joi, 1 decembrie 2011

CAND VISELE ALTORA, NU DEVIN REALITATE ...

In fotbal e o vorba de cand lumea, “echipa de pe primul loc va fi intotdeauna contestata, indiferent de merita ori nu”. Este si cazul Venusului, intr-un articol ridicol aparut in aceasta saptamana in SportCalarasean, acolo unde Venus era acuzata ca a castigat fraudulos meciul cu Gradistea. Total eronat, ziaristul in cauza nici nu a fost macar prezent la meci, probabil a comentat meciul din cronica scrisa de “nemuritorul” Gabriel Mitu (jucatorul, antrenorul, maseorul, delegatul Gradistei, cel care nu scapa niciodata fara a fi eliminat, chiar si atunci cand se afla pe banca tehnica).
Un comentariul dat de un frustrat suna astfel: “asa ceva n-am mai vazut de cand sunt in fotbal…daca venus nu era ajutata de arbitri, noi eram pe primul loc…in retur nu ne mai opreste nimeni FORZA INAINTE MODELU” – uitand de altfel ca fotbalistii Independentei au dat cu Modelu de pamant in etapa a 2-a cu tot cu Ionel Ivanciu “al lor”.
Revin acum, de ce ar trebui contestata Venus ?
Independenta are un patron caruia nu-i place sa iasa in evidenta si probabil asta deranjeaza, un patron care de la intrarea sa in fotbalul judetean a tintit numai locurile fruntase, creand in fiecare an echipa cu mult peste media campionatului, jucatori cu nume in fotbalul judetean, cu primele de victorie achitate la zi, ceva rar chiar si la liga a 2-a, si nu numai. In acest an, la Independenta s-a finalizat si constructia stadionului din comuna, o splendoare de arena, premiera in liga a 4-a, asa cum nu se mai vazuse pana acum. Venus e o echipa speciala ce a ridicat mult nivelul din acest esalon, asta pentru ca toate echipele vor sa tina pasul cu ea, exagerat de putine reusesc. Cum ar fi acest fotbalul la nivel de judet fara echipa condusa de Ilie Zeciu? (merita un exercitiu de imaginatie)
In concluzie, tu “liga tractoristilor” nu-ti meriti deloc regina, VENUS merita ceva mai bun, de aceea conducerea impreuna cu jucatorii si staff`ul tehnic nu-si mai permit o ratare a promovarii in acest an!

15 comentarii:

  1. Este OK articolul, dar cred ca mai bine nu luam in seama un ziarist (Catalin Nitu) caruia mama sa obisnuia sa ii scrie articolele sau cativa frustrati care comenteaza pe bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  2. total adevarat. dar nu avem ce sa facem, pe lume exista si frustrati.important este ca nucleul echipei e beton si cu 2-3 transferuri reusite in pauza de iarna meciurile vor fi castigate la pas. si ca rezultat putem scapa de[LIGA TRACTORISTILOR] cu al ei mirobolant ziarist catalin nitu si de taticul atotconducator cataros(cu toti cateii lui: coman, brandusa, costin)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu trebuie bagati in seama toti ziaristii care scriu ca sa nu ramana pagina goala.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa va deziceti de campionatu asta , le dati clasa tuturor prin ceea ce se petrece in dreptul vostru. total profesionisti . felicitari . andrei gherasim

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa va fie rusine. Lui Catalin Nitu nu ii scrie articolele mama sa. Acum i le scrie Mitu de la gradistea :)))) Forzza Venus !!

    RăspundețiȘtergere
  6. mai oameni buni nu va mai certati atata pe seama unui articol scris de un ziarist de carton.acest ziarist scrie numai din auzite pt ca el de fapt nu a fost la nici un meci de liga a 4-a.in afara de meciurile dunarii calarasi el nu se duce sa vada pe viu absolut nici un meci din liga tractoristilor.dar vad ca arunca cu noroi in mai toti oamenii de fotbal din acest oras(bratu cataros,constantin sima,etc).probabil ca daca mai exista prefab modelu sau phoenix ulmu scria niste articole mai consistente ca astfel il mai premia si pe el din cand in cand dl milut sau dl tarsolea.stiu ca adevarul doare dar asta e purul adevar.sa ia exemplul lui mircea brandusa care intradevar se duce la meciurile din liga a4-a si relateaza ceea ce se intampla cu adevarat pe aceste stadioane.

    RăspundețiȘtergere
  7. am inteles ca din iarna se vor face schimbari masive la venus independenta.pacat de grupul care sa format acolo.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu este adevarat anonimule. Deocamdata lotul echipei este complet si competitiv. Daca antrenorul doreste,in masura posibilitatilor, se mai pot face achizitii. Pana atunci nu are rost sa speculam.

    RăspundețiȘtergere
  9. pai de cat faceti lotul domnule?pai daca mai faceti cateva achiziti o sa fiti vreo 30.nici la divizia b nu au aia atatia in lot.dar se pare ca tu spui niste aberati.

    RăspundețiȘtergere
  10. cred ca autorul acestui articol este infinit mai incapabil decat nitu din moment ce a pus virgula intre subiect si predicat... ca sa intelegeti si voi, purtatorii de crampoane... sa pui virgula intre subiect si predicat, mai bine ratezi cu poarta goala

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai si la nitu ar fi mari probleme dvpdv gramatical dar dupa cum ai vazut ii scrie altcineva articolele.
    Poftim cateva virgule sa le pui tu unde este corect mai cunoscatorule: ,,,,,,

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru Navol Oltenita, noi nu suntem ziaristi si nici redactori (asa cum va supranumiti voi), noi suntem fotbalisti si ne facem treaba destul de bine, din cate se pare, de 50-60 de jocuri in judet nu ne da nimeni jos din fruntea clasamentului. In concluzie facem o treaba buna, voi asa zisi ziaristi nu faceti nici una. Si hai sa fim seriosi este un blog destul de citit (iti pot pune la dispozitie statisticile) pe care si tu il citesti cu interes. Data viitoare abtine-te!

    RăspundețiȘtergere
  13. Oltenita , cum se numesc cei care nu-si pot tine jucatorii in propria curte si acestia aleg sa duca sa joace pt VENUS ?
    Va numiti incapabili . Luati loc .

    RăspundețiȘtergere
  14. @Gabi Badea - Numele meu este Sorin Anghel si am curaj sa privesc pe toata lumea in fata, prin tot ceea ce fac si ce scriu. Respect foarte mult Independenta datorita ajutorului pe care oamenii de acolo l-au acordat Oltenitei atunci cand a fost cazul. Acesta este si motiuvul pentru care citesc acest site, scris cu mult umor si talent. Nu sunt de acord cu jignirile. Eu cand scriu, scriu argumentat. Felicitari pentru numeroasele victorii, dar consider ca pana nu veti incepe sa faceti si antrenamente voi nu veti trece peste conditia unei echipe de judet. Eu cred ca Venus nu va putea promova fara sa faca pregatire. Voi va faceti treaba la judet, dar cand mergeti la baraj pierdeti mereu la scor. Acum 10-15 ani, cand echipele din judet faceau antrenamente, mergeau la baraj si pierdeau la limita. Acum, cine merge la baraj (Ulmu, Independenta, Gradistea) vine cu autocarul plin de goluri. Sigur, nu e vina voastra, dar cand te duci de doua ori la baraj si iei de la patru in sus nu e tocmai normal sa spui ca faceti o treaba buna. Din pacate, la acest nivel, toata munca depusa intr-un an de zile atarna in ceea ce se petrece la jocul de baraj. Venus are traditie, are un stadion frumos, are oameni indragostiti de fotbal, dar ii trebuie puterea sa puna, langa imensa pasiune, si forta.

    RăspundețiȘtergere
  15. bai retardatilor venus e cea mai tare echipa din judet

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .