luni, 17 mai 2010

MASINARIA DE FOTBAL, CALCA-N PICIOARE PE GRADISTEA !



"Briliantele" din Independenta surclaseaza echipa de "macelari si bucatari" din Gradistea !

VENUS - GRADISTEA 5 - 1
(Boba 18`,32`, 55`, Babangida 70`, I.Zeciu 84` ../ Mitu 81`)


Sambata, a avut loc ultima etapa de campionat pentru Venus. Trebuie sa recunoastem, un sezon destul de slab pentru pretentiile echipei antrenate de Ilie Zeciu, locul 3. O pozitie ce nu face cinste "diamantelor neslefuite" ale Venusului, dar cu un lot tanar, un nucleu bine structurat, foarte promitator pentru anii ce urmeaza.
Sa revenim la meci, unul pe placul lui Venus, care si-a bagat adversarul in corzi din primul pana in ultimul minut, cu un presing extrem de sufocant pentru Dunarea Gradistea. Scorul de pe tabela este unul bland in comparatie cu ce a fost pe teren, cu atacuri in valuri si ratari rarisime de partea pustilor lu Zeciu.

Minutul 18, Benone nu se dezminte, i-a o actiune pe cont propriu in banda stanga, scoate doi adversari din joc patrunzand in centru si trimite o diagonala (marca inregistrata, de altfel), care-l gaseste demarcat excelent pe Mustata, acesta prelund din prima spre poarta, trimite o centrare la firul ierbii prin spatele fundasilor adversi, de unde Boba singur, pune latul si face ca tabela sa arate 1-0 !
Minutul 32, dupa o actiune splendida a Venusului, mingea ajunge la Petcu I. care reuseste o pasa de generic, un "no looking pas",cum se spune in bascket, mingea trimisa de el ajungand la acelasi neobosit Mustata, aflat in banda dreapta, nu sta pe ganduri si trimite o centrare trasa la indigo cu cea de la primul gol, acelasi finalizator Boba, care trimite cu un calm iesit din comun mingea sub bara , scorul marinde-se la 2-0, scorul pauzei de altfel !
Minutul 55, Gani trimite o pasa peste apararea adversa, aceasta gasindu-l pe Ionut Petcu singur cu portarul advers, mijlocasul Venusului trimitand pe jos la coltul scurt, mingea lovind bara, rocoseaza la norocosul Boba care isi completeaza un hattrick curat, cum se zice in fotbal, iar scorul urca la 3-0 !
Minutul 70, la o actiune de toata frumusetea initiata de Anghel (Dragalina), care isi ironizeaza patru adversari prin dribilingurile sale in flancul drept, il face si pe portar si cu poarta goala, da dovada de mult altrism si trimite in fata portii acolo unde Babangida, intrat de 30 de secunde in teren, face 4-0 la prima atingere de balon.
Minutul 81, la un moment de adormire al Venusului, mingea ajunge dintr-un ricoseu la "elefantul" Mitu, omul pe care fotbalul il roaga sa-l lase de cativa ani buni, facandu-l meci de meci de ras, reia o in poarta din 8 metri, reducand din diferenta de pe tabela. Asadar 4-1 !
Minutul 84, un corner respins cu capul pana la 16 metri de fundasii Gradistei, il gaseste liber pe Ilie Zeciu, nimeni altul decat antrenorul-jucator al Venusului, care face o preluare pe coapsa, il tavaleste pe "macelarul" Mitu dintr-un dribilng scurt, bagandu-i acestuia un pic de iarba in partea dorsala si sutand puternic la coltul lung, fara nici o sansa pentru portarul echipei din Gradistea.Se face 5-1, stabilindu-se si scorul final iar Zeciu tine sa ne arate ca, chiar daca si-a pus ghetele in cui de mult, fotbalul e ca mersul pe bicicleta, cum spunea cineva ...

"Sunt foarte fericit si mandru de echipa mea, le-am dat o manusa ce m-a facut sa ajung la extaz si i-am trimis acasa plagand." - ne-a declarat seful de galerie al Venusului, celebrul si arhi cunoscutul Goe !

Acum, lui Venus nu-i ramane decat sa astepte meciul de miercuri, meci retur al semifinalei din Cupa Romaniei contra celor din Ulmu, cel mai probabil, campionii judeteni de anul acesta. Sa speram, noi, toata suflarea Venusului, ca jucatorii nostri vor reusi un meci bun, pe care sa-l castige, spaland astfel din rusinea meciului tur.


(Fotografia apartine sportcalarasean.ro)

17 comentarii:

  1. bravo baieti:X...sa nu uitam assisturile lu' musty 2 la numar;)):D

    RăspundețiȘtergere
  2. un detaliu important, de cateva etape baietii joaca fara prime, de placere cum spuneau batranii fotbalului (in anii 80')..

    RăspundețiȘtergere
  3. este adevarat. dar la venus nu se joaca niciodata cu gandul la bani. satisfactia sufleteaasca este infinit mia mare. Banii vin si ei ..

    RăspundețiȘtergere
  4. buna descrie pt un meci asa de frumos... sunt mandru ca evoluez la acest club...:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Un meci frumos si un comentariu la fel de spumos. Ai uitat sa precizezi ca Mister a menajat cativa jucatori.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc echipei care m`a facut golgeter !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Numai manji suntem aici ..

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu are unu 22 de ani impliniti..

    RăspundețiȘtergere
  9. Bravo baieti ...Felicitari Primarului...a facut un lucru minunat si se implica in fotbal...La Independenta e cea mai minunata atmosfera, atat pe teren cat si in afara lui... -------------------------fost jucator al Venusului

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo felicitari pentru victorie si sper ca miercuri sa castigati in primul rand pentru voi.

    RăspundețiȘtergere
  11. musty ptem sa-l imprumutam pe Goe seful galeriei de la voi pt meciul fundulea-roseti? vb cu conducerea.
    felicitari pt blog,bafta in continuare
    cineva de la SPICUL

    RăspundețiȘtergere
  12. mai baieti haideti sa ne unim fortele si sa dam tot ce avem mai bun pt meciul de miercuri cu ulmu si sa le aratam celor de acolo ca putem sa fim mai buni ca ei chiar daca ei au facut si fac in continuare pregatire ca putem sa ne ridicam la nivelur lor si ca putem prin daruinta si ambitie chiar sa-i depasim.presimt ca o sa-i batem si o sa le stricam moralul pt play-off.curaj baietii si o sa fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Decat pregatirea fizica o au peste noi. Ca valori individuale nu au facut diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  14. App. Goe nu se vinde nici pentru 100 de venezuela :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Succes maine in cupa!!! Si o victorie de palmares este buna.

    RăspundețiȘtergere
  16. astazi veti vedea alta echipa pe teren....dorinta de victorie in fata lui ulmu ne da o incredere si o forta in plus...fara presiuni o sa jucam deslantuiti:X...c'moon baieti aveti incredere in fortele proprii ,,Mai buni ca noi nu au fost si nici nu o sa fie vreodata" ...pregatirea fizica s'ai spus cuvantul in acest campionat!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .