duminică, 2 martie 2014

RESTANȚĂ LA ORA DE "TACTICĂ"

VENUS INDEPENDENȚA - CSM Oltenița 1-2

Revenim cu detalii...

12 comentarii:

  1. Foarte bun titlul dar la Venus antrenorul nu este vinovat niciodata doar jucatorii sau arbitrul. turcu de ce nu a jucat? parca erau 4 portari in lot si tot baba aia apara.

    RăspundețiȘtergere
  2. turcu e accidentat de la meciul din cantonamentul de pomina, portari sunt 3 dar apara in ordinea vechimii la echipa, al patrulea nu a fost oprit deoarece reprezenta o reala amenintare in relatia de prietenie dintre zeciu si cei doi pandari. la cele doua amicale pe care le-am jucat portarul care nu a fost oprit a fost cel mai bun, asa ca....

    RăspundețiȘtergere
  3. excelent puctat. se sparge gasca lui zeciu si nu ii convine. trag si ei cat mai pot pe casra fostului primar.

    RăspundețiȘtergere
  4. care e gasca lui zeciu domnilor,da-ti numele lor sa stim si noi.?

    RăspundețiȘtergere
  5. TREBUIE RUPTA PISICA-N DOUA, E NEVOIE DE O SCHIMBARE !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. daca nu scoate 6 puncte din urmatoarele 3 jocuri ar fi normal sa lase locul altcuiva. nu are nimeni nimic cu zeciu dar echipa nu merge domnilor pentru ca e o stare generala de plafonare si dezinteres fata de tot ce inseamna venus.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce tot dati in ilie atit si va dati jucatori mai bine ati recunoaste cine sinteti ca ar fi mai frumos
    unu este Doru S iar al doilea Ionut A cred eu din afara terenului
    cred ca D S a gasit un antrenor la Vilcea daca ai cere demisia lui ilie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt tare curios care ti-ar fi parerea daca ai fi sponsor al echipei...Din pacate astea sunt rezultatele dar mai grava este dezorganizarea si sincer sa fiu nu o suport. In rest numai de bine domnule anonim iar pt. mine acesta este primul comentariu postat la acest articol. Eu nu ma ascund ca tine sau multi altii - eroule.

      Ștergere
  8. fratilor, n am treaba cu echipa, dar plm.. prea v ati invatat in fiecare an campionat, campionat, campionat.. sunt si alte echipe in liga, unele cu jucatori mai buni, echipe mai valoroase.. nu e vina nimanui ca echipa e pe 2 si ca a luat bataie de la oltenita. oltenita are un antrenor si jucatori foarte buni.. nu e de vina nimeni ca asta e valoarea echipei.. obisnuiti va cu ideeea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cind am ceva de zis,ii zic in fata lui Ilie si ma semnez daca as scri ceva daca este spre binele echipei. Asa ca te rog sa ma scoti pe mine din rindul celor banuiti de codosie.Sub juramint ca eu nu am scris nici un cuvint din toate art. astea. Cit despre antrenorii de la VL este prea mare distanta de la VL laCL. hai orienteazate spre alcineva.Pina atunci numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. întotdeauna când o echipa nu merge antrenorul este schimbat, ce e asa de greu, mai grav este când antrenorul i-si forteaza prietenii sa joace in detrimentul unora care merita.

    RăspundețiȘtergere
  11. ULTRAS BOYS VENUS22 martie 2014 la 22:14

    SA VINA MAGARU CA E MAI BUN DECAT PURICE

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .