marți, 28 septembrie 2010

LEGENDA A RECUNOSCUT. ESTE DROGAT … PE ELEMENTUL FOTBAL !!


Marian n-a uitat Venus, nici nu avea cum s-o faca, a petrecut la Independenta cei mai frumosi ani din cariera sa, a dus Venus pe cele mai inalte culmi fotbalistice.
Sambata, echipa la care activeaza “magia neagra” si-a disputat meciul la ora 15.oo pentru ca imediat dupa terminarea sa, intreaga echipa sa mearga la Roseti sa vada derby-ul campionatului, un derby in care Venus a surclasat echipa condusa de Marius Paun cu 4-2.
Ajuns la teren in minutul 20` al meciului, absolut toti spectatorii, pentru o clipa au lasat meciul iar toate privirile au fost atintite asupra legendei, Bica Marian. Toata tribuna a inceput sa aplaude, amintidu-si cu drag de fotbalul jucat de Marian, dar nu putini au fost cei care erau curiosi sa verifice daca stirea aparuta pe site-ul nostru cu ceva timp in urma este adevarata, aceea care anunta, “Marian Bica prins dopat!” S-a deslusit in sfarsit misterul, “magia neagra” a recunoscut faptul ca este drogat, dar drogat pe elementul fotbal si nu altceva.
Dupa meci a tinut neaparat sa vina langa fostii sai colegi, sa le stranga mana pentru rezultatul obtinut. “Te vom iubi mereu” , scandarea cu care Marian a fost ovationat in momentul plecarii sale din vestiarul briliantelor.

"Un gest frumos din partea lui ca nu ne-a uitat si a venit la meci sa ne tina pumnii stransi. Baietii mei au intrat altfel in joc cand au vazut cine ii urmarese din tribuna, le-a inspirat foarte mare incredere ca pot intoarce rezultatul." - a declarat Ilie Zeciu pt. site-ul nostru.

3 comentarii:

  1. Frumos articol. Marian chiar merita un asemenea tratament. Bv`o !

    RăspundețiȘtergere
  2. Bica Marian! Bica Marian! Bica Marian!

    RăspundețiȘtergere
  3. da-l ma dracu de tigan nu il mai tineti in brate nu vedeti ca are capul numai pe sus tiganu tot tigan ramane.ce a facut el ma pe unde a fost?va zic eu a cersit a injurat si numai beat a stat mai lasatima cu el.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .