sâmbătă, 30 noiembrie 2013

LUCKY NUMBER 7EVEN !

VENUS INDEPENDENȚA (juniori) - Victoria Lehliu Gară (juniori) 7-1

     Ultima etapă a turului a însemnat un nou succes categoric pentru juniorii Venusului. Golurile echipei noastre au fost marcate de Tudor Bogdan (3), Chiriță (2), Nicolae și Tudor Petruș.
     Meciul a fost unul fără istoric, echipa gazdă dominând meciul de la un capăt la altul. A existat un scurt moment de echilibru în minutul 30 când oaspeții au redus din handicap scorul devenind 2-1, lucru corectat în 3 minute de atacanții gazdelor care au readus liniștea și normalitatea în teren.

     Finalul turului găsește echipa pregătită de Dan Giurcan și Lili Radu pe primul loc al clasamentului la egalitate cu echipa similară din Ciocănești, echipa noastră având cel mai bun atac din serie cu 74 de goluri marcate.
     Opinia generală este că juniorii Venusului și-au depășit condiția în acest tur de campionat, ajungând în urma unor evoluții convingătoare să se lupte pentru primul loc al campionatului, obiectiv trasat inițial abia pentru sezonul competițional 2014-2015. Copiii și oamenii din jurul echipei au crezut și cred în forțela echpei, câștigarea titlului nemaifiind un obiectiv îndepărtat.
     Poate cel mai important rezultat a fost victoria din derby-ul cu Mănăstirea, echipă considerată principala favorită la câștigarea titlului de campioană în acest sezon. Nu neapărat rezultatul a mulțumit cât mai degrabă maniera de joc, o partidă pe care echipa noastră a dominat-o de la un capăt la altul.
     Singurele sincope s-au înregsitrat împotriva unor contracandidate la titlu, înfrângeri ce au venit însă urmare a unor factori relativ independenți de tânăra noastră echipă, în ambele partide lipsind jucători importanți ai echipei. De asemenea, au existat și pierderi mai mult sau mai puțin importante - Gabi Bălașa (transfer la Școala sportivă din Galați), căpitanul Alex Dumitrache (retras din activitate) și fostul golgheter Răzvan Voinea (plecat de la echipă).

     Echipa din sezonul trecut a fost întărită serios prin aducerea unor noi jucători talentați, valoroși și experimentați (Popescu, Sprânceană) urmând ca în pauza de iarnă, în funcție de necesități, lotul să fie completat cu alți jucători care să aducă plus de valoare echipei.
Rezultatele bune din tur trebuie dublate însă de multă muncă, meciurile din retur anunțându-se mult mai disputate.

     FELICITĂRI COPIILOR PENTRU REZULTATE ȘI MULT SUCCES ÎN RETUR!


26 de comentarii:

  1. sa va vedem acum cand va pleacata din juniori la ciocanesti

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi stim ca 3 titulari de la ciocanesti si unu de la modelu vin la venus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pleaca nimeni ba chiar echipa se intareste. Comentariul a fost postat pt. a vedea diverse dezinformari ale rivalilor sau fosti colegi invidiosi. O sa revenim la momentul potrivit cu clarificari.

    RăspundețiȘtergere
  4. cine sa plece de la ciocanesti si sa joace si titular?buna asta

    RăspundețiȘtergere
  5. este adevarat ca iula a venit la independenta?

    RăspundețiȘtergere
  6. cine este iula? e de la seniori?

    RăspundețiȘtergere
  7. DA am venit la Independenta ! (Iula)

    RăspundețiȘtergere
  8. Iula este un jucator dorit la Independenta. Urmeaza ca zilele urmatoare sa se rezolve transferul sau. O sa anuntam pe site doar in momentul in care el devine 100% jucatorul Venusului, asa este normal.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din cate stiu eu sunt mai multi jucatori care le expira imprumutul acum,in iarna.Se renunta la vreun jucator sau jucatori?Se incearca aducerea altor jucatori inafara de Iula?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor veni putini jucatori, de certa valoare (Iula este un exemplu). Consider ca avem un lot bun.

      Ștergere
  10. Credeti ca aveam nevoie de un jucator precum Iula ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu as incerca pastrarea lotului de jucatori actuali(inclusiv Iula)dar fara suparare,as aduce si un fundas stanga si un fundas dreapta.Se auzea de un baiat venit de la Steaua sau ceva de genul,mai vine?Se mai stie ceva de el?

    RăspundețiȘtergere
  12. Antrenorii decid posturile deficitare si impreuna cu oamenii apropiati echipei incercam sa aducem jucatorii solicitati. Nu stiu despre cine este vorba de la Steaua...

    RăspundețiȘtergere
  13. De la liceul "Mircea Eliade" din Bucuresti.Se vorbea de el si se dorea aducerea lui,Gabi parca il chema...

    RăspundețiȘtergere
  14. De ce este adus Iula si nu alt jucator mai valoros?

    RăspundețiȘtergere
  15. Iula este un jucator valoros pe care il dorim de mai mult timp la echipa. Daca tu cunosti altii asteptam propuneri si daca sunt asa valorosi incercam sa ii aducem la Venus. Rugamintea mea este sa te semnezi cu numele real atunci cand mai postezi ceva. Am impresia ca esti doar cineva invidios pe Iula.

    RăspundețiȘtergere
  16. Va rugam sa ne anuntati aici, daca se poate, cand rezolvati transferurile lui Bogdan si Iula, 2 jucatori care vor fii foarte importanti in acest retur.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu sunt invidios,dar nu cred ca este cel mai potrivit.O sa vedeti cand o sa inceapa Iula sa ii injure pe cei din echipa pe teren,o sa vedeti cand o sa se certe cu arbitrii,o sa vedeti cand o sa se rupa echipa cu el in teren !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apreciez "grija" ta dar cat timp nu-ti spui numele real pot crede in continuare ca esti doar invidios pe Iula si pe echipa noastra.

      Ștergere
  18. staiti dracu pe tocurile voastre voi baa :))))

    RăspundețiȘtergere
  19. il cunosti cam bine sau asa pare. nu cumva esti fostul lui antrenor de la ciocanesti? la coade e altceva acolo e concurenta mai mare si disciplina mai multa.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .