marți, 25 septembrie 2012

VENUS - IDENTITATE PIERDUTA , OFER RECOMPENSA !



                                                                   VENUS - Lehliu 1-1
                                                                          (Voinescu)


Venus nu-si revine din pumni si mai face un pas grasit in drumul spre castigarea titlului. De data aceasta a venit randul Lehliului sa plece neinvinsa din confruntarea cu Independenta. S-a terminat 1-1 la capatul unui meci stricat de arbitrul central si de echipa oaspete venita cu gandul de a trage cat mai mult de timp , pusa mai mult pe bataie decat pe jocul in sine dar asta nu scuza cu nimic esecul din acest meci.
Singurul gol al elevilor lui Zeciu a fost marcat de Voinescu Gabriel imediat dupa ratarea unui penalty executat tot de el. De mentionat este ca in prima repriza la 0-1 si Oprea Adi a irosit o lovitura de la 11 metri tragand peste poarta.

Sambata , Venus spera sa mai spele din pacatele acestui inceput slab de sezon printr-o victorie confortanta impotriva celor din Radovanu cu incepere de la ora 17,00.

23 de comentarii:

  1. in ciuda faptului ca ati avut doar 2 rezerve,nu a fost luat nici macar un junior!de ce?cum vreti ca acei copii sa fie motivati si sa joace fiecare meci la potential maxim?

    aveti mari pretentii la cativa juniori sa dea totul pe teren....ei ce primesc?...doar promisiuni...nimic mai mult!!!

    continuati asa si nu o sa mai promovati niciodata niciun junior,chiar daca acesti copii au talent si merita o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca se lu-au juniori.Cu siguranta nu ar mai fi fost 1-1.Am fost si la meciul juniorilor. Ere o data un baiat "gardos".A terminat junioratul? Sau a facut pasul ca ceilalti,la potcoava?

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimule desi in mare ai dreptate, intentia ta este de a "baga fitile". Sunt multi "prieteni" care ii sfatuiesc "de bine" pe jucatorii din Independenta. Faptul ca sambata nu au fost luati juniori pt. echipa mare este intr-adevar o mare eroare atat a antrenorului cat si a conducerii. Nu te poti prezenta la niciun meci cu doar 3 rezerve valide, din care una este portar. Nu exista nicio explicatie logica pentru asta. Cu presiuni si interventii aceasta "eroare" urmeaza sa se remedieze sambata in meciul cu Radovanu.
    Succes Venus in meciul de sambata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum jucator advers27 septembrie 2012 la 11:38

      Nu cumva sunt unii jucatori care joaca pe prime duble??? ia cautati mai bine si spuneti la toata lumea!

      Ștergere
    2. Ba esti nebun. cum prime duble? sunt aceleasi pentru toti. daca sti tu ceva spune ca sintem curiosi si noi.

      Ștergere
    3. Pe cei de acum care joaca pe prime duble nu ii pot denunta, dar banuiti voi...pe cei din trecut, pot spune doar 2 nume care juca pe dublu ...Piron , Porumbel.
      Daca nu vedeam , nu ma bagam.De aceea spun ca multi au ales sa plece. Stie nea Ion

      Ștergere
  4. Pai ionute tu degeaba te lupti. nea ion si doru nu vor juniori iar zeciu nu stie si e fricos. asa ia facut si lu hagi. gardos e la potcoava ca nu i au dat sanse. nu e bataie de joc sa stai cu 2 rezerve fara sa dai sansa si la un copil? si asa echipa nu prea merge. Sa vedem sambata.

    RăspundețiȘtergere
  5. poi poate au comisioane de la uni care joaca. altfel nu se explica cum p..a mea ii tine pe uni titulari iar copii din independenta nu au abcul. primarul trebuie sa se implice mai mult ca astia 2 isi fac de cap si se vad rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce comisioane ba esti nebun ce dracu la nivelul acesta ori esti o panarama sa crezi asta , comision ha-ha si lasati-o mai moale cu juniorii in afara de nr 5 care cat decat mai stie ceva restul sunt resturi.

    RăspundețiȘtergere
  7. auzi comisioane. ma face sa rad. dar pt. tine fan venus am o intrebare. cunosti cumva echipa de juniori de iti permiti sa ii jicnesti pe copii? Clasamentul ar spune altceva.da stai linistit k si la seniori sint 6-7 fotbalisti iar restul sint resturi. copii cel putin au timp sa creasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa plece moto, oricum e in plus si sa revina PIRON

      Ștergere
  8. Venus are jucatori buni si anu asta dar nu au confirmat. ei nu au atacanti si asta e rau. moto nu mai poate iar ceilalti sint slabi. da e ciudat ca au avut doar 2 schimbari.

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu sunt de parere ca Moto nu mai are ce cauta in primul 11...cu apararea stam bine, mijlocul e binisor, dar se poate mult mai bine, dar atacul e praf...ne trebuie cel putin 2 atacanti care sa o bage in poarta..nu am mai avut asa atac slab de pe vremea lui Mirel(anelka)

    RăspundețiȘtergere
  10. Independeta sunteti prafffffffffffffff, va omoara Ciocanesti, vai mama voastra

    RăspundețiȘtergere
  11. eu am zis k echipa ca anu trecut nu o sa mai aiba dar nu ma crezut nimeni toti jucatori de valoare au plecat era bine sa plece si zeciu ca era echipa pe 16 acum =)))

    RăspundețiȘtergere
  12. asteptam meciul cu ciocanesti sa vedem cum ne omoara ne s---e pixul

    RăspundețiȘtergere
  13. De cand un neica nimeni ca acest david gheorghita vb de jucatorii venusului si isi da el cu parerea referitor la valoarea lor ca si fotbalisti bai baiatule ar trebui sa le fii recunoscator asa ai ajuns si u sa fii campion al acestui judet desi u nu ai contribuit cu nimic la castigarea acestui campionat ....sper ca sa intelegi mesajul acestui comentariu si data viitoare daca vrei sa vb dati cu parerea referitor la valoarea ta ca fotbalist adik 0

    RăspundețiȘtergere
  14. david gheorghita(spaima)30 septembrie 2012 la 09:38

    eu am valoare pe banca nu ma intereseaza pe mine eu sunt mic si nici nu imi place fotbalul am ajuns campion ca a fost lotul prea valoros....asa ca puneti un nume cand lasi un comentariu cand eram la 18 eram aplaudat in picioare cand eram la roseti imi dadea sansa sa joc nu ma injura nimeni nu se luam nimeni de antrenor dak ma baga....daca eram 0 cum spuii u nu ajungeam la venus la venus mam stricat....

    RăspundețiȘtergere
  15. Asa fratioru` meu , exprima ce simti! :))

    RăspundețiȘtergere
  16. david gheorghita(spaima)30 septembrie 2012 la 17:18

    fratele meu mai mare te pup

    RăspundețiȘtergere
  17. Gheorghita a fost cea mai proasta gluma a lu nea doru.

    RăspundețiȘtergere
  18. gheorge ROSETI nu reprezinta o echipa c nu stiu dc ai impresia ca ai avut rezultate app ce rezultate ai avut inainte sa vii la venus si app cat ai jucat acum in ultimul meci impotriva lor vezi ca tu nu ai ajutat cu nimic echipa venus ar trebuii sa le strangi mana oamenilor de la indepentza pt ca te-au lasat sa faci parte din lotul echipei si sa numai aduci comentarii referitoare la valoare jucatorilor fie ei buni fie ei slabi nu ai caracter si asta ai dovedito

    RăspundețiȘtergere
  19. Fundulea- Venus 0-46 octombrie 2012 la 18:08

    Felicitari echipe Venus pt victoria reusita in deplasarea de la Fundulea.
    Au dat dovada de caracter si au nimicit adversarul...A-ti aratat ca sunteti aceasi echipa, care ataca doar locul 1
    Fundulea -Venus -0-4

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .