duminică, 6 iunie 2010

SFARSIT DE SEZON !


DUNAREA CIOCANESTI(JUNIORI) SI PHEONIX ULMU, CAMPIOANE JUDETENE !!


Astazi 05.06.2010 s-au disputat finalele ce stabileau campioanele judetene la juniori cat si la seniori.
La juniori, meciul dintre Dunarea Ciocanesti si Unirea Spantov s-a terminat cu victoria "gazdelor" (doar pe tabela), scor 2-1 , reusind sa intoarca miraculos scorul, dupa ce la pauza se vedeau condusi pe tabela, scor 0-1, cucerind astfel titlul de campioana.

In cealalta partida, in jocul cel mai important, Pheonix Ulmu a reusit sa invinga, cu greu dar a invins, tot cu 2-1, ca in partida juniorilor, pe Spicul din Roseti,la capatul unui joc anost, golul izbavitor venind cu zece minute inainte de finalul partidei. Un gol ce trimite pe Pheonix la barajul de promovare in liga a 3-a, meci ce se va disputa pe data de 15.06.2010, la Bucuresti contra campioanei judetului Giurgiu.


CLUBUL DE FOTBAL, VENUS INDEPENDENTA FELICITA ECHIPA DIN ULMU PENTRU TITLUL ACONTAT SI UREAZA MULTA BAFTA LA MECIUL DE BARAJ CE VA URMEAZA A SE DISPUTA !!

5 comentarii:

  1. Felicitari. dar prin jocul aratat ieri nu cred ca aveti o shansa la baraj.

    RăspundețiȘtergere
  2. pisamas pe tn de anonim...da cn are sanse la baraj?independenta?roseti?vezi ca a fost un meci cu miza .....si care la dominat ulmu---daca nu sti fotbal zici ca a fost greu dar ei au avut un corner si au dat gol...ca sa sti sau daca ai fost la meci,,,,ciocu mic si tine cu ulmu sa scapati de ei din judet ca altfel va calaraste multi ani la rand anonimule,,,asta iti zice saxon capitanu.........

    RăspundețiȘtergere
  3. Capitane, nimeni n`a contestat faptul ca ati fost mai buni, s-a vazut asta cu ochiul liber. Probabil acel anonim se referea la faptul ca tot judetul se astepta la un meci la discretia voastra, sa castigati la scor.
    Bafta la baraj !

    RăspundețiȘtergere
  4. Corecta precizarea lui Musty. "Saxon capitanu'" este insa frustrat rau de tot.Toata lumea va tine cu ei la meciul de baraj, dar nu pentru scapa de ei din liga a 4-a ci pt. a mai fi o reprezentanta a judetului intr-un esalon superior. Nu va credeti prea zmei; poate veni o zi cand cineva va va aduce cu picioarele pe pamant. Sper ca acea zi sa nu fie 15 iunie 2010, pentru ca nu stiu daca Tarsolea mai accepta o ratare a obiectivului principal.

    RăspundețiȘtergere
  5. INTRATI PE ACEST BLOG. E PROMUL DIN LIGA A 5-A CALARASEANA. http://liga-a-5-a-calarasi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .