luni, 7 iunie 2010

VACANTAAA !!


LIBER LA DISTRACTIE !


Sezonul estival contituie un prilej bun pentru jucatorii Venusului sa se intreaca in vacante care mai de care mai imbietoare. Indiferent de locul in care au evadat impreuna cu colegii ori familia, toti au preferat plajele, pentru a se relaxa dupa un sezon competitional solicitant.

De exemplu, Cinaru, Coman, Sica, Condei, antrenorul Ilie Zeciu si preparatorul fizic Bogdan “Babab”, impreuna cu sotiile lor, au ales sa mearga pe litoralul romanesc, cauza fiind timpul prea scurt care il au la dispotie acestia.

In tot acest timp, briliantele Venusului, Mustata, Benone, Boba, Draga si Marcel, satui de atmosfera incarcata din tara, si-au planuit sa mearga peste granitele tarii, preferand o destinatie mai exotica si anume Bulgaria, mai exact “Nisipurile de aur”.

Exista si jucatori ai Independentei ce nu considera pauza competitionala un prilej pentru o vacanta. Niculae si Babangida nici nu vor sa auda de asa ceva, preferand pescuitul la crap de pe marginea lacului din satul natal, Rasa, in tot acest timp liber avut la dispozitie.

Timp de doua saptamani, toti acestia vor incerca sa scape de tensiunea ce-i apasa pe umeri cu privire la sezonul incarcat ce va urma, unde au ca obiectiv promovarea in liga a 3-a.

Vacanta Placuta , Baieti !

6 comentarii:

  1. foate tare mai musty,dar vreau sa spun ca "taranu"a ales plaiurile modelene si anume plaja din modelu,dar asteapta sa mai scada apa sa isi expuna si el"magazia" la soare.cat despre "ali" sti tu cine ai dreptate.va doresc o vacanta placuta baieti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Benone, visul tau sa petreci cu mine vacanta :)).. si cu alea mici:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai tradat cinare.. te ai dat cu batranii ..Vacanta placuta, oricum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu se vinde ma cinaru: ))..o sa vina si dodel cu noi (mai multe nu zic)...

    RăspundețiȘtergere
  5. INTRATI PE ACEST BLOG. E PROMUL DIN LIGA A 5-A CALARASEANA. http://liga-a-5-a-calarasi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .