joi, 5 iulie 2012

IMAGINI DE COLECTIE !



Dupa performanta absoluta pe care Venus a realizato , am decis sa va derulam un filmulet al evenimentelor prin care Independenta demonstreaza ca-si merita din plin titulatura de "Barcelona judetului". Cum castigarea seriei "C" a fost o misiune destul de simpla am decis ca sa incepem cu play`offul ce a dus spre bucuria suprema. TRIPA : Campionat , cupa  , promovare !


  PLAY-OFF , TUR :  Chirnogi - Venus 1-1 . Era primul pas facut pentru indeplinirea misiunii .  Retur 4-0 !                        


     FINALA PLAY-OFF : Venus - Fundulea 6-0 - Bucuria campionilor pentru al 2-lea an consecutiv !



  BARAJ DE PROMOVARE : Cs Agigea - Venus - Intrarea campionilor nostri pe gazonul din Slobozia.



Impresionanta galerie a Venusului ce nu a incetat sa cante pe tot parcursul celor 120 de minute ale barajului.



FINALA CUPEI JUDETENE : Ciocanesti - Venus 3-4 . Independenta triumfa in fieful celor din Ciocanesti.


DAN CONDEI .Omul caruia Venus ii datoreaza totul in acest an facand realizabil visul de a promova in liga a 3-a dupa ce la meciul de baraj a aparat doua lovituri de departajare. In finala cupei a fost din nou numarul 1 iar prestatiile sale din campionat au dus echipa pe cele mai inalte culmi ale succesului. Multumim capitane!

22 de comentarii:

  1. De ce finala cupei judetene nu s-a jucat pe orice teren din judetul Calarasi tinand cont ca echipa din Ciocanesti era una dintre finaliste?.Banuiesc ca Venus a platit brigada de arbitri, observatorul, etc.sau Venus a acceptat sa joace finala la Ciocanesti fara sa plateasca nimic desi normal ar fi ca ambele echipe sa suporte costurile in mod egal si nici noi numai aveam atatea emoti, pentru ca am avut noroc ca am castigat in prelungiri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s a vrut a se juca acolo pentru a demonstra ca venus poate castiga oriunde, nu era nevoie de teren neutru.o echipa de liga a 3-a cu pretentii n are voie sa se incurce intr-un asa meci

      Ștergere
  2. Felicitari Venus pentru un sezon de exceptie! Succes in liga a III-a!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiri noi ceva ?
    Imi pare rau ca va zic,,dar daca voi nu faceti antrenamene la zi si nu aduceti jucatori,,la anu tot in D ajungeti!

    RăspundețiȘtergere
  4. de crezi u anonim ca in D ajungem o sa ajungem in B sh peste 2 ani in A...asa ca termina cu chesti dastea venus se descurca peste tot...

    RăspundețiȘtergere
  5. Phhh,,tu sti cati bani trebuie la C ?
    MAi usor cu presupusu,,cu lotu care il aveti acum nu aveti nici o sansa in C..poate nu din pricina valorii si datorita faptului ca nu faceti antrenamente,,jucatori au nevoie de o conditie fizica....
    MA uitam in alte comentarii ,,spuneati de fane porumbel ca este super jucator,adevarat numar 10,,,,de ce nu a ramas la chirnogi daca era super jucator ?

    RăspundețiȘtergere
  6. fane e adevarat numar 11 , numar 10 e mustata al nostru,unicul.

    RăspundețiȘtergere
  7. fane (potumbel) o sa joace la voi (venus) ca l-ati bagat prea mult in seama la ulmu de ce nu a ramas in lot ,mai utativa prin curtea voastra ca aveti o gramada jucatorii care au jucat la div ,,C,, doar ca nu au antrenament sau nu-s pe placul unora din conducere .

    RăspundețiȘtergere
  8. VA rugam sa nu ne faceti judetul de ras in meciul din cupa progamat miercuri pt cine nu stie cu sportul 2 studentesc la ora 17.30 la independenta,,,

    RăspundețiȘtergere
  9. Echipa asta a terminat pe locul 7 in seria3 din liga 3a,,cu 40 pct,,,aveti grija!

    RăspundețiȘtergere
  10. bravo tie dan condei felicitari pentru ambitia si de caracterul de care ai dat dovada.si vreau sa mai felicit si pe ilie,sica,cinaru,coman,mustata si pisa care au stat langa echipa si la bine si la rau incercand sa fie nucleul unui colectiv,iar perseverenta lor a adus aceasta mare performanta care sper sa nu fie irosita din pricina banilor

    RăspundețiȘtergere
  11. ai confundat cu concordia chaijna 2

    RăspundețiȘtergere
  12. frumos comentariu insa se aude ca venus nu va juca in c deorece nu au gasit sponsori.este adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  13. de unde sa auzi u ca stai inchis in casa sh auzi sh u de venus...normal k auzi de venus nu mai de la televizor dar mai mint sh ei...:))

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari baieti sunteti o adevarata echipa cu niste caractere de fier si ati demonstrat lumii ca o echipa din Liga a4-a poate ajunge la o asemenea performanta!Imi doresc nespus de mult sa joc alaturi de voi! Cu stima si respect Riciu!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Admirator de-al Lor10 iulie 2012 la 21:20

    ia intrebai pe Pisa si Mustata cum faceau ca nu s-a dat restanta de la prime mai aveau putn si se dadeau cu capu ' de rotile la microbuz si in alta parte unde, sa joace la cazinou la ruleta poate, cate meciuri au jucat rezervistii astia 2 ca numai, sa intarate stie altceva ,fotbal mataranga de unde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad k nu ai loc de Musty si Pisa. te tot bagi in seama.oricum tu ramai un gaozar cracanat.

      Ștergere
    2. Prostule , eu si Pisa n am comentat niciodata de bani la echipa asta. din contra noi doi am intarit ideea ca banii chiar daca nu s-au dat la timp se vor da cu siguranta, iti pot confirma toti baietii noi. Chiar daca sunt bani insemnati , nu stau in ei tzaranushule. Apropo, vezi ca dupa data de 10 iti vine somajul , grija mare Jegule.

      Ștergere
  16. oricum bate venus voi nu stiti .

    RăspundețiȘtergere
  17. admiratoru tau fan musty11 iulie 2012 la 20:09

    nu manca cacat Musty

    RăspundețiȘtergere
  18. admiratoru tau fan musty11 iulie 2012 la 20:40

    baa fotbal cand mai jucati si voi cicatrizatilor

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .