sâmbătă, 15 martie 2014

CORIGENTI LA FOTBAL!

VENUS INDEPENDENȚA - Dunărea Ciocănești 0-3

     Din respect pentru suporterii adevărați ai echipei Venus Independența cronica rușinii de sâmbătă nu va fi postată. Administratorii site-ului consideră că articolul cu titlul Simfonia Crampoanelor postat pe site-ul www.sportcalarasean.ro este unul pertinent și evidențiază exact ceea ce s-a petrecut sâmbătă.

     De adăugat doar câteva lucruri:
1. Nu doar Ilie Zeciu este vinovat sau jucătorii, ci toți cei cărora le pasă sincer de această echipă.
2. Venus trebuie să se trezească și să lupte în continuare iar jucătorii să nu se mai mulțumească doar cu simpla prezență pe teren. Sâmbătă la Modelu echipa riscă o nouă rușine, mult mai mare, împotriva celei mai bune echipe din campionat.
3. Absolut penibilă hora jucătorilor oaspeți de la finalul jocului. De înțeles însă din moment ce o pregătiseră încă din returul sezonului precedent când luptau pentru titlu și Venus i-a umilit chiar la Ciocănești.
4. Un jucător nu poate refuza să intre pe teren indiferent de numele său sau de rezultatul de pe tabelă, ci trebuie să joace și să demonstreze de ce s-a greșit în privința sa.
5. Cine nu are curaj să bage piciorul, să joace și să lupte până la final să stea acasă. Din păcate nu scorul este o jignire ci atitudinea. Din cauză că nu există.

6. Dacă vă lipsește bucuria jocului, a victoriilor sincere și a ambiției nemăsurate priviți echipa de juniori. Ea este etalonul fotbalului din Independența în acest moment. Dovediți ceva sâmbătă: încă jucați fotbal din plăcere și nu de nevoie! 

     FORZZA VENUS! 

8 comentarii:

  1. final de ciclu, trebuie schimbat tot ! portar slab, fundasi plafonati, mijloc inexistent, atac comic. toate astea sunt posibile mai ales lipsei totale de pricepere a antrenorului.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sa faci frqate cand ai jucatori ii lasi sa plece sau ii ameninta Doru Simi ,,scuteruu,,ca ii da afara ce vina are Ilie ca nu are cu cine sa inceapa ,ex Georgica ,riciu ,Mihaita ostrov ,Tarabasanu ala slab cum spuneati voi .acum le duceti lipsa asta eee fustratilor...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand o echipa nu merge antrenorul este primul vinovat. eu cred ca nu numai zeciu e vinovat desi sambata a mai demonstrat o data ca nu stie nimic, ci toata lumea din jurul echipei jucatori, conducere, suporteri. dar din ce am mai auzit zeciu nici macar nu vrut sa i se mai aduca jucatori in aceasta iarna deci nu poti ave apretentii.

    RăspundețiȘtergere
  4. anul trecut am fost la 3 meciuri si la unul dintre ele am remarcat in mod deosebit un mijlocas mic de inaltime dar foarte tehnic si cu o excelenta stiinta a jocului. am inteles ca nu mai este in lotul echipei, mare pacat pentru ca acel copil chiar stia fotbal, mult peste ce am vazut in parodia de sambata. cativa jucatori actuali ar avea probleme in a juca titular si la a doua echipa a comunei noastre.

    RăspundețiȘtergere
  5. Numele lui era Anghel Daniel și s-a renunțat la el în această iarnă probabil din considerente "tehnico-tactice" ?!?. Evit să comentez următoarele afirmații ale tale pentru că s-ar putea să fiu de acord cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. FOST JUCATOR VENUS18 martie 2014 la 08:27

    lasati-ma cu ,,Piticu,,vostru porno daca si ala avea stiinta jocului eu jucam Bayern ce dracu va bateti joc dar la ce fotbal ai jucat si tu Ionut Anghel era bun ca si Culda ...hai pa ca deja sunteti varza ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In conditiile in care Venus se confrunta cu probleme de lot, in special pe faza ofesiva, consider ca orice ajutor era necesar. Daca ai fi vazut schibarie in meciul cu Ciocanesti ti-ai fi dat seama ca Ilie nu prea avut oameni de atac pe banca.

      Ștergere
  7. e pacat ca in jururl acestei echipe sa format o atmosfera ostila iar acum oameni din echipa care odata erau aclamati de public acum sunt injurati pacat de conditiile care sunt acolo si pacat pentru ca nu sunt respectati oameni care chiar au facut ceva pt acest club eu unul cred si este o parare personala ca cu toti purtati aceias vina de la antrenor pana la organizator domnilor invatati sa va asumati atat o victorie cat si un esec

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .