duminică, 23 mai 2010

VIITORUL SUNA BINE !




SE VINE TARE DIN SPATE !

Nu degeaba se aud voci, mai peste tot ca in fotbalul calarasean, Venus ar avea cel mai bun centru de copii si juniori al judetului. In aceasta situatie data, exista doar un singur "vinovat" pentru acest lucru :
DAN GIURCAN - omul care a oferit din propria pepiniera foarte multi fotbalisti valorosi, jucatori ce deja au confirmat la echipa mare, copii care au foste educati in spiritul Venusului. Mustata Florin, Visan Razvan, Brasoveanu Marius, Petcu Madalin sunt doar cateva din numele cu care "nea Dan", asa cum se face cunoscut, a realizat performante notabile in trecut, pe cand ii avea sub comanda sa la trupa de copii si juniori a celui mai titrat club de fotbal din judet.

"Inainte de a fi antrenor, domn` profesor este un caracter foarte puternic, un al doi-lea tata pentru noi, cei mici. Ne facem sa percepem altfel fotbalul, stie sa ne motiveze foarte bine inainte de fiecare meci si ne-a educat in asa fel incat, niciodata sa nu parasim terenul cu capul plecat" - ne-a declarat un component al echipei mici !

"Veti mai vedea pe viitor si alte surprize, nu ma opresc aici. Am un plan bine pus la punct si n-am cum sa dau gresi. Sunt mandru ca ma aflu in istoria acestui club." - ne-a declarat antrenorul ce a dat o groaza de talente spre echipa mare, Dan Giurcan

JOS PALARIA IN FATA SA !!

Fotografia apartine www.observatorcl.info

7 comentarii:

  1. Felicitari domn` profesor !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si yo de gat cu domn`profesor:))!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din ce am inteles obiectivul de anul acesta, la juniori, era clasarea in primele 14 echipe. S-a atins obiectivul? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Au fost promovati foarte multi tineri, copii de 9-10 ani care au trebuit sa le faca fata celor cu "mustata"..in timp, rezultate or sa se vada.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar au avut un lot bun sezonul trecut ,cand au reusit sa se si impuna in finala ,scor 3-2.Anul acesta va asteptam sa sustineti echipa UNIREA SPANTOV in finala de juniori ce va avea loc pe 5 iunie,ora 15:30 pe STADIONUL DUNAREA ,CALARASI.
    Vizitati http://unireaspantov.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari..sper k pe 5 iunie sa ridicam trofeul la fel k voi :) Sper k pe noi ne sustineti,nu pe Ciocanesti....dar am inteles k vor cu orice pret sa castige..iar noi vrem sa aducem trofeul la spantov ca de 40 si ceva de ani spantovul nu a avut echipa de juniori...si cred k nici vreun trofeu...;)

    RăspundețiȘtergere
  7. daca vreti am eu o poza cu juniorii de aqum....add marryy.maryus

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .