duminică, 9 februarie 2014

ÎN SFÂRȘIT REUNIRE!

     În prima partidă amicală din acest an Venus Independența a învins cu 2-0 Avântul Pietroiu. Partida s-a desfășurat la Călărași pe terenul de zgură, acoperit cu zăpadă, din incinta coplexului Dunărea. Golurile au fost marcate de către Voinescu și Badea, probabil stâlpii echipei și în acest retur.
     Ilie Zeciu a avut ocazia să vadă la lucru mai mulți jucători care și-au manifestat interesul de a evolua la echipa noastră și care ar putea acoperi unele posturi deficitare în cadrul echipei. O decizie în privința acestora urmează să fie luată după meciul amical de săptămâna viitoare, pentru semnătura unora dintre aceștia Venus având conucrență puternică - Virgil Bogatu noul antrenor de la Oltenița curtându-i insistent.  În acest sens este de așteptat ca următorul meci amical să se desfășoare împotriva unei echipe mai valoroase în care se poate contura o imagine mai clară a valorii jucătorilor.

3 comentarii:

  1. ceva achizitii la echipa? nu ne spuneti nimic?

    RăspundețiȘtergere
  2. Deocamdata nimic cert. Sambata de la ora 14 este programat un meci amical la Cuza Voda si se vor lua deciziile finale, se stabileste lotul pentru retur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa vina Dumitrica si cu Miera sunt jucatori importanti pentru lotul venusului in privinta returului.....vrem sa invingem inainte modelu in retur..........FORTZA VENUS <3

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .