miercuri, 27 iunie 2012

NOI AVEM ECHIPA , VOI MAI AVETI TROFEE?


                                                Ciocanesti - VENUS 3-4 dupa prelungiri
                                                ( Piron , Porumbel , Oprea , Tanasescu )

Era ziua finalei cupei judetene , Venus mai avea un sigur pas pentru a-si incorona un an formidabil , cu performante rar realizabile pe plan judetean (Campioana judeteana , castigatoare a barajului de promovare + castigatoare pe faza judeteana a cupei romaniei )
Zis si facut . Ca sa nu mai existe dubii in privinta valorii lotului, conducerea din Independenta a formulat un raport in care a cerut ca meciu sa se dispute in fieful celor in Ciocanesti cu trofeul pe masa, un meci jucat la numai 3 zile dupa ce briliantele lui Zeciu castiga barajul cu Agigea dupa un meci istovitor sfarsit prin loteria penalty`urilor.
Meciul incepe prin vocea crainicului prezent la meci ce tine sa felicite formatia Venus pentru performanta realizata, adversarii primindu-i pe acestia cu aplauze la intrarea pe gazon.
Incepe meciul cu elevii lui Zeciu un pic moi, oboseala facandu-si aparitia datorita jocurilor prestate de acestia din 3 in 3 zile.  Era minutul doi cand fundasii Vensului sunt surprinsi pe picior gresit incasand gol la prima ocazie ivita. Nici la 1-0 Barcelona judeteana nu dadea impresia ca se implica prea mult in acest meci iar asta i-a pedepsit cinci minute mai tarziu Teodorescu il faulteaza in care pe tanarul atacant din Ciocanesti insa executia pentru 2-0 se duce in bara din stanga lui Condei iar Venus scapa cu fata curata.
Parca treziti din acest penalty , Venus pune imediat piciorul pe acceleratie si dupa cateva ocazii bune ratate vine si egalarea adusa de Piron la o centrare din dreapta a lui Constantin. Din acel moment jocul curgea in favoarea Independentei iar in minutul 30` Fane Porumbel trimite din 16 metri un sut inteligent la radacina barei si modifica tabela la 1-2 in favoarea campionilor din Independenta. Pentru a intra la cabine cu moralul ridicat ,  golgeterul absolut al sezonului Oprea Adi pune piciorul in 6 metri si dubleaza avantajul la ultima faza a primei reprize. 1-3!
A doua repriza incepe trasa parca la indigo pentru proaspetii divizionari C, adica slab. Minutul 47` aduce un nou penalty pentru echipa din ciocanesti la o iesire intarziata a lui Condei si de data aceasta gazdele nu mai gresesc  reducand din diferenta , scor 2-3!
Vine tensionatul minut 70` atunci cand arbitrul valideaza cu gol o minge care nimeni nu stie daca a trecut sau nu de linia portii la un lob reusit de jucatorul Ciocanestiului in care mingea a muscat mai intai din bara apoi fiind respinsa de Catana . Golul incinge serios spiritele , ambele banci tehnice navalind terenul creandu-se un meleu in jurul emotivului arbitru de centru care reia partida dupa 15 minute de la scorul de 3-3. Nu se mai inscrie niciun gol pana la final iar meciul intra in prelungiri, Venus cu ultimele puteri incearca sa  inscrie golul decisiv pentru a nu mai avea parte de emotiile loviturilor de pedeapsa si cand toata lumea se pregatea de loteria penalty`urilor in minutul 119`  Tanasescu omul adulat de fanii Independentei in acest retur intrat pe gazon la inceputul prelungirilor prinde un trasor de la 30 de metri la firul ierbii ce ar face invidios orice lunetist in viata , mingea lui ducandu-se glont in coltul lung . Golul lui aduce tripla de aur in acest sezon pentru Venus spre bucuria intregii suflari iubitoare de fotbal din Independenta.

 Am inteles ca e prima oare de la infiintarea echipei cand intr-un sezon echipa obtine toate trofeele puse in joc si implicit promovarea. Ne bucuram ca am intrat in istoria Venusului,  vom vedea cati vom continua si de la anul - spuneau la unison jucatorii Independentei dupa finalul partidei.

Pe data de 8 iulie echipa impreuna cu conducerea se reunesc pentru a discuta situatia fiecaruia pentru sezonul ce urmeaza ca Venus sa evolueze in liga a 3-a.

29 de comentarii:

  1. Cate echipe de republicani faceti ?

    RăspundețiȘtergere
  2. bv,ma bucur pt voi...imi pare rau k nu am putut sa fiu si eu la aceste meciuri...o sa fie f greu in div c, fara cativa jucatori cu experienta si fara antrenamente...BAFTA IN LIGA 3

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim Scaete!
    Ai rezervat un tricou de campion!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumim scaete ne pare rau ca am pierdut un jucator de mare valoare ca tine ti-am simtit lipsa dar daca vreodata te intorci te asteptam din tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  5. motorina e arestat si voi nu faceti nimic mai nimicurilor nea Dorule risipitorule ?

    RăspundețiȘtergere
  6. nea doru este bolnav e la spital ne pare rau de ady dar nu stim exact ce sa intimplat acolo oricum sintem alaturi de el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru ce este arestat motorina ? sau e o gluma !

      Ștergere
    2. Jucătorul echipei Venus, se află în arestul IPJ Călărași pentru 15 zile!
      Componentul echipei care a promovat de curând în Liga 3 cu Venus Independența, Oprea Adi, se află în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași. Oprea Adi, zis Motorină, a primit mandat de arestare preventivă pentru 15 zile asta după ce a provocat un scandal monstru după un meci de fotbal pe care echipa sa l-a câștigat în compania celor de la Dunărea Ciocănești (4-3). După câștigarea Cupei Județene, Oprea Adi, golgeterul echipei antrenată de Ilie Zeciu a agresat și bătut mai multe persoane din localitatea Bogata.



      Citește tot articolul pe: www.editia.ro

      Ștergere
  7. am inteles ca si cinaru cu coman sunt bagati la racoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca sunt bagati undeva la racoare pe la o terasa ceva )):

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu juniori ce se va intampla din toamna?

    RăspundețiȘtergere
  10. nu serios stie cineva ceva?stiu ca si cinaru a fost bagat intr-o altercatie ceva dar de coman nu stiu.stie cineva detalii?

    RăspundețiȘtergere
  11. riciu sa intors la noi ???

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca vreti ca Riciu sa vina inapoi, mai intai trebuie sa fie contactat de conducerea Venusului, sa discute cu el! Cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  13. Riciule ramai acolo ca aici se impute treaba repede stie mai bine Georgica si Mihaita .

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonimule lasa gargara ca nu se impute nimic. Georgica si Mihaita sunt multumiti, clubul a fost fair play fata de ei si si au facut datoria. Acum poate vrei si tu sa ajungi aici si nu te a sunat nimeni. Invidiosule

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vorbesti prostii...ce datorie si-a facut fata de ei...unde sunt banii promisi???

      Ștergere
  15. Tu esti avocat sau ce?banii vor fi dati la toti juktorii iniulie asa cum sa promis. vrei si tu ceva?stai la rand ba milogule. sau trimite contu tau sa ti bagam ceva acolo.

    RăspundețiȘtergere
  16. ce tot pula mea ma comentati anonimi puli o sa plinga ei dupa venus a luat la bani in 2 ani aici cit nu au avut ei toata viata si plimbati la munte conditii cel putin liga 3 asa ca care vb aiure sa va dau la muie frustratilor obositi a-ti descoperit internetul si voi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pasao, Centrao, Golao1 iulie 2012 la 21:32

    Banii castigati aici , ii castigam in 2009 , tot la div D fraierica...
    Si cand se promitea ceva se facea, nu ca aici.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu cred ca vreun jucator are nevoie de "avocat". Daca cineva are ceva de spus, o poate spune direct conducerii si nu prin intermediul unui "Anonim" care scrie pe blog. Toti au stiut ce obiectiv au la finalul campionatului, ce recompense se acorda si au fost multumiti, altfel nu acceptau. Toti jucatorii stiu ca pe 7 sau 8 iulie 2012 se vor achita integral primele de obiectiv. Desi un frustrat incearca sa afirme contrariul, la Venus chiar sunt oameni de cuvant. Asa ca mai "anonim" de doi lei stai in banca ta si ai grija de tine in primul rand si pe urma de altii.

    RăspundețiȘtergere
  19. unde pula mea ai jucat ma pasao muiao cacao la prabusirea valea seaca termina cu comentariile ca tu esti penibil bani daca vrem ii dam ca vrem noi nu ca ne spui tu ce tie fomita lingaule ai rabdare ca primesti si tu ceva frimituri dupa ce ne saturam si ceva oase.

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu sunt de 7 ani la echipa iar banii primele care s-au promis s au achitat mereu la timp pana la ultimul leut. Ni s-a transmis ca se achita in 2 transe si asa va fi. Nu trebuie sa facem valuri acum pentru 5-6 zile ramase , nimeni de cand sunt la echipa n-a plecat de la Independenta in alta parte sa spuna ca n-a stat ca nu si-a primit banii, asa ca fiti mai calculati. Respect !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca esti de 7 ani la echipa asta , nu regreti? :)

      Ștergere
    2. Ce sa regret ?
      Ca aM luat 3 titluri de campion , 3 cupe judetene si ca am jucat doua meciuri de baraj din care ultimul catigat?

      Ștergere
    3. Nu vreau sa intru in polemica cu tine, ca oricum tu nu vezi decat Venus in fata ochilor...hai pa

      Ștergere
  21. Bv Musty, respect!!! Esti unul din veteranii echipei si meriti tot respectul nostru pentru ceea ce faci..Cred ca de astfel de caractere e nevoie..Forzza Venus

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .