duminică, 15 iulie 2012

VISUL FRUMOS S-A TERMINAT ...




VENUS SE VEDE NEVOITA SA RAMANA IN LIGA A 4-a DESI SI-AU CASTIGAT DREPTUL DE A EVOLUA IN DIVIZIA C.  PATRONUL N-A GASIT SPRIJIN FINANCIAR DE LA NIMENI CHIAR DACA PROMISIUNILE AU VENIT GRAMADA ODATA CU PROMOVAREA ECHIPEI.

Ion Radu : O spun cu mare tristete in suflet , nu avem puterea financiara sa acoperim toate costurile ligii a 3-a . Dupa succesul de la Slobozia toata lumea a fost alaturi de noi, promitandu-ne sprijin financiar alaturi de singurul nostru investitor de pana acum , domnul Anghel dar acum cand lucrurile trebuiau puse la punct toata lumea ne-a abandonat.
Dau un exemplu, costurile unei luni de zile la liga C ne costa cam 200 de milioane de lei vechi, neincluzand aici primele jucatorilor , salariile acestora si inregistrarea lor la federatie iar banii acestia nu-i putem suplinii singuri. Am apelat inclusiv la domnul Milut , ne-a pus in asteptare iar apoi nu a mai raspuns la nici un telefon. E foarte greu , macar unul langa domnul Anghel daca ar mai fi fost, cu un minim de efort reuseam. Nu vrem sa tinem echipa la C iar apoi sa ne batem joc de jucatori sa ii intarziem cu salariile ori primele pentru ca multi din asta traiesc. La divizia D baietii si-au primit toti banii promisi, de altfel a fost rasplata deosebita a muncii lor intr-un an de zile , d-asta i-am si chemat astazi la un antrenament inaintea meciului de cupa , pentru a incasa restantele ramase. Ne pare foarte rau, atat noua cat si jucatorilor nostri care eu in numele conducerii si al suporterilor  tinem sa le multumim din suflet!

45 de comentarii:

  1. Nu este singura echipa cu probleme financiare care nu se inscrie in C. Sunt multe echipe care au batut la baraj anul asta si nu vor juca in C asta e viata. Forzza Venus!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce Forzza Venus, credea-ti ca in div.C va arbitreaza George Coman, Ionel Radulescu, Gabi Balaban ca sa aveti penalty la fiecare meci, sau Ciortan nu mai poate face fata la acest nivel( la Ceres avea un abator de animale, o gradina etc.).Apropo cine va mai exeuta penalty in sezonul viitor daca Moto este la racoare ?.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vorbi prostii ba tarane. Campionatu a fost castigat lejer fara ajutoare daca asta sugerezi.dovada scorul din finala si de la baraj. penalty o sa bata mata sa vedem dak se pricepe.

    RăspundețiȘtergere
  4. habar nu aveti ce inseamna fotbalul..marius de la fetesti cum de are bani sa tina ekipa la c?..voi sunteti prea mici ptr un fenomen atat de mare...ramaneti in liga fotbalistilor de duzina....acolo va e locul....hahaha

    RăspundețiȘtergere
  5. Fara suparare dar sunteti fraieri rau.
    MAi daca stiati ca nu aveti bani de ce nu leati dat meciu celor de la agigea..
    Aia au bani si va acopereati costurile pe acest sezon...

    RăspundețiȘtergere
  6. Vezi k Fetesti este oras iar Independenta comuna. este diferenta si la bugete si la alte posibilitati. cred k ne confunzi noi nu vindem meciuri k altii.si agigea merita o lectie k prea erau increzuti.

    RăspundețiȘtergere
  7. tu esti un suporter.
    conducerea daca stia ca nu aveti bani pt C dadea meciu..

    RăspundețiȘtergere
  8. Auzi tu ori esti prost ori te faci. cum sa le dai meciu? ce inseamna aia. Venus nu face asa ceva. Sau poate chiar asta deranjeaza. Si mai gandeste te laceva :ei nu au avut bani sa si faca echipa da sa mai si cumpere meciu.

    RăspundețiȘtergere
  9. ba ma lasi,,,vezi ca judetul calarasi este printre cele mai slabe campionate judetene din romania,dpdv valoric dar si financiar.
    Crezi ca aia nu aveau bani ?
    IA sa ii vezi cand or cumpara loc in C....

    RăspundețiȘtergere
  10. esti prost, sau bou, sau idiot, pt ca nu se mai cumpara locuri!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. SO crezi tu,sau retras prea multe echipe,ori se va cumapara locuri or se micsoreaza seriile.
    Atunci spunemi de ce concept cirestu a primit aprobarea ca va continua din nou in C dupa ce au retrogradat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tocmai pt ca nu se mai cumpara locuri..concept ciresu ramane si seria are nr par de echipe.Mai exista si a doua varianta, baraj intre locurile urmatoare di fiecare serie. EX. Sageata- Vointa

      Ștergere
  12. Nu ai inteles ca omu e obsedat de vanzare cumparare? aici nu gasesti asa ceva mai bulangiule.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine mai corectilor.
    Mai bine ca stati la D,,,fara suparare dar daca te bate retrogradata aia cu 8-1,ce viitor aveati voi in C ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Bulangiulpulii mele AnghelPrimaru lu` Salam, era suparat azi dupa meci ca ne-a batut o echipa de liga a 3-a care a avut in componenta 6 jucatori ce s-au pregatit cu prima echipa in liga 1.
    Mancami-ai pula, noi am promovat iar voi a-tisupt pula , ca nu aveti bani sa tineti echipa in C. Bafta nea Ioane, sa ne sugi pula. Punct

    RăspundețiȘtergere
  15. care ma sinteti voi aia care a-ti promovat sa va dau la muie de fomisti jegosi sinteti niste nimicuri daca nu erati la venus nu erati nimic muistilor sa le sugeti pula lu ion si anghel.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ba bulangiule azi nu ai fost batut ai fost umilit. oamenii aia sunt ruparati pt.ca sufera pt echipa asta si ti au dat si tie o paine un an intreg. ai luat bani si acum ai gura mare saracule. pune kpu intre picioare k nu e de vina salam si slic k te inklti tu schimbat pe teren si esti pishat pe tine poponarule.

    RăspundețiȘtergere
  17. la independenta nu se intelege un lucru ,,fara antrenamente nu te poti bate cu echipe de div ,,c,,. La baraj a fost bulanul nostru ca ne-a iesit acum vreti sa ii batem si pe steaua hai sa fim seriosi ca nici voi nu credeti asa ceva .

    RăspundețiȘtergere
  18. Cel mai usor este sa jignesti, sa te consideri nedreptatit sa uiti eforturile care s-au facut in cursul unui an pentru ca o echipa sa poata face performanta. Daca tu "jucatorule" sau ce pretinzi ca esti crezi ca performanta ti se datoreaza numai tie atunci te intreb de ce nu ai jucat gratis pentru Venus sau pentru orice alta echipa? Crezi ca cei de aici nu au vrut in liga a III-a? Crezi ca ei se simt bine acum? Nu ar trebui sa vezi doar ceea ce nu e bine pentru tine, deoarece un an intreg ti-a convenit sa stai aici, sa joci si sa castigi niste bani. Dupa cum spunea cineva mai sus miercuri a fost umilinta si trebuie sa o acceptam toti, dar in primul rand FOTBALISTII pentru ca in teren nu au fost Anghel, Radu sau Simion insa povara rezultatului rusinos ei o vor purta si nu tu "jucatorule" care probabil nu vei mai fi la Venus sezonul urmator. Vad ca cineva vorbeste de antrenamente - eu nu am auzit pe nimeni din stafful tehnic sau dintre jucatori sa insiste, sa ceara ca vor sa se antreneze, ca vor mai mult. Te asigur, desi unii ar spune contrariul, s-ar fi facut si antrenamente, ai incredere. Dar este mult mai usor sa castigi bani venind doar sambata la meci. stai linistit, in situatia in care s-ar fi venit promovat categoric se faceau antrenamente, altfel nu se putea face fata. Dupa un razboi sunt multi viteji care se arata dar unii isi mai scriu si numele, asa ca sa se stie cu cine vorbesi...este cumva lasitate sau rusine? Astept sa ai putina demnitate macar numele sa ti-l notezi - de preferat pe cel real si nu folosind numele altor colegi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai tu linistit!!! la cat de bine e la Independenta , o sa mai ramana un sfert din echipa...Poate Cinaru, Petcu, Mustata, Condei si Sica, asta daca nu sunt baieti destepti sa i-si caute echipa si ei...Venus in primul rand nu are staf si asta se vede(nu vb de Primar pt ca e e finantator). O echipa care se pretinde mare, nu are nevastuici in conducere, ci are oameni capabili care sa mentina linistea la echipa, care sa i-si asume responsabilitati, sa atraga ei efectele negative ...La independenta tot timpul se ur;la de pe margine cand sa se faca schimbari, cine sa intre , care e 11-le de start samd.
      astept un raspuns cu care ai putea sa ma contrazici Ionut.

      Ștergere
    2. chiar nu stiu ce e in capul astora de mai sus care i-ai enumerat(mai adaug si eu pe Coman,)...au 100 de ani la echipa si tot nu s-au convins de ce e acolo.. Ce mai asteptati fratilor sa se intample ca sa plecati la o alta echipa?

      Ștergere
    3. Acum nu e bine la venus da cand ti ai luat prima de instalare si de meci era bine. uitek mai sint si caracterela venus carr raman aici. voi vreti bani da sa nu va zica nimeni nimica.

      Ștergere
    4. nu manca ma cacat !!! nu vb voi de caractere si de corectitudine cand eu am stat in tribuna in dreapt primarului miercuri si am vazut cum Cinaru a fost huiduit de primar si de sclavul lui care aduna chistoacele de la picioarele primarului, din primele minute . Apoi a venit randul lui Mustata sa fie huiduit la 5 min dupa ce a intrat. Crezi ca ar trebui sa ai caracter fata de acestiu oameni fara caracter? de ce sa ramai, pt ca ai caracter?
      la ce e de folos in cazul lor?

      Ștergere
  19. E corect ce spuidar slic s a purtat uneori foarte urat. tu si florn trebuie sa va implicati mai mult sa l dati mai intr o parte.macar primaru da bani da sta in banca lui. ce faceti anu asta cu juniorii?

    RăspundețiȘtergere
  20. Sint si jucatorii suparati ca vroiau sa joace in c. dar toti apreciaza eforturile conducerii. da sa sti ionute ca nea ion se poarta uneori cu noi zici ca sintem sclavii lui. si ne si vorbeste de rau.si eu zic ca tu si florin trebuie sa va implicati mai mult. asa si primarul sta mai linistit.

    RăspundețiȘtergere
  21. Poate ca , daca ar sta Florin pe banca si nu Ion si pe langa asta ,primarul i-ar mai taia din atributiuni(sa aduca doar echipamentul si legitimatiile) ar fi liniste...nu poti sa te concentrezi 90 de minute cand Ion tipa la tine din secunda 5. Nu se judeca cum trebuie un meci.
    La ce mai ne chemi sa bem o bere dupa meci si tu nu vb deloc de acel meci, practic esti multumit ca ai tipat ca prostu` cot la cot cu Goe tot meciul!!!! Asta e doar la independenta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce fraieri sinteti ca dati atatia bani la fomistii astia si tot ei injura pe urma. mai bine dati la cativa juniori din comuna si stati linistiti nu mai vin toate jagardelele sa va injure. astia asa fac la toate echipele unde joaca.

    RăspundețiȘtergere
  23. HAIDETI CA SE DA DA MII DE EURO LA VENUS HAIDE-TI CU TOTII SA-I LUAM BANII LUI SALAMIUT

    RăspundețiȘtergere
  24. Hai sa io sugi si lui si noua saracie k toata ziua mananci doar graunte.

    RăspundețiȘtergere
  25. hai sa i-o sugi tu mai saracutule)))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  26. eremia cristian21 iulie 2012 la 19:55

    se aude ca doi componenti ai ecchipei venus independenta au facut accident pe autostrada.se stie despre cine e vb?va rog frumos sa-mi spuneti si mie despre cine e vb.

    RăspundețiȘtergere
  27. nu stim nimic.daca aflam ceva te anuntam.

    RăspundețiȘtergere
  28. In loc sa va intereseze aia mari voi va intrebati de juniori ..
    Ce viitor au juniori ?
    Pierzi timpul cu ei,astazi viseaza sa joace la barcelona ,maine nici la clatesti nu ii primeste...Tinerii din ziua de azi lasa fotbalu pt altceva 100%,de fapt pana prinde libertate de la parinti.

    RăspundețiȘtergere
  29. da a fost un accident dar nu grav pe care la avut DAN CONDEI portarul echipei venus dar nu pe autostrada.

    RăspundețiȘtergere
  30. Liber de contract22 iulie 2012 la 16:21

    fratie, cautati-va echipa ca la taranii astia nu mai e de trait. De la anul nici echipa competitiva nu mai au si nici bani nu se mai ia.
    Degeaba promite Salam marea cu sarea celor 3-4 jucatori care a mai ramas din echipa ,ca neavand echipa , nu au nici rezultate si nici baani nu luati.

    RăspundețiȘtergere
  31. Bine dracu ca nu v-ati dorit promovarea in B, pt ca ramaneati si fara stadion , daca pt promovarea la C, a-ti ramas fara echipa :)))
    Sau nea Salamis a ramas fara bani de prime?

    RăspundețiȘtergere
  32. bai liber de contract esti invidos ca nu puteti sa face-ti si voi ce a facut independenta echipa tot o sa avem asa ca dute la culcare obositule.

    RăspundețiȘtergere
  33. Auzi cumva tu vrei sa te ia Venus de ai scris ca esti liber de contract? Imi pare rau nu avem nevoie de lepre. Stai in mizeria ta si priveste: Venus are echipa in continuare si se va bate la locul 1. K sa moara muierili k tine fatalaule....Marshi in mizerie ma gaozare.

    RăspundețiȘtergere
  34. Va roade invidia cacaciosilor ca mu jucati la venus. Voi jucati pe praf si vorbiti de bani ma ratatilor. va dam o sansa si voua. trebuie sa va pupati singuri in fumd bagand capul printre picioare. atunci va puteti numi fotbalisti liberi sau cum vreti voi.

    RăspundețiȘtergere
  35. Sa le sugeti p... la toti locuitorii comunei ba fotbalistilor liberi. ei muncesc pt. bani nu voi ba profitorilor. va asteptam din nou la venus da doar sa ne faceti cate o felatie.

    RăspundețiȘtergere
  36. nu muncesc pentru fotbalisti locuitorii din coade muncesc pentru familiile lor,pentru fotbalisti muncesc decat ex primarul si nea ION, sa va fie clar va multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  37. bai taranusule comuna nu este cunoscuta ca te duci tu la sapa,noi am adus ziaristii in comuna prin rezultatele noastre,

    RăspundețiȘtergere
  38. noi cand alergam prin vant si ploaie la juniori pe tine te tinea mata la gura sobei

    RăspundețiȘtergere
  39. si dak ati avut rezultate degeaba in liga 3 nu aveti bani ,,,anu trecut aveati bani da nu ati putut sa bateti ce echipa

    RăspundețiȘtergere
  40. venus independenta1 august 2012 la 00:19

    ultimul anonim..exprimate cum trebuie, ce ai vrut sa zici ca nu am intels nimic, eu am o intrebare , cine a plecat si cine mai ramane din vechea echipa

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .