marți, 6 decembrie 2011

CRACIUN FARA CADOURI PENTRU VENUS ..



           
                                Venus – Modelu 0-1
                                   (Baraitaru M.)

Dupa ce zdrobise cu 8-0 Tricoloru , pentru Venus venise ziua marelui derby , cel cu Inainte Modelu de pe teren propriu. Cu doua galerii frumoase ce si sustineau favoritele ca pe marile stadioane , jocul statea sa inceapa.
O lupta surda la mijlocul terenului ce dadea impresia ca echipele isi iau pulsul de inceput . Minutul 15` este primul din minutele cu ghinion pentru Independenta , Furdui George iese accidentat la sold lasandu-i locul in teren zecarului Mustata. La numai 5 minute vine randul si lui Porumbel sa se accidenteze, de data aceasta o entorsa urata il impiedica sa joace la 100%, ambitionat ramane in teren. Vine si fatidicul minut 30` , scurtcircuitul meciul se produce atunci cand centralul constantean dicteaza penalty la un hent clar in careul Modelului. Executa Oprea Adi , nepotrivit pentru un derby , scarita lui trecand peste poarta modelenilor. Venus parea ca nu resimte socul si mai rateaza cu seninatate doua ocazii bune prin acelasi Oprea si Constantin.
Incepe repriza a doua , Venus forteaza trecand inca o data pe langa deschiderea scorului prin Porumbel . Si cum in fotbal ocaziile se razbuna , in minutul 63 `, Baraitaru Mihai reuseste sa deschida scorul la un contraatac rapid ce a surprins toata apararea Venusului. Asadar 0-1!
Urmeaza un asalt la poarta modelenilor , Marcu loveste bara transversala , Mustata trimite cu capul in bratele portarului din 8 metri , Oprea Adi nu cadreaza la o lovitura de cap din 3 metri, oaspetii multumindu-se sa si adaposteasca avantajul , scapand pe contraatac in doi pe axa Baraitaru –Niculae ce au pus in pericol de inca 3 ori poarta lui Craciun., nereusind sa dubleze avantajul echipei lor. Ultima ocazie apartine tot Venusului prin Tarabaseanu care pune capul si trimite un pic pe langa bara din stanga.
Arbitrul constantean pune capat meciului dupa 94 de minute , un arbitraj impecabil , fara a iesi in evidenta lasand derby`ul disputat doar de jucatorii din teren . Venus pierde la Independenta dupa 4 ani , pierzand si primul loc in detrimentul Modelului.





Echipa de start a Venusului :
Craciun – Tarabaseanu , Radu , Cinaru – Constantin , Furdui , Munteanu , Porumbel , Catana – Oprea Adi , Scaieteanu

Au mai intrat :
Mustata<->Furdui , Brasoveanu<->Porumbel , Marcu<->Constantin , Gheorghe<->Scaieteanu

“E foarte greu sa pierzi intr-un asemenea meci , e frustrant cum s-a desfasurat partida si n`am reusit sa castigam. Minutul cu penalty a fost cheia meciului. Ne-am felicitat adversarii , suntem prieteni cu toti de pe vremea cand eram juniori .  A fost un joc frumos , pacat ca nu am reusit san e mentinem pe primul loc sa facem un cadou tuturor fanilor locul 1 de craciun. Ne revansam in retur !” – a declarat Cristi Cinaru (cel mai bun om al Venusului)

60 de comentarii:

  1. domnul primar de la modelu promite prime si arbitrilor. sunt surprins cum un om care reprezinta localitatea oriunde merge este lipsit acut de moralitate. am fost la meciul lor de la gradistea, cu dragalina, si tot meciul a injurat p toata lumea...
    REVENIND la venus...o medie de 4.5 goluri pe meci in tur. FELICITARI
    RESTUL E TACE....

    RăspundețiȘtergere
  2. ultraboys peluza sud7 decembrie 2011 la 19:01

    asteptam cu mare nerebdare confruntarea dintre echipa noastra si cea a modelenilor speram sa ca venus sa nu ne dezamageasca pentru ca galeria pregateste un spectacol de mare amploare si pentru primarul din modelu sa nu mai arunce cu bani aiurea ca nu ne incurcam noi asa usor respect venusssssssss pina la moarteeee.

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru modeleni: luati-va papuci la voi,pentru a avea acces pe covor(GAZON),asa ceva nu prea ati vazut decit la TV.Era sa uit ceva: vedeti ca dupa meci va si scaldati,luati-va si stergare flausate sa va stergeti,ca este posibil(daca ma-i aveti chef)sa mergeti la discoteca cu neveste sau prietene sa mirositi frumos.Pina atunci sa aveti soarta lu GOJGARU. pa.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca este adevarat,ce se vorbeste prin tirg ca dl. primar DOBRE ar fi mers la PIETROIU cu acea suma la arbitri pt. ca VENUS sa piarda este f.grav.Va apreciez ca om dle. primar,dar daca asa stau lucrurile e pacat sada-ti cu subsemnatul pentru asade amarit fotbal din judetul nostru.Sfatul unui amic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi se pare o prostie sa te duci la indirecta din moment ce tu nu ai un stadion pe care sa joci in cazul in care promovezi.

    RăspundețiȘtergere
  6. sper ca sambata sa vedem un meci frumos cu faze spectaculoase si cu goluri multe.sper ca meciul sa nu fie stricat de arbitri pt ca o sa vina lume multa la meci si ar fi pacat.in rest multa bafta si cine e mai bun sa castige.

    RăspundețiȘtergere
  7. INDEPENDENTA - MODELU 0 - 1
    CINE E PE PRIMUL LOC......MODELU E....MODELU E
    CE S-A INTAMPLAT galacticilor A MURIT ADMINISTRATORUL SITE-ULUI? DE CE NU SCRIETI NIMIC DE MECIUL DE AZI?
    RUSINE SA VA FIE.
    NU STITI SA RECUNOASTETI INFRANGEREA SUFERITA ASTAZI.
    MODELU CEA MAI BUNA ECHIPA DIN JUDET.

    RăspundețiȘtergere
  8. modelu nu a fost mai buna azi. doar ca venus nu a jucat nimic. si unii jucatori isi cam bat joc de conditiile in care joaca. sau poate au avut parte de ceva "atentii" inainte de sarbatori.
    modeleni parca in tur a fost 1-3, parca....
    si daca ma gandesc cum castigati voi unele meciuri, poate cu dragos voda sau cuza voda tind sa cred ca va mananca in c*r sa mai deschideti gura

    RăspundețiȘtergere
  9. modelu o puscarie de echipa formata din elefantii trecuti de prima tinerete a-ti avut noroc cu cioara aia de motorina fomistu dracu care a crezut ca este messi dar de fapt el este un tigan libidinos care a distrus tot si a facut misto de intreaga echipa si nu vrem sa mai auzim de el este un nemernic numai are ce cauta la venus sa se duca in p--a noastra la modelu o sa o ia in gura de la modelu oricum tot venus o sa cistige campionatul judetean pentru ca sintem prea profesionisti fata de cei din modelu niste caldarari in frunte cu primarul care amn crezut ca este bulibasa cu palaria aia.respect venus pina la moarte pacat de ceilalti jucatori care au jucat ex CRISTI CINARU care a fost cel mai bun de pe teren.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vom scrie si de acest meci , a fost un derby frumos, e pacat sa-l dam uitat. Vom revenii cu date despre meci.

    RăspundețiȘtergere
  11. MOTORINA A MARCAT 26 DE GOLURI PANA ACUM PENTRU VOI IN ACEST CAMPIONAT.
    A CASTIGAT 3-4 MECIURI DE UNUL SINGUR.
    FARA EL CRED CA ERATI MULT MAI JOS IN CLASAMENT.
    IN TUR A BATUT SINGUR PE MODELU
    SA VA FIE RUSINE FATA DE MODUL IN CARE IL TRATATI ACUM.
    SUNTETI O ECHIPA DE 2 BANI,NU STITI SA PIERDETI.
    RUSINE SA VA FIE.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru golurile alea a luat multi bani deci era datoria lui. Nu este platit sa isi bata joc de oameni si nu am auzit de la el sa si ceara scuze. In afara meciului cu modelu nu tin minte un alt meci important pentru venus (campionatul asta)in care el sa fi ajutat echipa cu adevarat. Din 26 dxe goluri 2 sunt cu modelu si unu cu ciocanesti din 11 m. In rest numai cu echipe mici. Poate chiar el s-a saturat de echipa.

    RăspundețiȘtergere
  13. a marcat 26 de goluri cu ajutorul echipei nu sintem suparati ca a ratat dar maniera de tiganeala cum a executat penalty ne da un semn de intrebare iar tu anonimule nu mai vb de venus nu ai nici o calitate sau poate esti avocatul lui benzina asta pardon motorina asa ca ciocul mic specialistule

    RăspundețiȘtergere
  14. ion radu presedinte venus18 decembrie 2011 la 14:30

    urmare a jocului disputat la independenta recunoastem cu fair-play ca in acest joc modelu a avut un plus fata de venus materializat pe tabela de marcaj la finalul jocului intrebare.......... daca motorina inscria in acel minut(considerat pshihologic) care ar fi fost rezultatul final oricum mai este de jucat si sa vedem cine va cistiga seria asa ca nu va pripiti.

    RăspundețiȘtergere
  15. Au ratat marii fotbalisti la turnee finale 11 metri asa ca in liga a 4-a n`ar trebui sa ne mire lucrul asta. Ce-i adevarat , modul in care a vrut sa execute este unul dezamagitor , dar asta nu inseamna ca nu si-a dorit sa marcheze. Adi a fost foarte abatut la finalul partidei cerandu-si scuze in fata noastra si a conducerii. Capul sus Moto , mai sunt multe etape in care poti repara gresala. Oricum jucatorii Modelulului la finalul partidei au recunoscut ca sansa a fost de partea lor , minutul 33 fiind scurtcircuitul meciului.

    RăspundețiȘtergere
  16. O ECHIPA MARE DUPA O INFRANGERE ISI REZOLVA PROBLEMELE IN LINISTE FARA ACUZATII ADRESATE UNUIA SAU ALTUIA.
    VOI VAD CA FACETI ACUZATII DE BLAT LA ADRESA PROPRIILOR JUCATORI,CEEA CE NU ESTE BINE.
    CAT PRIVESTE JOCURILE CU ECHIPELE MARI,ATI AVUT PROBLEME MARI MARCAND UN GOL SAU DOUA PE MECI.
    AVETI PROBLEME MARI CAND ADVERSARII SUNT ASEZATI PE DOUA LINII.
    AU FOST VREO 4 MECIURI IN CARE V-ATI CHINUIT,DAR ULCIORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APA.
    CU MODELU VI S-A INFUNDAT SI A INCEPUT RACA INTRE VOI,CEEA CE NU ESTE BINE PENTRU VOI.

    RăspundețiȘtergere
  17. prefer sa cred ca moto a fost blat decat ca este un prostovan care isi bate joc de conducere si coechipieri.
    Antrenorul sa gaseasca o solutie pt. jocurile in care adversarii se apara pe 2 linii k de aia e platit. Dar el nici schimbari nu stie sa faca.

    RăspundețiȘtergere
  18. pina acasa m-am gindit ce fel de antrenor easta care prima shimbare scoate din teren acel copil cu nr.16 care fusese cel mai bun de pe teren,si nu shimba cioara aia care si-a batut joc de toti colegii,suporteri si mai ales de primar ia satisfacut toate dorintele de pina acum.Am inteles ca urma sa-i de si bani pentru PORC de CRACIUN.AM auzit ca ia dat din fata sa nu stea la rind.si despre tine ;antrenorule ;DEMISIA

    RăspundețiȘtergere
  19. un coleg de echipa18 decembrie 2011 la 21:36

    Bai ciugulitorilor de baliga (CIORI) frati am vazut ca dupa meci v-ati luat de nea Doru, zicind ca nu adat nimic la echipa,iar mincati baliga pentru ca din cite stiu, ce inbracati si incaltati la ehipa sunt aduse de el.alea face mai mult decit osticla cu apa.eu zic ca ar fi cazul sa va cereti scuze fata de el,daca nu o faceti chiar sinteti de la BOGATA.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pt Navol Oltenita , tu de ce ai venit la meci mustaciosule (Eftene)? Cumva ai vrrea tu sa antrenezi pe Venus? .. ramaneti potoliti , Venus nu se va destrama asa cum v`aati dori voi dupa aceasta infrangere. Si apropo , ca sa antrenezi Venus nu trebuie sa stii doar fotbal ,in primul rand trebuie sa ai caracter ccea ce tie iti lipseste obositule. Mancatorilor de rahat , d aia aantrenatie echipe ce la anu cad in onoare !

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu te mai ascunde sub numele de coleg de echipa , noi cu toti stim de ce suntem suparati pe doru , daca ai fi fost in echipa noastra ai fi stiut si tu , asa ca dispari .

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu inteleg un singur lucru.Pe Tarabaseanu de ce il mai tin ca oricum e paralel cu ce se intampla.Pe Riciu de ce nu il aduce? Juca cu el la mijloc in stanga si cu Catana in aparare sau ar fi putut sa il ia de la juniori pe Valentin(o speranta a Venusului)

    RăspundețiȘtergere
  23. Ai tigani ai necazuri.Venus-Modelu sunt doua echipe de valoare apropiata,poate putin mai organizata Modelu.Campionatul o sa fie mai interesant,cele doua plus Ciocanesti.Nu am cum sa nu remarc aparitia primarului din Modelu.Palaria lui,mustacioara pana corbului.Sticla si paharele de vin pe capota masinii.Om stilat nu jucarie.Domnule primar de la Modelu daca aveai bun simnt,ceea ce nu cred il invitai pe dom. Anghel dupa meci sa beti un pahar de vin la o carciuma.Nu sa bei ca boschetarii pe unde apuca.E O MICA MARE DIFERENTA INTRE TINE SI DOM. ANGHEL.

    RăspundețiȘtergere
  24. In primul rand trebuiesc felicitate cele doua echipe pentru jocul prestat,si fair play-ul din teren,ca Modelu a castigat meritat sau nu,nu isi mai are rostul.Pentru fanii Venusului le aduc aminte ca ei au castigat acest campionat de nenumarate ori si nu au reusit sa promoveze macar odata.E trebuie sa recunoasca ca echipa lor e pusa in dificultate in momentul cand intalnesc o echipa de valoare apropiata de ea,iar Modelul in acest tur au demonstrat ca au aceasta valoare.

    Forza Modelu...

    RăspundețiȘtergere
  25. pentru anonimul care nu are loc de p-la mea veziti de treaba ta sau nu ai loc de mine la independeta latraule cine esti pisamasi pe tine de gaozar

    RăspundețiȘtergere
  26. si mai lasati dracu galagia ca nu ia-ti batut pe real madrid idioti dracu

    RăspundețiȘtergere
  27. esti cel mai puscarie fundas TARABASANULE

    RăspundețiȘtergere
  28. Mai oameni buni ce aveti cu tarabaseanu.nu cred ca din cauza lui dan sa pierdut acest meci cum de altfel cred ca nici din cauza lui motorina.pt ca pe teren am fost unsprezece jucatori si nu doi.de ce trebuie sa gasim intodeauna un tap ispasitor pt infrangerea echipei.vinovati pt infrangere suntem cu toti si cand spun cu totii ma refer la noi la jucatorii pt ca intradevar sa vazut ca nu am prins o zi prea buna si cu putin noroc si mai multa ambitie din partea celor de la modelu acestia au avut de castigat.dar asa e in fotbal,cateodata mai si pierzi si trebuie sa acceptam si acest lucru.oricum vreau sa le spun la cei ce isi dau cu parerea despre echipa noastra ca nu sunt prea bine informati si anume: dupa infrangerea cu modelu noi nu ne-am certat intr-e noi asa cum sa vehiculat si din contra ne-am incurajat pt ca deja suntem un grup si asta demonstreaza ca pe viitor o sa avem de castigat.haideti sa fim fair-play si sa tinem capul sus pt ca mai este de jucat o gramada de etape si apoi la finalul acestuia putem spune cu adevarat care este echipa cea mai buna si apoi sa o felicitam si sa o incurajam pt meciul de baraj.tin sa felicit echipa din modelu pt ca si ei ne-au felicitat dupa meciul tur si sa le urez tuturor echipelor din liga a IV-a , multa sanatate si sarbatori fericite.

    RăspundețiȘtergere
  29. sarbatori fericite mai anonimule .de ce nu iti dai numele esti latrau sau gaozar

    RăspundețiȘtergere
  30. Aseara am fost prezent la gala arena organizata de cel mai galonat cronicar sportiv si nu numai Octavian Ciju impreuna cu domnul Primar si Ion Radu presedintele C.S. VENUS unde echipa noastra a primit distinctia de cea mai buna echipa in anul 2011 asa ca trebuie sa felicitam totii jucatorii si antrenorii pentru ca este meritul lor si deocamdata venus este cea mai buna echipa asa ca modelu nu a realizat nimic deocamdata sarbatori fericite si la multi ani.revenim in primavara in forta.

    RăspundețiȘtergere
  31. parerea mea e ca amandoua echipele au fost sub asteptari,ma asteptam la un altfel de meci,dar independenta e mult mai valoroasa decat modelu,lucru care o sa se vada la final(asta daca ii apuca finalul campionatului pe modelu)prietenii stiu de ce!si ei oricum au stricat preturile la arbitrii(nu sunt in stare sa-i bata decat pe pescarusul rasa si inapoi tonea).dan tarabasanu are meciuri cu prefab modelu la divizia c spre deosebire de altii,hai sanatate si virtute sa aveti cash sa dati la arbitrii!pa

    RăspundețiȘtergere
  32. Toata lumea se ia de jucatori pe buna dreptate, dar l-ati uitat pe antrenor care este vinovat pentru deciziile luate atat acum cat si la alte meciuri(schimbari gresite, jucatori care nu joaca pe posturile lor, marginalizarea fara motiv a altor jucatori). Acum ca nu il mai influenteaza nimeni, pentru ca din ce am vazut Slic si Doru au fost in tribune, nu are scuze pentru gafele pe care le face. De aceea cred ca atentia ar trebui sa se indrepte si asupra lui, nu numai a jucatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  33. FORZA VENUS INDEPENDENTA, CEA MAI IUBITA ECHIPA DIN JUDET,MODELU MAI ARE MULT DE MANCAT CEREALE ,PANA SA AJUNGA CA VENUS INDEPENDENTA,,, FORZAAAA VENUS

    RăspundețiȘtergere
  34. ionut anghel nu o sa ajungi niciodata antrenor la venus atata timp cat vor mai ramane unii jucatori la echipa ilie stie sa tina vestiarul si multi vin la echipa datori lui asa ca ciocu mic puscarie ce esti

    RăspundețiȘtergere
  35. Interesant...s-a trezit un ratat sa aduca in discutie numele meu si eu inca nu am scris nimic aici...Nu voi fi antrenor la Venus niciodata, in primul rand pentru ca nu sunt interesat, nu am cunostintele necesare si nici timp. Stai linistit jucatorii nu stau acolo pentru Ilie, pentru mine sau pentru tine. Tu chiar crezi ca la Venus, sau la oricare alta echipa, jucatorii dicteaza cine sa fie antrenor? FALS! Ei trebuie doar sa joace indiferent cine este pe banca. Cat timp Ilie este acolo toti cei din anturajul echipei il vom sustine, pentru ca indiferent de parerile unora sau altora, pro sau contra, cat timp este antrenorul echipei trebuie sprijinit.

    RăspundețiȘtergere
  36. niciodata ionut nu a pus in discutie ca vrea sa fie antrenor in primul rind ilie este in continuare antrenor si noi il sustinem in continuare am pierdut o batalie nu si razboiul trebuie sa fim uniti asa ca numai comentati daca nu stiti realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  37. anonim mai bine taci. daca erai o persoana demna macar nu te ascundeai si iti publicai numele. in ceea ce il priveste p ionut, parerea ta e total deplasata. el e mult mai in masura sa discute de fotbalul din independenta decat tine pentru ca este linga echipa din copilarie. el stie foarte bine ce inseamna unitatea echipei pentru ca a fost acolo. si nu prea stiu p cineva care sa faca naveta buc-cl in fiecare week-end pentru a fi alaturi de echipa. si mai e constient de un lucru.. ca venus inseamna de fapt doua echipe: juniori si seniori. e acolo si la meciurile copiilor..... nu ca altii care se cred suporteri si vin doar la seniori cu seminte si bere se imbata si dupa aceea apar aici p blog cu titlu de sustinatori ai venusului RESTUL E TACERE.....
    P.S. pentru admin-poate modificati cumva sa nu mai poata fi postate coment decat cu nume si/sau mail

    RăspundețiȘtergere
  38. Ba ionute nu il mai tzine in bratze pa ilie ca nu merita. Ai gresit cand ai insistat sa nu mai stea pe banca de rezerve ion slic si doru. Ei stiau ce fac, la ilie sa vazut si cu modelu ca nu stie nici schimbari sa faca.

    RăspundețiȘtergere
  39. suporter vechi , s-a insistat ca cei doi sa nu mai stea pe banca din cauza atmosferei tensionate pe care o creau, nu ca ar fi impus schimbarile, oricum Zeciu nu a facut si nu va face schimbarile dupa cum dicteaza altii. In legatura cu schimbarile gresite de care ziceti voi , la meciul cu modelu Ilie a facut doar doua schimbari gandite de el primele doua fiind fortat de accidentari sa le faca. (Furdui si Porumbel)

    RăspundețiȘtergere
  40. Ionute decat sa il susti pe zeciu mai bine susti sa vina antrenori la seniori nea dan si lili, va fi treaba mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  41. "fost jucator" unde? ..in curtea scolii ?

    RăspundețiȘtergere
  42. cu nea Dan si nea Lili echipa ar ajunge mai rau caPotcoava sau Pietroiu.Lasatii sa-si vada de necazurile si datoriile lor.Pa.

    RăspundețiȘtergere
  43. Cu ocazia sfintei sarbatori de Craciun urez conducerii, jucatorilor si apropiatilor echipei Venus Independenta sanatate si craciun fericit alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  44. de sfantele sarbotari de craciun ionut anghel sa ne sugi pula

    RăspundețiȘtergere
  45. sa ma fac bine inteles pentru toti care ne injura si nu au facut nimic pt echipa asta, special pt ionut anghel, injuratura de mai sus arata k la echipa asta v-a fi ori catalin coman ori tu(ionut anghel)!

    RăspundețiȘtergere
  46. am luat foc pt k ne-au injurat multi cu anonim! dupa ce a fost injurat ionut anghel a avut tupeul nesimtit sa zica k nu a scris pe acest site.......suntem o familie prea mare k sa ne desparti tu!

    RăspundețiȘtergere
  47. ti-am dat momeala si am scris mai sus cu anonim sa iti vad caracterul infect. ai zis ca este prima oara cand scrii, dar ai facut-o dupa ce ai fost injurat. te-ai luat de mai multi jucatori sub semnul anonim inclusiv de Tarabaseanu care nu a facut rau nimanui. m-am simtit dator sa scriu pentru ca tu oricum ai fost o puscarie si asa vei ramane, pentru ca atunci cand a fost rau echipei te-ai retras ca un las si ai dat vina pe Ilie cand l-ai adus pe Dan Bogdan. daca erai un caracter adevarat ramaneai la echipa si in momentele grele nu radeai cand ne dadea Ulmu 9 goluri.

    RăspundețiȘtergere
  48. frumos caracter mai ai comane!!!!!!! si mai pozezi ca baiat cuminte. oricum toti jucatorii de acum sunt niste mercenari. primiti cela mai mari prime din judet si va bateti joc. RUSINE.
    Ma gandesc daca de maine jucati p o naveta de bere mai tineti cu dintii de venus?
    oricum pentru tn fotbalul a luat sfarsit de catva ani. nu te mai forta, nu mai poti.
    poate mergi la groapa elefantilor de la modelu

    RăspundețiȘtergere
  49. Cateva precizari pentru ratatul care se semneaza cu numele catalin coman (inclin sa cred ca nu este el, eu cel putin nu asa l-am perceput).
    1. Nu am scris comentarii la acest articol, nu pe site in general si atentie nu am scris niciodatat cu anonim. Ar fi culmea sa ma ascund chiar de voi. In schimb altii au jignit echipa si jucatorii fara a-si da numele si nu s-a sesizat nimeni.
    2. Nu am nimic cu Tarabasanu, nu stiu cine si de ce l-a jignit. Meciul cu Modelu a fost pierdut de toata echipa nu numai de 2-3 jucatori.
    3. Nu Ilie l-a adus pe Dan Bogdan te inseli, el nu a avut nicio vina. Acea decizie inca o consider nedreapta si, dupa cum s-a dovedit ulterior, inutila. Eu nu am mai jucat pentru ca nu am mai putut si nici timp nu mai aveam. Nici eu si nici un alt jucator de acum nu am facut nimic pt. echipa asta.
    4. Nu m-am bucurat niciodata la o infrangere a echipei (spre deosebire de unii care acum se dau prietenii echipei). Cumva v-am sustinut si am strigat pt. voi in finala judeteana de anul trecut?
    5. Treaba cu familia este relativa. Se observa dupa meciuri, cand se mai ramane la o bere.
    5. Daca cineva vrea sa-mi spuna ceva o poate face personal, fata in fata, nu sa ma salute si sa pupe undeva la fiecare meci, dar de fapt sa gandeasca altceva.
    6. Ceea ce te doare cel mai tare pe tine cel care comentezi: pe Ilie nu il va schimba nimeni, va fi sustinut in continuare de toata lumea, echipa are nevoie de stabilitate si continuitate.
    Inca ceva: obisnuieste-te sa ma vezi in continuare la meciurile echipei si invata sa apreciezi ca ai in jur oameni care vor binele echipei, nu care stau acolo doar pt. anumite interese..

    RăspundețiȘtergere
  50. @Musty - daca tu joci la Venus si Eftene a venit sa vada un meci de-al echipei tale, meriti felicitari, inseamna ca poti sa dai autografe! Sarbatori fericite. (Sorin Anghel)

    RăspundețiȘtergere
  51. Va rugam folositi un limbaj civilizat! Tinem sa precizam ca orice persoana se poate folosi de numele unui jucator pentru a scrie anumite lucuri. Nu le luati un considerare.

    RăspundețiȘtergere
  52. @Venus Independenta - internetul este paradisul nebunilor... Nu-mi place ca altcineva a semnat Navol Oltenita, incercand sa faca lumea sa creada ca este vorba despre Dl. Eftene. Respect prea mult echipa voastra, asa ca nu-mi permit sa raspund pe acest site. (Sorin Anghel)

    RăspundețiȘtergere
  53. ce capitan aveti ba. un pompier taran care stie doar sa injure. fugi ba la modelu grasule

    RăspundețiȘtergere
  54. Capitanul ala , cel mai constant jucator din istoria recenta a Independentei a jucat cu entorse, contuzii, rupturi si multe altle pentru Venus si nu pentru bani, retineti. Nu cred ca sunt 5 jucatori din echipa ce stau pentru bani , bani decenti mai dau si alte echipe in judet , am ramas la Venus toti pentru ca aici e casa noastra , Ilie Zeciu stie sa ne stranga in jurul lui . Voi ce`i ce comentati despre Cata , dadeati 5 lei la intrare sa`l vedeti in divizia B. Respect Catalin !

    RăspundețiȘtergere
  55. Tin sa`ti multumesc Sorin Anghel , dar a`m fi preferat cu toti sa vina doar lume priceputa la meci !

    RăspundețiȘtergere
  56. Cata sa sacrificat pentru venus dar nu inseamna ca trebuie sa vorbeasca urat despre fosti colegi fara acoperire. Si ionut tine la venus si ii sustine pe jucatori uneori desi ei nu o merita. Cataline eu zic ca ai gresit omul si felul in care teai purtat.

    RăspundețiȘtergere
  57. am primit un telefon de la un coleg,si mi-a spus sa intru pe site ca ma injura lumea, am ramas uluit cand am vazut cum un cretin incearca sa-si rezolve problemele prin numele meu,idiotule eu cu ionut am fost colegi si daca aveam ceva sa-i reprosez,i-o spuneam in fata,nu am scris pe acest site pentru ca nu mi-se pare corect sa o facem noi ca si jucatori,ci doar suporterii,cat despre cei care ma fac gras,joc mai bine ca ei si daca mai pun pe mine 30 de kg.iar de posibila mea plecare la modelu sa stiti ca cei care ma cunosc stiu ca nu las echipa la greu'cu toate ca unii si-ar dori sa o fac.asa ca fraiere daca ai sange in coaie nu te mai folosi de numele meu,e prea greu pentru tine

    RăspundețiȘtergere
  58. Mutumesc lui Catalin Coman pentru lamuriri. Asa cum am banuit, nu el a fost cel care a scris ci un fraier frustrat. Daca ai ceva sa-mi spui spune-mi personal nu te mai folosi de numele altor persoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Musty - fiecare primeste ce merita... publicul de la fotbal nu va fi niciodata acelasi cu cel de la ateneu... daca vrei alt public, fa-te balerin (Sorin Anghel)

      Ștergere
  59. venus campionatul trecut a castigat nulte meciuri in retur cu bani la arbitrii..asa ca nu o mai sugeti ca sunteti asa mari fotbalisti..sunteti fotbalisti de duzina...si despre tabarasanu,el nu poate sa faca treaba si la altii si daca mai greseste asta e,,,gresesc aia la divizia a......pai el la liga tractoristilor....

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .