duminică, 9 martie 2014

GURĂ DE OXIGEN!

Steaua Radovanu - VENUS INDEPENDENȚA 1-3!

Revenim cu detalii...

6 comentarii:

  1. este pacat sa scrii pe blog sport la dunare " primaria independenta suspendata'' atita timp cit Independenta este cea mai frumoasa comuna din jud.CL si oamenii de aici maninca fotbal pe piine,exista multa pasiune,si din cauza asta mai apar si mici conflicte, amicale zic eu. De ani de zile nu sa intimplet ca la INDEPENDENTA sa fie lovit un adversar, un oaspete, un oficial venit sa asiste la o partida de fotbal pe poate dupa parerea mea, pe una dintre cele mai frumoase ARENE de fotbal din mediul rural.VA multumesc pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  2. exact cum a spus o mare valoare a fotbalului romanesc,exact asta o sa se intample la independenta.fotbalul la independenta o sa se termine in 2 sau trei ani datorita carcotasilor,barfitorilor si rautatilor.nu uitati ca aceasta echipa in ultimi 10 ani a castigat 7 titluri de campioana,iar toti acei jucatori care au jucat si care inca mai joaca pt venus sunt calcati in picioare de niste oameni care pur si simplu nu stiu sau nu cunosc acest fenomen numit fotbal.am jucat si eu fotbal la venus si stiu tratamentul care se aplica,cat esti bun si joci esti aplaudat iar cand nu mai poti da randament,aceii oameni in loc sa iti stranga mana si sa se desparta amiabil pe un ton normal si omenesc,ei prefera sa foloseasca alte metode neortodoxe.multumesc ca am putut sa imi exprim parerea.bafta multa pe viitor si mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant ca ne da lectii un personaj care nu are curaj sa-si scrie numele real. Eu spun ca fotbalul din Calarasi o sa se termine pentru ca nu se vede nimic la nivel de copii si juniori, de aceea si Venus a apelat la multi jucatori din afara judetului.Sunt de acord cu tine ca unii oameni (oficiali ai echipei) nu au sange sa spuna unui jucator ca nu mai este nevoie de el (si nu inteleg motivele), sa-i stranga mana si sa-l lase sa plece - este o nota proasta pentru credibilitatea echipei. Fiecare insa trebuie sa renunte in momentul in care nu se mai ridica la nivelul asteptat si mai ales sa accepte acest lucru. Eu am speranta ca peste 2-3 ani echipa Venus o sa fie alcatuita in majoritate din componentii actualei echipei de juniori, o generatie extrem de talentata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine Ionut referitor la cum procedeaza unii de la echipa cu jucatorii la care se renunta si mai spun eu ca unii vor sa joace la venus pana la adanci batraneti. sper ca actuala echipa de juniori sa-si indeplineasca obiectivul si din ea sa iasa jucatori si pt. echipa de seniori.

      Ștergere
  4. d-le ionut anghel,personajul care si-a spus parerea despre fotbalul din independenta nu a vrut sa isi dea numele pt ca nu a vrut sa intre in polemica cu anumite persoane din staff.eu nu am vorbit in necunostinta de cauza si nici nu cred ca am jignit pe cineva.in legatura cu echipa de juniorii sunt perfect de acord cu tine,ei trebuie sa creasca si sa li se dea sansa sa joace,dar parca vad ca o sa se intample cum s-a intamplat la multe echipe si anume ca au venit altii fotbalisti cu cv-ul impresionant de la anumite scolii de fotbal din bucuresti si le-a luat fata celor care au muncit si au tras sa ajunga la echipa mare.eu va doresc mult succes in castigarea campionatului la juniori si multa bafta in continuare.iar numele meu este tot anghel si te las pe tine sa ghicesti care....))):

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .