joi, 27 februarie 2014

MARILE SPERANȚE



     Returul sezonului 2013-2014 este așteptat cu nerăbdare de înfocații fani ai Venusului. Echipa de seniori are de luat o revanșă în fața suporterilor după evoluțiile oscilante din tur  dar mai ales trebuie să continue așteptata reconstrucție a echipei.  Au fost aduși jucători tineri, valoroși care au ca principal obiectiv în acest sezon consolidarea locului secund dar și a relațiilor de joc în vederea pregătirii sezonului viitor. Sigur, nu trebuie abandonată lupta nici în acest sezon însă este greu de crezut că actualul lider din Liga a IV-a mai poate pierde primul loc.
    

     Fără a exagera însă, cea mai așteptată competiție este cea a juniorilor, fie că unora le convine sau nu situația. Nu totdeauna echipa de seniori trebuie să fie în prim plan, în special acum când C.S. Venus Independența poate salva sezonul printr-un titlu al echipei de juniori. Venus Independența înseamnă atât echipa de juniori cât și cea de seniori.
     În acest moment primele  întrebări ale suporterilor Venusului se referă în primul rând la juniori, echipa având șanse reale la câștigarea titlului în acest sezon.  Atuurile echipei sunt valoarea și omogenitatea lotului, unitatea copiilor, disciplina dar mai ales dorința de victorie și de performanță.
     
     Primul examen pentru ambele echipe este sâmbătă pe Venus Arena, adversar fiind CSM Oltenița. Echipa oaspete nu este una de speriat fiind necesar însă ca fiecare partidă să fie tratată cu seriozitate maximă.

      În numele suporterilor și al tutror celor care sunt apropiați echipei urăm MULT SUCCES VENUS INDEPENDENȚA JUNIORI ȘI SENIORI ÎN ACEST RETUR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .