Daca sante-ti in stare dati 2000 lei si va faceti singuri acasa ca este mult mai usor.Sa nu spuneti de unde bani ca asta arata ca santeti buni "de nimic".

    RăspundețiȘtergere
  30. dar cand votam santem buni?

    RăspundețiȘtergere
  31. Intrebam:
    Ce cauta Daniel Obada membru marcant PDL(Fundulea) Directorul Directiei Agricole Calarasi atat la pauza ,cat si la final in cabina arbitrilor?
    Sau la fotbal si agricultura se pricepe toata lumea.Gurile rele spun ca a venit de la Fundulea pentru a-l stimula pe arbitrul Ivanciu sa nu castige Venus.De ce? Cei care urmaresc acest play -off inteleg mai bine.....

    RăspundețiȘtergere
  32. Fiecare este liber sa voteze ce vrea dar,daca cel ales nu se ridica la asteptarile oamenilor asta e .V-a veni vremea cand la carma satului o sa fie si altcineva si atunci o sa vedem ce poate sa faca daca tara este saraca ,este sleita de atata furaciune de catre alesii nostrii parlamentari indiferent de culoarea politica pe care a purtato si de vreme ,si nu o sa fie bani pentru investitii .Cred ca actualul primar a facut destule cu bani putini pentru ca este gospodar si bun manager,dar bineinteles ca intodeauna exista si nemultumiti.Daca a fost bun sau rau lasam timpul sa treaca si abia atunci trebuie sa tragem concluzii.Dar noi romanii ne aprindem repede si tot la fel de repede ne stingem,ne grabim sa aruncam cu noroi fara sa analizam daca asta merita sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  33. maine vom fi lei. sa se pregateasca declansarea fiestei la potcoava !

    RăspundețiȘtergere
  34. cred ca trebuie sa ne fie rusine, ca avem tupeu sa va mai intrebam din cand in cand ce aveti de gand cu satul potcoava, toate investitile se opresc la independenta ,si ne spuneti sa lasam timpul sa treaca. O sa stim ce votam anul viitor.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  35. ai dreptate, oricum nu de bani bagati in stadioane are nevoie comuna, cu acei bani se putea face ceva folositor pentru comuna

    RăspundețiȘtergere
  36. baieti am o veste proasta pentru voi.Calarasi va juca barajul cu Tulcea, adica cu Eolica Baia.Nu avem nicio sansa cu ei...

    RăspundețiȘtergere
  37. mai bine jucam cu dalga tot la calarasi, si le scoteam fotbalu din cap,am auzit ca nu vin la potcoava.

    RăspundețiȘtergere
  38. daca nu vine dalga,ce facem?

    RăspundețiȘtergere
  39. Dalga se va prezenta maine la ora stabilita dde ajf , singure absurditati sunt cele 5 masini ale jandarmeiei ce vor insotii echipa din Dalga pe toata durata drumului cat si a meciului . Exces de zel !

    RăspundețiȘtergere
  40. ce inseamna folositor pentru comuna?

    RăspundețiȘtergere
  41. Cred ca voi la Potcoava aveti cam tot ce trebuie ,drumuri,parc,camin.Va trebuie cumva vre-un mall cu pista de schi si altele?

    RăspundețiȘtergere
  42. Voi potcovenii santeti minoritari in comparatie cu ,codenii si nu trebuie ,nici macar sa sperati ca o sa aveti primar din Potcoava vreodata ,poate daca se va naste vre-un geniu de acum in colo.Daca voi va plangeti, cei din Visinii ce pot sa mai zica ? Ei chiar au fost lasati la coada.

    RăspundețiȘtergere
  43. dilga o echipa de tot risul au facut atita tam-tam incercind sa triseze dar dumnezeu nu le -a ajutat,domnii asa zisi patroni fratii prevenda sau suparat si au luat jucariile (legitimatiile) si au plecat la camp aveau treburi mult mai importante decit sa vina sa joace returul de la potcoava unde ii astepta infernul dar asta e sint fetite acasa zmei in deplasare mielusei russsssssssssssine de echipa trebuie sa decontati toate cheltuielile de organizare echipei venus.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .