sâmbătă, 29 martie 2014

CAMPIONAT RELANSAT!

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Agricola Borcea (juniori) 2-3

Revenim cu detalii...

14 comentarii:

  1. nu-i nimic copii,inca sunteti pe primul loc,capul sus ca mai sunt destule etape de jucat pana la sfarsit.meciul asta nu l-ati pierdut voi ci antrenori vostrii care de fapt nu sunt antrenori.sunt niste mahalagii care au strigat tot meciul la arbitrii in loc sa va dea indicatiile necesare pt joc.inca odata va spun ca nu e nimic pierdut.strangeti randurile pt ca asta a fost doar un accident.bafta

    RăspundețiȘtergere
  2. daca castigati voi apareau detaliile imediat dupa meci...acum va este mai greu..nu ati digerat inca infrangerea

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i nimic copii,nu trebuie sa va certati pt un meci pierdut,noua ne'ati demonstrat ca aveti puterea necesara sa castigati acest campionat,trebuie sa ramaneti in continuare o echipa si sa luptati pana la capat,eu v-am vazut doar in meciurile de acasa si sincer sa va spun cred ca meritati din plin sa castigati acest campionat!

    RăspundețiȘtergere
  4. noroc cu 6,7 si 8 ca batea Borcea la 3 goluri diferenta

    RăspundețiȘtergere
  5. Antrenori?????????
    Care , cine , unde , cand.....
    Sa fim seriosi , antrenori sunt cei care i-au invatat sa dea cu piciorul in mingie , cei care i-au invatat sa stea in teren , cei care sunt pedagogi , cei care au invatat CARTE sa devina antrenori ...
    Pacat de talentul unora dintre ei ....Se vor pierde daca cineva nu va lua o masura . OARE CINE ? , ne intrebam cu totii. Trebuie sa le multumim copiilor nu ,,ANTRENORILOR'' . TREZITI-VA DOMNILOR DE LA INDEPEENDENTA .Vreti performanta ????... Daruieste , implicate , fi devotat echipei , incurajeazai etc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Auzi ma tzaranbete cand echipa batea erai multumit? acum dupa un esec esti cu gura mare si nu ai nici demnitate sa te semnezi doar sa arunci cu noroi. daca ai clacat dupa o infrangere ai mentalitate de LOOSER si tu esti primul care face rau echipei prin ceea ce ai scris aici daca nu cumva esti fanul altei echipe.

    RăspundețiȘtergere
  7. ''adi mic'' cred ca tu esti fanul altei echipe asa ca nu stiu de ce te bagi in discutiile venusului.

    RăspundețiȘtergere
  8. acesti antrenori au dus echipa pe primul loc si fac munca voluntara bai anonomilor

    RăspundețiȘtergere
  9. domnule antrenor lili radu,cum de nu ai dat tu nici o replica?mai acum 2 saptamanii numai tu erai prin ziare si dadeai comenturi pe diverse sit-uri de sport.acum cioculetul mic :))

    RăspundețiȘtergere
  10. auzi domnule administrator al sitului,de ce nu dai pe blog toate comentariile de pe acest blog.te simti si tu vinovat cumva?rusine sa iti fie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu e anonim ma baieti e nea "minea ionel" ala care se ia tot timpul de echipa de juniori sid e antrenorii ei.

      Ștergere
  11. Auzi domnule "anonim" ne-am saturat de ratati care-si dau cu parerea fara a a-si scrie numele real. Ne-am saturat de oameni care ies la suprafata doar dupa infrangeri dar ei nu sunt in stare sa lege doua vorbe. Ne-am saturat ca unii sa-si dea cu parerea pe munca voluntara a altor oameni. Si pentru ca ne-am saturat de voi sau mai bine zis de tine, pentru ca esti o singura persoana, o sa castigam campionatul la juniori sa vedem atunci cine mai comenteaza. Dincolo de orice rezultat final performanta copiilor este una foarte buna avand in vedere conditiile. Bravo copii castigati acest campionat si demonstrati tuturor licuricilor ca Venus Independenta se poate mandri cu voi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca vreti campionatul nu mai acceptati ca Draganescu sa arbitreze

    RăspundețiȘtergere
  13. Vad ca la infrangeri nu dati detalii, dar la victorii va mandriri de parca sunteti Barcelona. "Barcelona Calarasului"? va rog sa nu va mai unflati in pene degeaba. ;)

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .