sâmbătă, 22 martie 2014

ORGOLIU DE CAMPIONI!

Înainte Modelu - VENUS INDEPENDENȚA 1-1

     Trei etape jucate din retur o victorie și două înfrângeri dureroase pe teren propriu cu rivalele tradiționale Oltenița și Ciocănești. Așa se prezenta Venus la ora meciului de la Modelu. 
     Cunoscătorii anticipau o victorie facilă a gazdelor, la fel și mare parte a ultrașilor din Independența, motivul principal constituindu-l nu valoarea jucătorilor ci forma de moment a echipei și evoluțiile catastrofale din primele etape.
     De această dată însă lucrurile s-au schimbat: jucătorii Venusului s-au mobilizat exemplar, tactica aleasă a fost în sfârșit una câștigătoare, echipa reușind un rezultat bun dar un joc și mai bun.
     Ilie Zeciu a închis culoarele către poarta lui Sică cu doi închizători, fundașii au respins tot, șarjele lui Dumitrică și Petcu, fentele lui Voinescu și șuturile ca din tun ale lui Badea derutând pensionarii din apărarea gazdelor. Cu orice alt portar Modelu ar fi încasat cu siguranță lejer 3-4 goluri.
     Echipa gazdă a dominat mincinos doar prin posesie și pase de-a latul terenului ocaziile clare fiind în număr de 3 (trei) incluzând aici și golul norocos.
     Deși o perioadă de aproximativ 15 minute după egalare Venus a părut lipsită de orizont, din minutul 75 galacticii au dominat clar partida ratând ocazie după ocazie, dar mai ales ridiculizând o echipă de bucureșeni fițoși, infatuați care nu știu să recunoască superioritatea cel puțin tactică a adversarului.
     Venus Independența se confruntă însă și cu o mare problemă - rezervele nu se ridică la valoarea titularilor dar parcă nici nu încearcă acest lucru. Este poate și unul dintre motivele pentru care echipa suferă în repriza secundă.

     Două vorbe despre arbitrul de sâmbătă, fluieraș din București prieten cu băieții din echipa gazdă. Un păcălici găzdar care a încercat într-un mod "fin" să spijine echipa gazdă. Un arbitru de tot râsul care cică cochetează cu lotul de Liga a II-a dar care nu se sfiește să fure atunci când este cazul. În situația în care ai greșit dezinteresat atunci lasă-te măi băiete de sportul asta că nu ai treabă cu el. Poți fi cel mult dansator într-o șaormărie sau actor la un teatru de păpuși gonflabile!

     Tot la aspecte negative să amintim scurt de "atmosfera de basm" creată de primarul din Modelu și "oamenii de ordine" de la stadion. Primul se poartă în continuare într-un mod care nu îi face cinste dar se pare că îl caracterizează. "Oamenii de ordine" din Modelu știu una și bună: trebuie să lovești și să jignești suporterii echipei oaspete că așa ai învățat tu la cocină. Atmosferă tristă pentru o echipă care se vrea în liga a III-a dar nu cunoaște respectul, fair-playul sau omenia.
 
     După meciul de la Modelu se poate trage o concluzie pe care toți o știm însă rezultatele din primele etape ne făcuseră să uităm de ea: Venus Independența are jucători valoroși, care pot evolua la cel mai înalt nivel și se pot bate cu orice adversar. Echipa are acel pedigree constant de campioană, ceea ce restul echipelor din liga a IV-a nu prea au, finanțatorii acestora fiind doar niște "heirupiști".

     Felicitări întregii echipe și staff-ului tehnic pentru rezultatul de sâmbătă dar mai ales pentru jocul prestat. Să nu uităm că urmează partide grele care trebuiesc tratate cu aceeași seriozitate și concentrare.  

5 comentarii:

  1. Bravo jucatorilor de la Venus care au aratat ca au valoare. Bravo celor care i-au sustinu tot meciul. Modelu e doar ceva trecator, o echipa care din vara nu o sa mai existe. Rusine Modelu pentru cum va purtati cu oaspetii - delegatul de la Venus injurat ca la usa cortului de unul care chiar sta la usa cortului si un junior al Venusului lovit de de un papagal deghizat in om de ordine.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca fost o palma data de catre jucatorii ''expirati''tuturor care le sapa-se deja groapa.respect maxim pentru cinaru(in prima repriza cel mai bun de pe teren),mustata, coman,craciun,petcu jucatori cu orgolii ranite care au dat dovada inca odata de caracter si au dat totul pentru echipa. daca vreti ca aceasta echipa sa nu moara nu va bateti joc de acesti jucatori cu suflete mari' ei au demonstat ca nu vin la meci doar pentru bani,bravo lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic ca va imbatati cu ape rece. jucatorii enumerati mai sus nu pot juca la acealsi nivel si cred ca fost doar o ambitie de moment. cei mai buni au fost nr. 11, 9 si fundasul stanga. am vazut si la venus si la modeul o nevoie de intinerire a echipelor. modelu nu are sanse la baraj sau la liga a 3a.

    RăspundețiȘtergere
  4. bravo baietii, a-ti dat dovada ca sunteti niste caractere tari.multa lume nu se astepta sa jucati asa de bine.sa dat dovada inca odata ca ati strans randurile si v-ati vazut in continuare de treaba.rusine staff-ului si aici ma refer la ion radu si doru simion care sunt si vor ramane carcotasi si rautaciosi echipei.inca odata va mai spun oameni buni si anume,sa va bucurati de aceasta echipa cat inca o mai aveti pt ca nu stiu cand veti mai avea ocazia sa aveti asa echipa cum ati avut-o in ultimi 4 sau 5 ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. ''expiratii '' si-au facut din nou datoria iar cei care i-au jignit ar trebui sa isi ceara scuze

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .