sâmbătă, 1 mai 2010

Cronica Unui Meci Teribil !



VENUS –V.Lehliu 2 – 1
(Mustata 88`, Cinaru 91` / 20`)

Meci de infarct pe “Teatrul Viselor” din Potcoava - Aceasta este cea mai buna descriere a meciului jucat de Venus in compania formatiei de “carton” din Lehliu.

Trupa lui Ilie Zeciu a intalnit pe teren propriu Victoria, echipa antrenata de jalnicul “Cucu”, o “bestia nera” pentru Venus in meciurile disputate pe terenul celor din Lehliu in ultimele sezoane.

Venus a inceput cu : SICA – RAZVAN, CINARU, PETCU, MUSTATA – BRASOVEANU, GANI, ZORRO, IONUT – BOBA, NICULAE ( 4-4-2)

La startul partidei, baietii nostrii au inceput un pic timorati meciul, luand cu greu pulsul adversarului. Era minutul 20 cand un jucator advers aflat in banda stanga, intra in centru cu mingea la picior si prinde un sut norocos de la 25 de metri, balonul ducandu-se cu mult efect exterior in plasa laterala a nefericitului Sica. Asadar 0-1 !
Elevii experimentatului Zeciu nu resimt socul golului primit si se napustesc aspura portii adverse ratand ocazii cu seninatate, cea mai mare dintre acestea l-a avut ca protagonist pe Niculae, care din 8 metri, singur cu portarul, inchide ochii si trage in portar ,mingea lovindu-l pe acesta, trecand agonizant de aproape de transversala portii, spre uluiala asistentei.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru “briliantele din Independenta”, care prin antrenorul sau face cateva mutari inteligente, determinante in stabilirea rezultatului final.
Asadar intra Marcel in locul lui Brasoveanu, iar Zorro face rocada cu Mustata, acesta din urma trecand “creier”.

Incepe repriza a doua cu un Venus mai hotarat, dornic sa intre repede in meci, pentru a balansa scorul in favoarea sa.
Minutul 60, mingea centrata din lovitura libera de Gani, ajunge la coltul lung, catre Ionut care retrimite inteligent in fata portii acolo unde, pe rand, trei jucatori ai Venusului nu reusesc sa ajunga la balon, acesta scurgandu-se milimetric pe langa bara din stanga.
Minutul 63, iritat de deciziile centralului, la o faza incalcita, Boba isi pierde mintile atacandu-si brutal adversarul la o faza ce nu anunta nimic, vazand direct cartonasul rosu.
Parea deja o misiune imposibila pentru Venus ,condusa pe tabela, jucand si cu un om in minus
Minutul 80 ,mingea centrata de Mustata,ajunge la Ionut, care prin preluarea sa isi scoate doi adversari din joc, ramanand singur cu portarul, trimite cu “sete” in acesta din 6 metri, balonul ricosind in corner.
Asaltul continua la poarta celor din Lehliu, Venus trecandu-si in cont inca o ocazie marca Marcel care ajunge cu intarziere la o minge pe care scria gol.
Era minutul 88` cand, Gani arunca o minge cu bolta in careul advers, aceasta fiind respinsa cu capul de un fundas al Victoriei, ajunge lateral stanga la Mustata, care,fara preluare de la 23 de metri trimite cu stangul o “ghiulea” din drop, balonul sfidand orice lege a fizicii si intrand in poarta cu brutalitate direct in vinclul acesteia. Asadar tabela se modifica, 1-1 !
Si cum fotbalul rasplateste doar pe cel care –l rasfata, in minutul 91`, o minge ajunsa in careul celor din Lehliu, dintr-o balbaiala totala este reluata de Niculae in portarul advers, aceasta ricosand cu noroc, ce-i drept, la Cinaru, care aflat cu poarta goala, nu indeplineste decat o simpla formalitate aducand pe Venus in avantaj de un gol. 2-1 !
Nimic notabil in cele 3` minute ramase din prelungiri si arbitrul pune capat jocului.
Asadar Venus isi respecta blazonul si castiga meciul, deloc usor in dauna celor din Lehliu.

“Am convenit cu baietii ca dupa acest meci, sa faca o cheta pentru a-mi achizitiona diferite calmante, sa-mi ajunga pana la finalul campionatului, pentru ca ei m-au adus in starea aceasta. Ocaziile ratate si derularea scorului crescandu-mi serios tensiunea. Vorbind serios, chiar a fost o partida nebuna si pe aceasta cale vreau sa-mi felicit jucatorii ca au trecut peste esecul de sambata, nu-i usor deloc dar in special pentru efortul depus la acest meci, modul prin care acestia au inteles sa joace din min. 1` pana in min. 94.., unitatea de grup de care au dat dovada, jos palaria ! “ – ne-a declarat fericitul antrenor al Venusului, mult titratul Ilie Zeciu !

5 comentarii:

  1. Felicitari, baieti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Musty...chiar ai ajuns o vedeta la Independenta...Copilul teribil al Venusului... Esti "creier" in aceasta ekipa si ne dorim foarte mult sa mai ramai pentru ca tu esti cel care aduce buna dispozitie la ekipa, mai nou si golul.... FELICITARI

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo baieti:x...cel mai unit grup de fotbal din judetul asta...sper ca la anu' cand vin acasa sa'mi pastrati un tricou de campionii pe judet:X...bafta pentru sezonul viitor!Sper sa gasesc acelasi grup cand vin si sa ma primiti si pe mn dak mai e un loc si ptr mn...:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Incearca sa te documentezi mai bine despre echipele adverse (macar cine a inscris) si poate nu mai dai componenta echpei dupa numele mic sau porecla. In rest numai bine si felicitari pentru victorie si pentru gol. ;)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .