luni, 31 mai 2010

LEGENDA, NU POATE STA DEPARTE DE FENOMEN !


"MAGIA NEAGRA" IA CALEA ANTRENORATULUI !

Chiar daca inca mai activeaza in fotbal, ce-i drept in liga a 5-a, fosta mare perla a Venusului, Bica Marian, vrea sa mai ofere o rasplata sportului care l-a facut mare.
Se aud voci ca, "magia neagra", asa cum este cunoscut de toti iubitorii fotbalului, a fost propus pentru functia de antrenor secund al formatiei din Independenta, fapt care, la auzul vestii, Marian ne-a declarat urmatoarele : "Cum v-am mai spus, ar fi o onoare pentru mine sa lucrez cu baietii. Intotdeauna mi-am dorit sa fiu in sanul echipei la care am adunat cele mai multe satisfactii".

"Bica, in acest moment nu are licenţă PRO, aşa că nu are calitatea de a fi antrenor la Liga 4. Mai are puţin şi obţine licenţa A, ceea ce îi conferă dreptul de a fi antrenor secund. În schimb, poate fi antrenor principal la liga a 5-a. Abia în 2011. Marian trebuie să aibă răbdare, altfel riscă să fie în conflict cu regulamentele"." - a tinut sa precizeze in aceasta dimineata, directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu.

Din informatiile noastre se pare ca, totusi pana la obtinerea licentei A, Marian Bica va fi instalat drept secundul lui Ilie Zeciu printr-o "portita" gasita deschisa in regulament de oficialii Venusului.

"Sincer, pentru noi jucatorii Venusului nu ni se pare o alegere prea buna instalarea lui in functia de antrenor secund, asta prin prisma faptului ca, la antrenamente de multe ori, prin tehnicitatea de care a dat dovada de-a lungul anilor, ne ascunde mingea pe tot parcursul sedintei si suntem nevoiti sa facem numai fizic". - ne-a declarat Mustata, omul care a preluat de la Marian nr. 10 dupa retragerea sa.

4 comentarii:

  1. Bica merita o sansa. Este bine sa inceapa de jos, ca secund, apoi sa preia echipa ca si antrenor principal. Cei ce iubesc Venus il sustin pe Bica - a fost alaturi de echipa la bine si la rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. va rog eu frumos hai sa nu il mai bagam atat in seama.ca datorita unui colorat poate multi dintre noi nu am jucat la dunarea,stiti voi la cine ma refer,asa ca nu mai avem nevoie de inca o"ciocantina "la echipa.va rog eu frumos domnul redactor-ziarist.si apropo nr 10 l-ai castigat datorita calitatilor si prestantei dumneavoastra,asa ca nu mai il salta pe magia "cenusie" in slavi.si vreau sa va mai spun ceva prieteni,cu toate ca am o simpatie fata de bica si cu toate ca nu sunt rasist fie vorba intre noi daca ai tigan ai si belele.asa ca mariane i-ati gandul de la antrenorat,ca nu ai stofa,ce naiba doar vb de fotbal nu de altceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti foarte acid Naruci :))

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .