duminică, 5 septembrie 2010

VENUS CU DOUA GOLURI "INAINTEA MODELULUI"


VENUS- INAINTE 4-2
(Moto 2, Riciu, Coman/ .. )

Ieri, pe stadionul din Potcoava, Venus a infruntat Inainte Modelu, echipa masiv intarita la inceputul sezonului cu jucatori ale caror nume sunt cunoscute in fotbalul judetean. Venita dupa infrangerea suferita acasa cu Roseti, Inainte spera sa dea lovitura in casa fotbalului calarasean, la Independenta.
Venus nu s-a lasat intimidate de avantul cu care Modelu a intrat pe teren si experienta trupei lui Ilie Zeciu si-a spus cuvantul la terminarea celor 90` de minute.

Au jucat : Craciun - Visan, Coman, Cinaru, Mustata - Oprea G , Furdui, Gani, Oprea Aurelian - Gh. Dani, Oprea Adi
Au mai intrat : Petcu I <->Oprea G., Popa <-> Oprea Adi, Petcu M. <-> Oprea Aurelian, Anghel <->Gh. Dani 

Min. 6` - Oaspetii incep fara trac meciul si au ocazia de a deschide scorul prin fostul atacant al Venusului, Niculae trimite un vole de la 20 de metri la coltul lung, sut care se loveste de oponenta lui Craciun.
Min. 12` - Oprea Adi (Moto) profita de o grava gresala in aparare comisa de Charlie care lufteaza inexplicabil si-l lasa singur cu portarul pe atacantul Venusului, unde din 10 metri nu iarta si deschide scorul printr-un sut plasat, mingea lovind bara inainte d a intra in poarta. Asadar 1-0 !!
Min. 21` - Venus majoreaza diferenta de pe tabela la doua goluri prin capitanul sau care de la 30`m. executa imparabil o lovitura libera parca asezata cu mana in vinclul portii oaspete, executie ce l-ar face invidios si pe Juninho prin acuratetea si plasamentul sutului. De remarcat este faptul ca purtatorul de banderola al Venusului se afla la primul gol reusit in tricoul Independentei in cei patru ani de cand este la echipa. 2-0 !!
Min. 26` - Briliantele se dezlantuiesc si mai rateaza o ocazie foarte mare printr-un sut a lui Oprea Adi din 15`m. care ocoleste de putin poarta.
Min. 29` - Modelu isi arata coltii si rateaza o ocazie uriasa prin Cecala, care nimereste bara din 4 metri.
Min. 35` - Venus isi face K.O adversarul urcand scorul la 3-0 printr-o lovitura de cap din aproprierea portii resusita de Oprea Aurelian (Riciu) care concretizeaza o faza de toata splendoarea creeata de briliante. 3-0 !!
Min. 36` - Dani prinde o torpila din 22 de metri, mingea fiind retinuta cu greu de portarul advers.
Min. 43` - Oprea Aurelian (Riciu) greseste de putin tinta cu un sut ce trece un pic peste poarta modelenilor.

Min. 50` - Bajenaru profita de o inexactitate in apararea Venusului si micsoreaza diferenta de pe tabela cu un sut la coltul lung. 3-1 !!
Min. 52` - Parca adormiti dupa primirea golului, Venus se relaxeaza total si mai incaseaza un gol, marcator Charlie care fenteaza portarul si trimite mingea in plasa din apropierea portii. 3-2 !!
Min. 62` - Treziti la realitate de indicatiile date de pe margine de Ilie Zeciu, Venus se dezmeticeste si schimba tabela la 4-2 dupa o pasa geniala a lui Dani care il lasa singur cu portarul pe Oprea Adi, acesta din urma neiertant cu un sut pe langa vestitul “Fasole”. 4-2 !!
Min. 72` - Intrat pe teren de cateva minute, Popa Bogdan (Boba) isi face o minge pe dreptul si trimite un sut violent ce ocoleste de putin vinclul advers.
Min 87` - Anghel Lucian incearca o folia-seca de la mare distanta, sutul sau dand mari emotii portarului din Modelu.

“A fost un meci nebun, ne-am crezut invingatori inca de la pauza, asta fiind si explicatia celor doua golrui incasate foarte repede. Bine ca ne-am trezit si am pastrat toate cele trei puncte la Independenta. Ne asteapta un program infernal” - a declarat pentru site-ul nostru, jucatorul meciului Oprea Adi (Moto)

Nici junii Venusului nu s-au lasat mai prejos, castigand meciul cu 5-1 contra copiilor condusi de pe margine de Ghiuta. Dan Giurcan nu se dezminte si reuseste rezultate excelente cu echipa mica, fructificand la maxim potentialul pustilor sai la fiacare partida.

7 comentarii:

  1. felicitari baietilor pt rezultatul obtinut si pt efortul depus in teren.pacat ca concentrarea nu se mentine pe toata durata meciului si ca dam apa la moara unor oameni care abia asteapta pasul nostru gresit.sincer avem un lot valoros si niste caractere extraordinare dar se vede ca nu avem omogenitate asta si datorita faptului ca nu am avut o pregatire asa cum trebuie in vara aceasta.speram ca anul acesta sa terminam pe locul 1 si sa fim campioni judeteni pt ca sincer va spun cam toata lumea fotbalului pe noi ne vad campioni si nu ar trebui sa-i dezamagim.pe aceasta cale tin sa-l felicit si pe capitanul nostru care a marcat un gol extraordinar sambata impotriva concetatenilor lui din modelu.bravo baietii si sa o tinem tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari baietii va urez multa bafta in continuare si va astept sa ma vizitati in scotia sa ma vedeti ;)am inceput si eu pregatirile cu dundee violet sunt foarte fericit dar tot voi sunteti in inima mea si voi fi mereu cu sufletul la venus independenta

    RăspundețiȘtergere
  3. http://dundeeviolet.co.uk/ acestia sunt noi mei colegii bafta si hai cu promovare venus .

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari baieti, succes sambata, dar nu uitati ceea ce sustin eu de mai mult timp...

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate respectele baieti!sa nu ne dezamagiti!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ciny --> cata filozofie?!din partea ta...bravo!

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .