joi, 6 mai 2010

ADIO CUPA ! Pheonix - VENUS 3 - 0



VISUL FRUMOS S-A TERMINAT ..

Ieri, la Ulmu s-a desfasurat mansa tur din semi-finala cupei(faza judeteana) acolo unde Venus lipsita de aportul a trei jucatori importanti ai sai, pierde fara drept de apel (cel putin asa o arata scorul)in dauna celor de la Pheonix, scor 3-0 . "Briliantele" din Independenta au avut destule ocazii notabile pe parcursul celor doua reprize dar, din nefericire pentru ei, neconcretizate in gol . De partea cealalta, Pheonix o echipa experimentata, a stiut sa gestioneze bine ocaziile avute, exploatand trei dintre ele in gol. Asadar VENUS spune la revedere cupei, chiar daca mai este de jucat si mansa retur peste fix o saptamana, este greu de crezut ca "pustii lui Ilie Zeciu" vor remonta diferenta de trei goluri a primei manse.

VENUS A INCEPUT ASTFEL : CRACIUN - BENONE , CINARU , V.PETCU , VISAN - MUSTATA , BABANGIDA , GANI , BRASOVEANU - POPA , I.PETCU (4-4-2)

"Am facut o partida destul de buna, pacat ca n-am marcat, ocazii au fost destule. Sanse mai sunt doar teoretice dar e greu de crezut ca mai putem revenii de la 0-3. Oricum, jucam la victorie meciul retur chiar daca nu ne calificam, macar sa ne respectam blazonul si sa invingem Pheonix pentru ca avem un asa-zis complex in fata lor, nereusind sa-i invingem de ceva timp", ne-a declarat finantatorul lui Venus.

(Fotografia apartine sportcalarasean.ro)

8 comentarii:

  1. Capul sus! Mergem mai departe..munca, munca si iar munca.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca era 10 - 1 nu spunea nimeni nimic

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ai vzt ciocanesti cu sohatu nu Ulmu-Venus

    RăspundețiȘtergere
  4. nu cred cel putin 6-7 ocazii clare in repriza a 2 a pe can venus.........

    RăspundețiȘtergere
  5. nu cred cel putin 6-7 ocazii clare in repriza secunda pe cand venus . . . .

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate anonimule Ulmu este echipa perfecta, la ei toate eocaziile sunt clare, de gol (ceva de genul ratari de pelinia portii) :)). Si daca nu va furau si arbitrii era 20-1. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Venus a avut cea mai clara ocazie din prima repriza..pacat ca n-a fost concretizata..iar in a 2-a 4-5 ocazii tratate cu lejeritate de jucatorii ei. Pacat ca n-a fost sa fie.Ii bateti in retur .

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .