vineri, 14 mai 2010

PERFORMANTA ABSOLUTA !


RECORD, MARCA VENUS !


Venus bate record dupa record. Ultimul calcul ne arata ca Venus a marcat in ultimii zece ani ai sai de existenta nu mai putin de 982 de goluri, ceea ce inseamna un apetit urias pe care jucatorii “batranei doamne” il au la gol in istoria recenta a clubului.
Aceste cifre ne arata o medie de 98,2 goluri pe sezon, o cifra fantastica pentru nivelul ligii a 4-a.

Un alt calcul ne demonstreaza ca, nu mai putin de 240 de reusite apartin cuplului BICA-RADU, un cuplu de aur al echipei, care v-a ramane in istoria clubului.

“Este adevarata aceasta investigatie. Iar cuplul Bica-Radu este cel mai prolific din istoria noastra. Sa va mai spun ceva, asistam la o discutie intre cei doi, la o cafenea, cand Bica il intreaba pe Radu, daca la un moment dat va avea de ales intre N`Doye si el, pe cine ar alege?...raspunsul lui Ducu` nu a intarziat sa apara, spunand fara ezitare, citez “.. pe tine Mariane, nu tu m-ai facut golgeter pe unde am jucat?”, mi s-a parut un raspuns fenomenal si totodata de bun simt. - ne-a declarat scouter-ul Venusului, Doru Simion .

7 comentarii:

  1. Asta denota faptul, ca la venus esti educat a inscrii, nu sa te aperi.

    RăspundețiȘtergere
  2. mai musty asteptam si un intrviu cu zapada zis'gurita'.cel mai bun si cel mai frumos portar din tot judetul.ca sa-i facem o operatie la fata trebuie sa mergem la "dansez pentru tine".apropo avem una tare si cu el.

    RăspundețiȘtergere
  3. =))))))))))=)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. performanta-este primul cuvant care l-am auzit cand am intrat in vestiarul venusului. visam sa ma schimb langa bica..

    RăspundețiȘtergere
  5. EU pana sa ajung sa ma schimb langa Bica, 4 ani m-am dezechipat langa Zapada .

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt mandru de echipa Venus Independenta...Sunt mandru sa fiu din comuna Independenta...Forta Venus!!!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .