miercuri, 11 iulie 2012

VENUS INFRUNTA STUDENTII !


                            VS    .           


Odata cu accedera in liga a 3-a Venus incepe usor usor sa aduca nume sonore pe arena din Independenta. Pentru inceput , brliantele lui Ilie Zeciu dau piept cu Sportul Studentesc II intr-o partida ce se juca pentru accederea in faza urmatoare a Cupei Romaniei Timisoreana.
Meciul se va disputa la Independenta cu incepere de la ora 18.00 , un meci in care jucatorii nostri vor face tot posibilul pentru a trece mai departe de echipa ce a lansat in fotbalul mare o gramada nume sonore ( Varga , Balan , Curelea , Lazar , Ferfelea , Mazilu , din cei care activeaza la acest moment)

39 de comentarii:

  1. felicitari echipei venus pentru castigarea barajului!
    referitor la meciul cu SS din cupa, ne-ar interesa daca acest stadion este chiar in perimetrul localitatii independenta, deoarece pe google este harta veche (2004) si nu apare niciun stadion.
    cu stima, un sportist :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu o sa fac schimb de tricou cu un jucator de la sportu =)))

    RăspundețiȘtergere
  3. stadionul arena venus este la marginea localitati linga o padure cind ajungeti in localitate o sa aveti un indicator unde indica alexandru odobescu si centrul comunei mergeti spre alexandru odobescu si soseaua va duce chiar la stadion va asteptam cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc de informatie si sa ne rezervati asa, cam vreo 2000-2500 de locuri ! =)))

      Ștergere
  4. buna asta 2000-2500 e buna asta =))))

    RăspundețiȘtergere
  5. daca ajunge macar un om de-al nostru la meci si tot va fi o performanta extraordinara in ceea ce ne priveste :))

    RăspundețiȘtergere
  6. CA la ce ati eliminat pe c.s agigea daca voi nu va inscrieti in liga 3a ?
    Voi nu erati constienti ce costuri sunt la liga 3a ?

    RăspundețiȘtergere
  7. NU inteleg ce rost are sa concurati intr-un campionat daca voi nu veti promova .
    Asa ca strangeti bani si mai vorbim peste cativa ani!

    RăspundețiȘtergere
  8. Un lucru e cert.Venus v.a juca tot in D. Dar se doreste promovarea copiilor si juniorilor in comuna.Poate Domnul Anghel v'a inscrie echipa de juniori la republicani.

    RăspundețiȘtergere
  9. sa inteleg ca este adevarat ca venus nu va juca in liga 3?

    RăspundețiȘtergere
  10. rusine conducerii care a facut presiune pe jucatori,iar cand a trebuit sa isi faca ei treaba s-au cacat pe dansii

    RăspundețiȘtergere
  11. echipa de tara a cheltuit o groaza de bani fara nici o strategie erau sa faca infart cand au vazut ce au realizat baietii cum a spus anonimul de mai sus rusineeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  12. ultras boys venus12 iulie 2012 la 20:32

    RUSINE SA VA FIE CA NU SUNTETI IN STARE SA TINETI O ECHIPA IN LIGA a3a CEEA CE LA ULMU SA PUTUT FACE ASA CEVA.......DE CE MAI TINETI ECHIPA IN LIGA a4a DACA NU PROMOVAM IN LIGA a3a.......RETRAGETI ECHIPA MAI BINE SAU VA PLACE CAND BATETI PE POTCOAVA CU 9-1 SI PE JEGALIA CU 9-0 PE UNIREA LA FEL........SA VA FIE RUSINEEEEEEEEEEEEE VA BATETI JOC DE LOCATIRI SI DE SUPORTERII ADEVARATI AI LU VENUS.....NOI SUPORTERIII ADEVARATI NE DORIM SA VEDEM PE VIU UN MECI DE LIGA a3a..........FORTZA VENUS!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. unde e ma nea doru scuteru nu se mai bate cu pumnu in piept ca are venus bani uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu daca se rata promovarea dadeau in Ilie si in alti jucatori ne faceau mercenari asa iata rasplata noastra de un an de zile .Va multumim din suflet latrailor din conducere (de 2 ron)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Tarabasene!!! Felicitari, dar aici poti sublinia pe nea Doru MANCATORU` care la "masa slugilor" cand a promovat Venus , a venit cu gura aia plina de cacat si a zis "de la anul , inca un miliard de lei, de la nepotii lui Fane Spoitoru"...Care bani ma pisecios batran cu coaiele pana la pedale.

      Ștergere
  15. Latraii aia din conducere v au facut voua toate poftele. E pakt de performanta dar asta e viata. oricum multi dintre juktori nu ar mai fi ramas din kauze obiective. acum cine vrea ramane cine nu ...

    RăspundețiȘtergere
  16. LOOOL, muicaaa ... ce sperietura am tras !!! am vazut 17 comentarii la topicul asta cu meciul din cupa si mi-am zis ca e de rau ! cand colo, ce sa vezi ? mai ceva ca in regie :))))

    RăspundețiȘtergere
  17. Tabarasene tu parca aveai vorba aia cu latrai. acum nu te mai semnezi?

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu e vina conduceri. intentiile lor sunt bune dar nu sint sprijniti. Nici lor nu le pica bine da ce sa faci? nu vedeti ca si la dunarea e greu?

    RăspundețiȘtergere
  19. La voi e bine ca mai tine echipa altii nici in onoare nu mai sunt. pacat ca nu jucati in c dar e greu detot. eu am fost si la dunarea sinici acolo nu e ok. E mare problema cu banii. ii invidiez pe cei de la venus ca totdeauna au avut un nivel bun la bani.

    RăspundețiȘtergere
  20. Tarabasanu(Maistru)13 iulie 2012 la 17:53

    daca eram eu ma semnam stai linistit nu fac cum fac altii scriu ei mesaje si trec alte nume sunt patitt cu atatea injuraturii pe blog .Acest blog a fost facut pt cei care iubesc aceasta echipa si nu pentru toti ,plimba vaca.

    RăspundețiȘtergere
  21. Tarabasanu(Maistru)13 iulie 2012 la 17:58

    Apropo vezi ca esti c-am analfebet putin asa ))))) nici un nume de familie nu sti sa scrii FUn.(KK)

    RăspundețiȘtergere
  22. Venus traieste, venus e cea mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  23. nu vezi ma repetentule ce poti sa scrii..Fututi Tarabasanu in gat, cand scrii tu c-am , nu cam. Daca se dadea dictare inainte de fiecare meci, tu nu prindeai foaia, chiar daca la independenta sunteti atati jucatori cat e permisa foaia.

    RăspundețiȘtergere
  24. Am si eu o intrebare pentru conducere. Cum va puteti uita in ochii nostri acum oamenilor?
    In tot campionatul ati pus presiune pe noi , ne-ati apostrofat , ne-ati amenintat cu scoaterea din lot(pe unii din noi) iar acum veniti si ne spuneti ca liga a 3-a e prea costisitoare?
    Acum noi jucatorii trebuie sa induram toate criticile care va sunt aduse drept voua , jucatori ce au reusit o performanta absoluta in judetul Calarasi , v-ati mandrit 1 luna cu performanta asta la toti oamenii de fotbal iar acum umiliti meritele noastre.
    Sa va fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
  25. Daca esti asa suprat de ce nu ti dai numele? ce ai de pierdut?

    RăspundețiȘtergere
  26. De ce sa-mi dau numele cand stiu ca a-m castigat cu D.Ciocanesti asa si asa ??????.(bravo Emile).Prieteni stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  27. ce asa si asa ma ca arbitrajul a fost clar cu ciocanesti ce tot o sugeti v-am batut acasa ce mai vreti

    RăspundețiȘtergere
  28. Ciortan a lu` Ciortanel15 iulie 2012 la 01:16

    Rusine Simioane, rusine d-le primar , rusine si celorlalte slugi ale primarului(ION)..Cum vroiati ma sa jucati in liga a treia? altii sa dea banii si voi sa va laudati ca aveti echipa in C?
    Pacat de baieti care au fost extraordinari si au crezut in sansa lor pana in ceasul al 12-lea.
    Unde esti Dorule ? nu mai apari sa te lauzi ca ai 500 ron in buzunar si vrei sa ti-i echipa in C cu ei? Rusine NESIMTITILOR!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. rusine tie bai papa lapte ca bei si mananci pe banii primarului, atarnatorule. daca vrei iti mai arunc un os sub masa sa ai roade poponarule

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un nesimtit mai mare ca tine cred ca nu mai este.Nu putea nea Doru sa spuna nici la un copil ca pote el sa tina echipa in C, sa bazat si el pe ALTII.Acum cind scriu acest rinduri nea Doru se afla in spital la Buc.si nu te mai lega tu de el pentru ca sunt convins ca si tie ti-a facut bine la echipa vreo data.

      Ștergere
  30. ma fratilor.macar voi aveti habar ce inseamna liga a 3-a??Anghel C-tin conduce o mica societate agricola,dar suficient cat sa se ridice peste nivelul ligii a 4-a.asta s-a vazut clar prin rezultate.cei care comenteaza,acuza,exclama,fie sunt invidiosi,fie fac parte din echipele adverse din campionat.voi,jucatorii care acuzati conducerea uitati ca acuzati aceiasi oameni care pana cum,sau cel putin sezonul trecut v-au tratat ca pe niste vedete.acum totul s-a uitat.am avut,pana sa se joace barajul,o discutie cu unul din fratii popa,oameni cu putere financiara considerabila si pana si aceasta a afrimat ca e practic imposibil sustinerea unei ekipe in liga a 3-a chiar si cu ajutorul lor.conducerea,sunt convins ca a facut tot posibilul sa poata face asta,nu ma indoiesc de asta.oamenii din anturaj,respectiv doru simion si ion radu(persoane pe care nu le-am suportat niciodata) sunt pusi acum la zid,dar uitam k ei au un rol considerabil in istoria si performanta acestei echipe.am inteles k nea doru e in spital..sa dea D-zeu sa se faca bn cat mai repede.revenind,daca nu stiti,VENUS, e un spirit,o mandrie pentru cei din localitate.noi iubim,sustinem si respectam aceasta echipa indiferent de conducere,jucatori sau liga in care evolueaza.eu am crescut in spiritul asta,am castigat un campionat la juniori,dar nu am aavut onoarea sa juc un meci oficial pt seniori.asta nu ma face sa-mi skimb parerea dsp echipa asta.cei care nu ne suport,va rugam,injurati in alta parte.noi aici sustinem venus-ul si-l respectam.salutari din uk,nick b

    RăspundețiȘtergere
  31. DAca nu vreti sa promovati, nu va inteleg de ce mai participati?
    EU in locul vostru scapam de toti jucatori si cresteam tinerii din localitate!

    RăspundețiȘtergere
  32. felicitari echipei venus pentru fair-play-ul din meciul de cupa ! sincer, ne asteptam "sa rupeti picioarele" copiilor astora ai SS. am inteles ca super-atacantul vostru are alt program acum, iar portarul titular mana in ghips, deci nu prea va asteaptati nici voi la un scor favorabil. capul sus, potential (sportiv) exista la independenta, asa ca va mai trebuie un om cu banutzul in buzunar :-)
    noi cei 4 ai SS (deh, ceilalti pana la 2000 n-au mai vrut sa vina :D ) ne-am simtit foarte bine si am vazut si un meci spectaculos.
    numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  33. asta e pentru moment mam vazut inh liga 3 dar voi trebuia sa va interesati si trb sa faceti rost de bani de spomsori da nu ati vrut....mai bine vindeati dreq meciu loati si bani si barem aia veau bani

    RăspundețiȘtergere
  34. va.ti facut dreacu de ras cu sportu.uuuuuuuu

    RăspundețiȘtergere
  35. multumim pentru incurajarii anonimule gaozarule ca ce va mai place sa radeti .

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .