joi, 21 iunie 2012

"C" FERICIRE, "C" SURPRIZA, "C" PERFORMANTA !!

                                             

                                                       VENUS - CS AGIGEA 0-0 (4-3 dp)
                                                            
E timpul ca toti contestatarii Independentei sa se ridice in picioare si sa aplaude Venus, indiferent cum ar face-o..cu bucurie, cu simpatie ori cu un scrajnet dentar! Cu o astfel de performanta jucatorii Venusului au intrat in istoria clubului adaugand o stea pe emblema clubului (Venus ajungand la 6 titluri) si au promovat pentru prima oara in divizia C dupa o victorie la penalty-uri contra echipei din Agigea la capatul unui meci epuizant.

Ilie si`a facut bine lectiile, cu o aparare enervant de sigura si un mijloc compact condus excelent de Lucan , codenii nu ratau plecarile taioase pe contraatac instrumentate de Piron , Oprea ori Porumbel. A curs multa sudoare ca meciul sa intre in minutul 120 imaculat , crampele facandu-si din ce in ce mai des aparitiia , Iordache , Contantin si Porumbel parasind terenul storsi de putere. (ceva norma tinand cont ca baietii n`au  facut pregatire tot sezonul)
Tensiunea atingea paroxismul in momentul in care creioanele scrijeleau folile albe cu executantii ce urmau sa decida finala. Oprea , Lucan , Radu , Piron si Teodorescu iau decizia sa incerce a urca Venus in lumea buna aligi a 3-a.
Penalty-urile ii gasesc pe toti jucatorii Independentei la mijlocul terenului in genunchi cu mainile stranse puternic imprejurul gaturilor formand un cordon emotionant.
1. Meduzele incep loteria si inscriu din primul penalty. 1-0
Primul executant al nostru este Oprea Adi dar rateaza, lacrimile navalindu-l imediat pe acesta.
2. Agigea inscrie din nou 2-0!
 Lucan executa si inscrie cu dificultate. 2-1 !
3. Executa constanteanul si marcheaza pentru 3-1, dar Condei zambea ciudat in coltul guri. De ce oare?
 Radu pune mingea la cercul cu var si rupe plasa facand 3-2.
4. Vine din nou randul agigenilor, care de data aceasta nu mai rausesc sa-l pacaleasca pe Condei , acesta din urma respingand uluitor in bara.
Piron demonstreaza ca este un caracter puternic si egaleaza la patru cu o executie calma.
5. Baietii lui Simu parca sunt himnotizati de eroul Condei , executantul suteaza plasat dar nu poate trece de barajul pus de Daniel in poarta Venusului.
Urma ultima executie , executia de aur. Teodorescu se duce calm catre minge si-l executa cu sange rece pe portarul David declansand isteria in tabara din Independentei. O performanta extraordinara ce-i prabuseste pe eroii independentei intr-o piramida imensa , lacrimile navalindu-le fata constienti de ce minune au reusit pe stadionul din Slobozia.

Fanii se aud neincetat scandand : SERIE C , SERIE C , SERIE C . E ULUITOR , DUPA ACEST REZULTAT VENUS PARASESTE PRAFUL DIN LIGA A 4-a PENTRU AERUL CURAT AL IERBII DE LIGA A 3-a !


Zeciu: Am castigat cu inima, nu am cuvinte sa multumesc elevilor mei.
Piron: Am jucat perfect, i-am asteptam, am fost umili si am stiut sa muscam exact cand a trebuit.
Condei : Nu sunt erou, eroii sunt pe fronturile de lupta. Mi-am facut datoria si am rasplatit sufletele ce au facut posibila existenta acestei echipe.
Mustata : Inca nu realizez ce mi se intampla. A fost visul meu de cand am promovat la echipa mare sa merg cu aceasta echipa la un baraj si sa-l castig , Venus merita din plin asta!
Teodorescu : Stiam de cand am semnat pentru ce am venit la echipa, sa promovam. Nu golul meu a fost decisiv , astazi echipa , grupul a fost cheia succesului!

65 de comentarii:

  1. Bravo Venus. Oamenii au crezut in voi si i ati rasplatit. Bravo celor din conducere. sunt oameni de echipa si pentru echipa! Visul a devenit realitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo tututor ! Meritati ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar am fost buni si fara antrenamente.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari intregului colectiv!

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuia sa promovam avem echipa avem un club foarte frumos cu un stadion impecabil...poate candva vom promova in B dar noi suntem multumiti si in C....VENUS VICTORIE!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. BNE ZIS CIUPALA...POATE VEI JUKA SI TU LA SENIORI CAND VOR PROMOVA ASTEA IN B...

    RăspundețiȘtergere
  7. anonim io sunt multumit doar la juniori pt k sunt antrenorii LILI SI DAN GIURCAN care se ocupa de juniori nu prea se mai gasesc doi antrenori la o echipa de juniori sa se ocupe atat de mult k LILI SI NEA DAN..

    RăspundețiȘtergere
  8. bai nebunule ciocanesti e mai buna k voi la juniori...=)) asa k taci degeaba aveti voi 2 antrenori

    RăspundețiȘtergere
  9. taci baa cu ciocanestu vostru ...da dc nuti dai nume ...in fine.....makar sa aveti voi un antrenor nu mai zic doi dak ati avea unu k LILI sau nea DAN ERATI CEI MAI BUNI,, da nu aveti niciunu ii avem noi pe amandoi

    RăspundețiȘtergere
  10. ati promovat k ati cumparat meciu,,,

    RăspundețiȘtergere
  11. ba frate dak cumparam meciu nu bateam la penalti...asa ca taci...nu te mai obosi sa scri,,,VENUS VICTORIE!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa nu lasam invidiosii sa ne strice sarbatoarea. De ciocanesti avem noi grija sanbata. Bravo Venus!

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari Venus Independenta! Sper ca vom face niste meciuri frumoase la liga III. Semnat Eolica Baia

    RăspundețiȘtergere
  14. mutumim eolica si abia acum ne dam seama ce echipa aveti diferenta de la cer la pamint intre olica si agigea va asteptam cu drag la independenta multumim multtttttt

    RăspundețiȘtergere
  15. lasati latraiiii sa o s---a in continuare ii roade invidia oricum nu poate sa ne ajunga vreodata asa ca la culcare ca va bate mami.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ciupala mai bine taceai :))),Ciocanestiul este pe departe cea mai buna echipa la juniori din judet.

    RăspundețiȘtergere
  17. copilasi, fotbalul este un joc numai si numai cu fair play, voi abia v-ati incaltat in ghete si deja face-ti arogante pe forum, ce fotbal jucati voi in momentul asta, ca sa jucati cu adevarat fotbal trebuie sa fiti un pic mai muncitori, modesti , nu sa stati pe calculator si sa postati niste balarii care nu au nici o treaba cu fenomenul, daca vreti sa ajungeti ceva, lasati cirucul si munciti, daca muncesti si ajungi la alt nivel o sa dai peste alti antrenori , atunci ce parere o sa ai? sunt curios sa vad cati o sa face-ti ce trebuie pentru buzunarul vostru si imaginea voastra, o parere personala si nu e cu nici un deranj, succes in viata

    RăspundețiȘtergere
  18. Si pentru echipa de seniori, va felicit pe toti (echipa) pentru munca care a-ti depus-o in meciul contra celor de la C.S.Agigea , bravo, sunt mandru ca am putut fi coleg de echipa cu voi pentru returul asta campionat, ati demonstrat ca aveti valoare si asta nu face decat sa credem in ceva mai bun pe viitor, multe multumiri profesorului zeciu, domnului primar si celelalte persoane din conducere pentru eforturile facute, felicit pe aceasta cale si galeria dar nu toata, se stiu aia care vin si injura baietii , dar ei (aia se stiu ei) habar nu au cu ce se mananca fotbalul asta , daca vi sa injuri mai bine stai acasa, in general ptr ei sa intelega ceva , o echipa se stabileste inaintea jocului , antrenorul aplica o tactica de joc in functie de teren, adversar etc. , asa ca nu mai injurati pe unul pe altul printe care si eu, ca nu stiti ce trebuie sa faca un jucator pe postul lui, daca erati voi in teren chiar eram curios sa vad cum va manifestati, si mai ales sa va ia lumea in ......, era o chestie pur personala care am observat-o de cand am venit la independenta, daca iubiti aceasta echipa tratati-o ca atare, daca am depasit limita imi cer scuze personal, pune-te in locul meu si vezi ce simti, multa bafta in continuare Venus, BRAVO BAIETI ...SUNT MUNDRU DE CE AM REALIZAT

    RăspundețiȘtergere
  19. bv ma baieti.sincer...nu va credeam in stare.sunt unii jucatori care nu sunt suficient de '''jucatori'' pt venus,dar majoritatea sunt extraordinari.tin sa remarc pe fana porumbel..si georgica(nr7)...ei duc greul,ei sunt cei mai buni.piron..nu te cunosc,dar am auzit k esti bunicel.bv.akm juniorii:tipul asta fara identitate de la ciocanesti ar trebui sa tina cont ca echipa lui...e adevarat,poate fi cea mai bun la juniori..dar specifica cum majoritatea lor sunt de 18 ani iar la independenta media e de 14-15..e altceva.tin sa-ti amintesc ca doar anul asta,echipa de juniori a realizat ceva..in schimb cauta pe google ''juniori independenta'',akolo vei vedea performanta.succes venus.ma bucur pt voi,pt realizare.nick b

    RăspundețiȘtergere
  20. felicitarile mele ;)succes in seria C cu rezultate bune

    RăspundețiȘtergere
  21. Bravo Venus sunteti cei mai buni. Respect Piron pentru atitudine. este un fotbalist f bun si un profesionist. nu e padure fara uscaturi asa ca sa nu i bagam in seama pe aia care vin la meci doar sa injure. Conteaza doar rezultatul final.

    RăspundețiȘtergere
  22. adversar din judet22 iunie 2012 la 19:01

    Va felicit sincer. meritati promovarea.luncan cel mai bun. dak langa nr.9 aveati alt atacant cred k terminati meciul mai repede. asa grasu ala era in plus si era sa va curete la 11m. cred ca ala are rude in conducere ca a stat tot meciul pe teren.

    RăspundețiȘtergere
  23. fara ala gras cum spui tu eram pe 3-4 in clasament. a marcat 41 de goluri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai tu linistit ca alea 41 de goluri s-au dat cu Dorobantu 10, cu Unirea 5, cu potcoava 10, s.a.m.d...S-a vazut in meciuri importante ce caracter si ce forma are...cu Modelu si Agigea sunt doar doua exemple...La div C, rad si curcile de el, dar norocul lui e ca Ilie e prea fricos sa il schimbe cand nu joaca nimic.

      Ștergere
    2. sa ti amintesc . 3 goluri cu modelu in tur , 2 goluri cu chirnogi, 2 goluri cu fundulea , 2 goluri cu ciocanesti tur-retur ,, nu sunt fan motorina dar are un merit mare..

      Ștergere
  24. Suntem constienti ca mai mult de trei sferturi din actualii jucatori nu vom mai activa si de la anul in aceasta echipa dupa splendida promovare de care am avut parte, dar suntem mandri cam am facut parte dintr-un asemenea grup, o asemenea echipa.Suntem satisfacuti pe deplin ca am facut un sat fericit si ca am reprezentat Venus la nivel inalt si am facut posibila aceasta performanta. Multumesc de toate bucuriile avute VENUS!

    RăspundețiȘtergere
  25. Ilie Zeciu ar trebui in acest moment sa se duca dracu cu tot cu Tarabasanu lui care doar el il vede fotbalist...esti zero Ilie Zeciu

    RăspundețiȘtergere
  26. mai gandeste-te, la baraj probabil n ai fost. tarabaseanu a fost cel mai bun de pe teren. a jucat exemplar! esti frustrat doar ..

    RăspundețiȘtergere
  27. doamne cata lume frustrata , ce nu intelegeti ca ilie si toata echipa contestata de voi tot sezonul , echipa ce va umilit in tot campionatul joaca la anul in divizia c. e greu de digerat ?

    RăspundețiȘtergere
  28. Editorul blogului,daca ai si poti baga si tu poze,filmulete de miercuri.

    RăspundețiȘtergere
  29. Juniorii vor juca cu echipele de junori din C nu >?

    RăspundețiȘtergere
  30. Echipele de la divizia C vor putea infiinta doua drupe de juniori republicani pentru a juca cu echipe ca : Otelul , Buzau , Constanta etc .. atfel nu se poate.

    RăspundețiȘtergere
  31. ba se poate...mai intereseaza-te

    RăspundețiȘtergere
  32. in ce serie promovati 3 sau 2 ???

    RăspundețiȘtergere
  33. Felicitari intregii echipe pentru aceasta performanta, obtinuta cu multa munca si sacrificii. Felicitari lui Ilie Zeciu care merita in sfarsit o promovare. Felicitari intregului "staff tehnic", in primul rand pentru aducerea la echipa a unor jucatori care au adus plusul de valoare necesar. Nu incercati sa umbriti performanta echipei jignind jucatorii, chiar nu este cazul. Dar mai presus de toate, felicitari conducerii, felicitari acestor oameni "bolnavi" de fotbal si bolnavi dupa Venus, care an de an sunt alaturi de echipa si o mentin in elita fotbalului judetean. Numele lor le cunoaste toata lumea dar nimeni nu i-a amintit - ANGHEL CONSTANTIN si ION RADU. Succes Venus in liga a III-a!
    Succes si duminca in meciul de cupa!

    RăspundețiȘtergere
  34. Si se tie echipa in liga a-3-a sau se desfiinteaza !?!? , ca am inteles ca nu prea aveti lovele sa o tineti in serie C

    RăspundețiȘtergere
  35. "vecin cu Borcea"(la Miami)24 iunie 2012 la 05:24

    Felicitari Venus... Bravo Ilie Zeciu

    RăspundețiȘtergere
  36. Alta poza nu ati putut pune decat asta cu super BUJIE asta care ne-a zapacit cu talentul lui invers ;), puneti una noua cu actualii jucatori pentru un asa comentariu despre barajul de promovare, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  37. musty poate li scoti mesajul si lui Sultan bagamia-s p-la masa de nesimtit sau nu -l vazusi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de ce ma mizerie sa-l stearga? te deranjeaza ca spun adevarul? tu esti ala corect care il injuri toata ziua pe primarul din Coade ca nu va da banii promisi ,acum faci pe moralistul ?
      Stie tot Modelu cine esti si ce mizerii faceai la modelu cand jucai aici .
      Esti omul care doar banu conteaza

      Ștergere
  38. Ba tabaratule te stie si conducerea echipei ca esti nemancat si ii injuri.sa te vad la anu ca joci pe o mamaliga latrau prost.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit ca e singurul jucator care nu suporta` sa fie schimbat si ca la meciul cu Chirnogi din tur a inceput sa injure tot staful din cauza ca el era toroapa si nu jucase nimic iar ei il schimbase. Un labagiu ca asta strica atmosfera intr-o echipa.

      Ștergere
  39. Mirel Suporterul26 iunie 2012 la 15:13

    Acum ca a promovat Venus , e randul lui Doru Simion si a altor lichele care fac doar rau echipei sa intervina.. Vor sarii toti pe primar sa il jumule de bani cu jucatori noi carora le va da prime uriase de instalare , pentru a-si face si ei parte. E pacat , dar echipa asta va disparea, pentru ca am auzit ca multi jucatori vor fi dati afara din actualul lot.

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu stiu k oameni de acolo vor sa joace cu aceeasi echipa si in C. e insa greu fra antrenamente

    RăspundețiȘtergere
  41. Pai ba baieti unii jucatori nu are valoare de C. alti are servici.normal ca uni nu osa mai fie in lot.

    RăspundețiȘtergere
  42. labagiu esti tu ma bagamias pula mata

    RăspundețiȘtergere
  43. oricum plecam si daca promovam si daca nu ma fustratule poate asa o sa ai loc de mine la independenta laba trista .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am loc la nevasta-ta, daca pleci de acasa, ca fotbal nu joc, dar de la anul o sugi, ca esti milog si te vinzi pe o cafea si pe pla mea.

      Ștergere
  44. si apropo o sa joace mata pe o mamaliga pisatule oricum esti un coleg de echipa care scrie de toti fotbalisti de la ve nus latrule muc sa-ti fie rusine si vezi ca la chirnogi am fost schimbat .

    RăspundețiȘtergere
  45. si ce mizerii faceam ma handicapatule ca eu cu ,Coman nu am jucat un an jumate prostule care esti prost sau esti redus mintal tu nici nu stii ce vorbesti macar esti un mare nesimtit si cu injuratu ala pe primar mai taie din ele ca nu tine.

    RăspundețiȘtergere
  46. pasha ,nelutu si sultanu sa ma sugeti si la anu .La anu si la multi ani tarambetilor hai la sapa.

    RăspundețiȘtergere
  47. Tarabaseanu,daca ai fi avut putina minte,nu scriai asemenea prosti pe blog.Pana si fimiu se uita aici,care are doar 10 ani si nu vreau sa te ia pe tine drept exemplu.Mai usor cu aceste cuvinte.Le dau dreptate celor care comenteaza,ca acum nu oi fi tu Sergio Ramos,dar faceai greseli foarte grave.Eu sper ca pe viitor sa te remediezi.

    RăspundețiȘtergere
  48. anonim daca u esti asa de corect de-ce nu iti puii numele lasi com cu numele de anonim!!!asa vorbitii cu totii despre fotbal dar uni dintre voii la capitolull fotbal sunteti praf din toate punctele de vedere...nu o fi el sergio ramos dar e unul dintre cei mai bun fundas pe judet....toti care nu joaca fotbal sh doar se uita vede fotbalul mai usor mai simplu ma nene cand esti in teren e alfel vezi jocul alfel dar voii nu va puneti si in sintoatia uni jucator..e greu fotbalul pentru uni...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu ori esti masa lu` Tarabaseanu, ori esti prost!!! Cum poti sa spui de jagardeaua asta ca e cel mai bun din judet cand el are doar o pasa.DIAGONALA de cacat

      Ștergere
    2. si...nu uita barosane..."uni" se scrie UNII , adica cu doi I

      Ștergere
    3. de-ce se scrie simplu de ce, iti puii se scrie i-ti pui, vorbitii cu totii se scrie vorbiti toti, uni dintre voii se scrie unii din voi, toti care nu joaca fotbal sh doar se uita vede fotbalul -se scrie "vad fotbalul" , dar voii nu va puneti si in sintoatia uni jucator- aici mi-e greu sa ma exprim, iar pt noi e greu fotbalul cum e pentru tine LIMBA ROMANA, Tarabasene ~!!!

      Ștergere
  49. Limbajul lui tabarasanu e unu de cocina la fel kracterul si jocul lui. nu il intereseaza echipa doar de el. un rudimentar din epok de piatra.

    RăspundețiȘtergere
  50. pasha dak u stai toata ziua sa vorbesti alti ami muncesc mai joc fotbal daca tarabasanu nu era bun..n u mai era la independenta la independenta sunt nu mai jucatori buni mai ales nr 19 =)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa Tarabasene, ca ala cu 19 are varsta pe jumatate la a ta.

      Ștergere
  51. coleg prefab modelu1 iulie 2012 la 13:45

    bai prostule postul lui e fundas central si nu fundas dreapta sau stanga ce vrei sa joace daca tota viata lui a jucat central la divizia ,c, ce juca ma prostule se vede ca nu il cunosti pisatule .

    RăspundețiȘtergere
  52. ba mustata pe blogu asta trebuie sa faci in asa fel cand adaugi un comentariu sati dai nume "sa iti apare adresa de email"am citit si vad ca e contraziceri pe akolo cu juniuori io nam dat niciun comentariu scris de mine da vad ca e numele meu pe acolo si lauda juniori ...dativa dreacu numele voastre bai nesimntitilor...

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .