sâmbătă, 1 mai 2010

Brandusa, loveste din nou!


SOC: Brandusa "cel mic", a trecut cu ochii peste un eveniment petrecut in timpul partidei Cuza Voda - Gradistea, unde un suporter infocat a traversat terenul cu scuter-ul iar cel mai blamat dintre fluierasi nici nu a oprit meciul.

Era minutul 83` al meciului terminat cu scorul de 4-3 in favoarea gazdelor. Cand cele doua echipe se aflau la egalitatate 3-3, si-a facut aparitia un "suporter" aflat pe un scouter traversand terenul pe diagonala acestuia, slalomand printre jucatori. Din 5000 de arbitrii, 4999 opreau imediat meciul pana la evacuarea celui pe scuter, dar "circarul de serviciu" Brandusa "cel mic" a continuat partida ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat la momentul respectiv, spre stupefactia celor implicati in meci dar si celor de pe margine.
Asadar ne-a mai demonstrat inca o data, daca mai era nevoie ca "arbitrul caricatura", asa cum l-am numit noi, si-l numeste un judet intreg, ESTE "FIUL VITREG" AL ARBITRAJULUI CALARASEAN.

"L-am intrebat spre uimirea mea si-a tuturora, de ce dracu nu a oprit jocul si a ales ca el sa continue?!...mi-a raspuns ca n-a intrerupt meciul pe motivul ca acel indivit ce a patruns pe diagonala terenului nu a influientat faza cu nimic. E incredibil asa ceva" - ne`a declarat un jucator component al echipei din Gradistea.

Fotografia apartine sportcalarasen.ro

6 comentarii:

  1. ESTI PUSCARIE, BRANDUSA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai slab arbitru din judet

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca asta ajunge la div . C sa se pupe in cur singur...La fel ca tasu`...un labagiu ...apropo...Tasu` stie, cum e sa arunce suporterii cu pisat in capul lui

    RăspundețiȘtergere
  4. Stirea a aparut si pe liga b.GSP

    http://ligab.gsp.ro/stiri/3057/cu_scuterul_pe_teren_la_un_meci_din_liga_4_calarasi.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Multe multumiri din partea noastra . Ramanem datori :D

    RăspundețiȘtergere
  6. bravo ,,domnu' " cristian brandusa:))) ai faqt tot posibilul sa ajungi si la alte ziare decat cel calarasean care lucreaza tactu :)))...oricum in curand iti garantez ca te lasi de meseria asta cum a facut si tactu'....urmatorul meci care ne arbitrezi iti promit un mare picior in ,,MUIE"

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .