duminică, 2 martie 2014

DEBUT CU DREPTUL!

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - CSM Oltenița (juniori) 6-1

     Sâmbătă a reînceput nebunia în liga județeană. Lupta pentru titlul de campionă a juniorilor este una crâncenă și probabil mai mult mai așteptată decât competiția seniorilor.
     La Independența Dan Giurcan și Lili Radu au așteptat cu nerăbdare să-și vadă la lucru din nou diamantele. Jucătorii promiteau spectacol încă din prima etapă în fața unui adversar nu foarte valoros însă cu jucători talentați și arțăgoși.
     Prima repriză a fost însă una dezamăgitoare. Oaspeții au deschis scorul în minutul 10, la prima fază de poartă, aducând inexplicabil o stare de nervozitate și neliniște în rândul echipei gazdă. Juniorii Venusului au împins liniile, au început să joace, au ratat numeroase ocazii dar au și plătiti tribut în special egoismului excesiv.
     Chiar înaintea pauzei Tudor Bogdan a aus egalarea reușind să păcălească norocoasa apărare a oaspeților.
    La pauză Giucan și Radu și-au muștruluit serios elevii și i-au montat pentru o repriză secundă ce avea să se dovedească cel puțin mulțumitoare.
     Condiția fizică a gazdelor și-a spus cuvântul iar oaspeții nu au ajuns la poarta naostră. În schimb, în jumătatea acestora Chiriță, Tudor, Nicolae s-au întrecut în ratări - reușind în cele din urmaă să perforeze poarta oaspeților de încă 5 ori.
     Deși scorul final 6-1 pare unul liniștitor, cei doi tehnicieni ai echipei nu au părut foarte mulțumiți, taxând atitudinea cu care elevii lor au abordat multe momente ale partidei.
     Etapa următore Venus se deplasează la Radovanu, o echipă aflată în subsolul clasamentului însă care pe teren propriu poate pune probleme oricărui adversar.
     În declarațiile de la finalul partidei Dan Giurcan și Lili Radu și-au felicitat elevii pentru rezultat însă au taxat atitudinea acestora în prima repriză dar și starea de nervozitae inutilă din timpul partidei. Problemele apărute urmează să fie discutate și rezolvate în cadrul ședințelor de pregătire din această săptămână. 

2 comentarii:

  1. tot mijlocul si atacul PRAF . inafara de 11, 7 si 8 , nu am vazut nimic , prea slabi

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma, tu esti bun... cred ca nici in teren nu stii sa stai fotbalaule

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .