miercuri, 16 iunie 2010

VANATOAREA DE JUCATORI !!


TRANSFERURI GALACTICE !!

Chiar daca peste tot domneste criza, conducerea Venusului ne demonstreaza cum aceasta "foame" de bani poate fi sfidata.
Azi, sefii Independentei au urcat in avion pentru a decola spre Africa de Sud, nu doar pentru a urmarii pe viu CM 2010, aflati acolo si in vederea unor eventuale transferuri de jucatori ce evolueaza la acest mondial.
Asadar, "Nea` Doru", va avea de lucru in cele zece zile de stationare la Cape Town, acolo unde ar urma sa se dispute cateva meciuri interesante pentru ochiul acestuia. Inainte de a pleca, acesta a tinut sa ne asigure ca a obtinut samnatura pe inca trei ani a fundasului stanga, Badea Benone Gabriel:
" Ne-am inteles din priviri cu Gabi, vorbim aceeasi limba, cea a fotbalului. Oricum, el avea stipulat in contract in caz ca echipa , la sfarsitul anului competitional se claseaza in primele trei, automat contractul sau va fi reinnoit pe o durata de trei ani. Aveam nevoie de el in banda stanga, va asigur ca vom aduce si nume noi in ceea ce priveste echipa."

27 de comentarii:

  1. urmeaza bob, zena si alti..

    RăspundețiȘtergere
  2. din cate stiu eu, nea doru a plecat glont spre a negocia cu 2 jucatori..un new-zeelandez de 17 ani si un algerian cu experienta..

    RăspundețiȘtergere
  3. new-zeelandez-ul ala daca vine o sa joace pe lapte de stutz?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. INTRATI PE ACEST BLOG. E PROMUL DIN LIGA A 5-A CALARASEANA. http://liga-a-5-a-calarasi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. sa inteleg ca pe acel "algerian" il cheama bica.!?

    RăspundețiȘtergere
  6. hmmm...vorbiti cam mult in afara terenului si mai putin pe teren, ar trebui sa ne luati exemplu daca vreti sa face-ti performanta, bafta in noul sezon

    RăspundețiȘtergere
  7. e usor sa ajungi in divizia C.. da sa vedem daca va puteti mentine acolo?? o sa incercam sa va urmam exemplu.. si bafta si voua..:X:X

    RăspundețiȘtergere
  8. ulmu=viitoru chirnogi(o sa aveti aceeasi soarta)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut secvente din meciul lor de la baraj..o echipa mai slaba ca aia din Giurgiu e greu sa gasesti si la noi in judet..erau aia din aparare supraponderali si vai de mama lor..

    RăspundețiȘtergere
  10. tot ce s-a putut castiga18 iunie 2010 la 10:13

    vad k u anonimule le stii p toate...si dak e asa usor sa ajungi la liga a 3 a voi de ce nu sunteti acolo...stiti numai sa vorbiti...atat!!! bai anonimule uite-te la secvente k u nu o sa ajungi niciodata sa joci un asemenea meci...sa vii sa ne vezi cum jucam la divizia C.

    RăspundețiȘtergere
  11. Puteti sa luati cati jucatori vreti si de unde vreti. Tot varza sunteti.Nu mai radeti de unu si de altul, jucati draq fotbal, aduceti rezultate si apoi vorbiti.La criticat sunteti primii. In rest.... nimic

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari pentru promovare, dar asta e site-ul nostru, al celor din independenta, nu tre sa ne dati voi un exemplu de cum ar trebui sa procedam. E greu in tot judetul sa gasiti spiritul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  13. cel care spunea de chirnogi.. Vedeti ca ati retrogradat cu toate ca s-au retras 3 echipe :))..Ujoor !

    RăspundețiȘtergere
  14. Trebuie felicitati cei din Ulmu pentru pentru jocul prestat si promovare dar si conjunctura a fost extrem de favorabila. Fata de alti ani au intalnit o echipa abordabila, clar mai slaba (considerata in judetul de provenienta "echipa arbitrilor") si la care unii jucatori poate "nu si-au dorit promovarea"...las loc interpretarilor. Aceste acuze au fost aduse de conducerea si supoterii giurgiuvenilor, culmea, fara a fi negate de jucatori. O sa-mi spuneti ca Ulmu este o echipa corecta, care joaca numai pe teren etc...dar jucatorii se mai cunosc intre ei, se mai pot deschide portite (este normal si cred ca nu este nici condamnabil din moment ce a promovat echipa care si-a dorit cu adevarat). Mult succes in Liga a III-a!

    RăspundețiȘtergere
  15. stati linistiti ca viitorul chirnogi va ramane in liga 3. pe bob si zena de la roseti puteti sa-i luati dar o sa va pacaliti rau cu ei,sunt praf.

    RăspundețiȘtergere
  16. nea doru este cumva sica puscoci?

    RăspundețiȘtergere
  17. stati linisti ca la transferuri perfectate deja alta echipa va luato inainte.

    RăspundețiȘtergere
  18. astia de la chirnogi si de la ulmu vedeti ca va cade pamantul din buletin

    RăspundețiȘtergere
  19. anonimule mai bine bea putina apa ca ai inceput sa faci praf, mai bn a-i avea grija de lanu` de porumb care-ti bate in geam si app. cd intri in buc. sa ti ceva in gura ;)

    RăspundețiȘtergere
  20. :))))) Tu inebunesti acolo la nivelul tau, n-am vazut prostie mai mare.Spre surprinderea ta am cativa ani prin bucuresti (dar asta nu e o lauda), ai venit si tu acum 3 luni sa mananci shaorma si ti-a placut?

    RăspundețiȘtergere
  21. =))))pai sa sti ca inebunesc aici in buc dupa 16 ani de scoala(licentza);) si alti "7 de aksa" + 1 an de cd am dat licentza...si cine stie cati mai urmeaza =))))), ma bucur ca in acei "cativa ani"pe care i-ai petrecut aici...de la turta pe plita ai trecut la shaorma, sa sti ca e kiar buna =)))), dar u oare cum te simti la tn akolo unde ai o intrare , o iesire si 3 ulitze??? ca doar na...u ai un nivel mai ridiat decat al meu =))))

    RăspundețiȘtergere
  22. si daca esti din bucuresti asta nu inseamna ca esti mai valoros si mai bun decat altul din provincie.

    RăspundețiȘtergere
  23. ai dreptate adriane, dar am facut referire la acel anonim care a zis ca ne cade pamantu` din buletin...sa numai vorbeasca inainte sa se documenteze...

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu faceam referire la cei de la oras ca tine, tu faci parte din cei umblati, dar am o intrebare: de ce te-ai simtit cand am zis ca va cade pamantul din buletin?:)))

    RăspundețiȘtergere
  25. pt ca fac parte dintr-una din acele echipe mentioante de tine, dar asta nu inseamna ca si locuiesc acolo si nu e vb numai de mine, este vb de mai multi jucatori, dar lasa-i pe cei carora le cade pamantu` din buletin sa le cada pe terenuri din liga a 3-a ;)

    RăspundețiȘtergere
  26. Intradevar, mare satisfactie e sa joci in liga a 3 a, cred ca si Forlan ar da campionatul mondial numai sa joace in liga a 3 a..Pentru tine asta e apogeul carierei, dar altii au multe meciuri in div C si iti zic ca nu e vre-o performanta.

    RăspundețiȘtergere
  27. mda...cand nu iti gasesti cuvintele incepi sa aberezi...oare e dureros sa ai limita de gandire???

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .