joi, 14 iunie 2012

VENUS CALCA IN PICIOARE CHIRNOGIUL !

                                                   
                                                    VENUS - Chirnogi II 4-0
                                               (Oprea Adi 2 , Piron  , Porumbel)

Miercuri s-a jucat returul semifinalei dintre Venus si Chirnogi, meci asteptat cu sufletul la gura de toata suflarea Independentei. Fapt dovedit chiar de suporterii Venusului care la ora partidei au raspuns cu prezent inarmati cu petarde si torte ce au prins "viata" imediat dupa primul fluier al partidei.
Meciul in sine a fost unul perfect facut de elevii record`man`ul Ilie Zeciu care au controlat jocul cap-coada lasand o impersie mai mult decat placuta oamenilor din staful constantenilor de la Agigea ce au fost prezenti pe Venus Arena la ora meciului.
Meciul a inceput cu o ocazie buna a chirnogenilor , faza in care Dan Condei a inchis bine unghiul. A fost doar un simplu foc de paie , urmand ca Venus sa deschida scorul imediat in minutul 15 dintr-un penalty fructificat de Oprea Adi scos tot de el la o pasa excelenta venita de la Iordache.
Jocul curge clar in favoarea brilinatelor care in minutul 25` acelasi Iordache il lasa singur cu portarul pe Piron care fenteaza elegant portarul si trimite mingea pentru 2-0 in poarta goala.
A doua repriza incepe cu acelasi scenariu, Vensu ataca furibund uitand ca au un avantaj de 2-0 si modifica din nou tabela in minutul 65 prin Oprea Adi care reuseste dubla cu un sut plasat la coltul lung urcand scorul la 3-0. Cand toata lumea se pregatea sa se ridice de pe scaun pentru a iesi din stadion , Porumbel stabileste scorul final din 8 metri dintr-o pasa venita de la nou intratul Tanasescu. 4-0!

Cu acest rezultat Venus merge in finala judeteana dand peste Progresul din Fundulea, o finala reeditata, cele doua echipe intalnidu-se si anul trecut in ultimul act unde Venus si-a adjudecat finala cu scorul de 3-1 . Meciul se va disputa sambata de la ora 17.30 pe stadionul central din Calarasi.

18 comentarii:

  1. sa-ti bagi p-a masa mai nene

    RăspundețiȘtergere
  2. cand va desfiintati si voi

    RăspundețiȘtergere
  3. cand vei pune si tu semnul intrebarii la sfarsit .

    RăspundețiȘtergere
  4. Falicitari Venus pentru victoria fara dubii de miercuri!
    Succes sambata in finala!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari George Coman pentru arbitraj, bravo Emile ti-ai facut datoria.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vi se pare voua ca ati lasat o impresie buna oamenilor de la Agigea. Ritmul jocului a fost infernal(cred ca nici Barca nu facea fata jocului). Si inca ceva. Primul gol a fost marcat in min.23, al treilea in min.77 si ultimul in 88. Ai scris din auzite sau nu merge bine cronometrul ? In final nu va bucurati prea tare pentru ca ati jucat contra unei echipe de copii si juniori(portarul avea un mare KK in sort) care s-a prezentat ca vai de mama ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiti la ce aveti un ATU in fata echipei AGIGEA. Daca nu stiti va spun eu: la kilograme. Sunteti meseriasi, daca erati la box trebuia sa treceti la alta categorie, adica la OLD-BOYS. Acest comentariu este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Noroc cu Fane, Tarabaseanu, Mitza, Vladut si Georgica. Restul PUFOSI, foarte PUFOSI:portarul, motorina, Cata, Lucan, Teo, Iordache, Musty, Tanasescu. Grasuti....

    RăspundețiȘtergere
  9. batem pe fundulea si pe urma pe agigea..;)15 iunie 2012 la 15:34

    cne ma sa se desfiinteze venus niciodata ramane mereu cea mai buna echipa a judetului....muie chirnogi

    RăspundețiȘtergere
  10. a mancat nea doru si mesajul ala de ce l-ai scos Mustica de pe blog esti tovarasu lui ca nu se mai satura de mititei .sa-ti bagi p-la masa bai nene.

    RăspundețiȘtergere
  11. Intr-o zi in care trebuie sa vorbiti de fotbal si sa sustineti Venus, voi preferati sa injurati si sa vorbiti de rau jucatorii, sau pe cei apropiati echipei. Astazi trebuie sa uitati de micilie ambitii personale si daca sunteti curajosi cand scrieti (desi nu va dati numele) fiti curajosi si in tribuna si incurajati jucatorii. Vor avea nevoie. Trebuie sa castigam meciul de astazi. Succes Venus!

    RăspundețiȘtergere
  12. Tu vorbesti domnule impresar .

    RăspundețiȘtergere
  13. PT anonimu care injura pe chirnogi,,vezi ca ati jucat cu echipa a2a a chirnogiului,,cand ati jucat cu prima va calcat in picioare,si atunci a incercat multi jucatori,ca daca ii baga pe cei mai buni va dadea multe,,ati scapat cu 4 sau 5 insa...asa ca mai usor cu laudatu ca agigea este o echipa buna au jucatori de la cs eforie,o echipa care o ducea bine in C,,,,,,

    RăspundețiȘtergere
  14. In viata mea nu am vazut ca intr-o finala de campionat o echipa sa se prezinte in halul asta : FUNDULEA - in afara de capitan, restul purtatori ilegali de echipament(nu mai spun de portar).

    RăspundețiȘtergere
  15. Ar trebui ca nea Bratu sa le dea o amenda grasa, ca sa nu mai se califice niciodata intr-o finala... Voi va dati seama cum arata celelalte echipe din seria VEST si CENTRU daca FUNDULEA a ajuns in finala.....CRED CA MORI DE RAS.

    RăspundețiȘtergere
  16. sa sugeti pula VENUSULUI , inca o data ne am batut joc de voi .

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa mai spui odata asta si dupa meciu cu agigea....

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .