joi, 20 mai 2010

Venus Independenta se impune solid in fata lui Phoenix.



Venus darama acest mit, numit Pheonix !

VENUS - PHEONIX 2 - 1
(Mustata 20` si 78` / .. Cotea 47`)

Venus a obtinut o victorie categorica in derby-ul cu Pheonix(2-1), reusind sa castige nu doar pe tabela ci si pe teren prin dominarea autoritara a jocului. O victorie ce era asteptata de toata suflarea Venuslui de mai bine de 2 ani.

Ieri s-a consumat inca un episod din serialul Venus - Pheonix, de data aceasta fiind vorba de mansa retur a semi-finalei cupei romaniei(faza judeteana). Un meci plin de orgolii, de maxima incrancenare intre doua echipe ce fac cinste fotbalului judetean , intr-o parte echipa de "briliante" a Venusului, in cealalta parte echipa celui ce dezleaga cu greu integramele alcatuite chiar de el insusi, Vasile Tirsolea. Acesta din urma este patronul care vrea sa impuna cu orice pret "smecheria" in fotbal . Sa dam un exemplu : inaintea meciului ce abia statea sa inceapa, Vasile Tirsolea, si-a trimis delegatul pentru a face confrunt pe jucatorii Venusului, de parca Independenta, de la infiintarea sa si-a permis vreodata sa introduca in teren jucatori cu acte false. Pana aici nimic aiurea(sa zicem) , aflati in regula cu ficare legitimatie in parte, sefii Venusului, unsi cu toate alifiile au mirosit ca ceva nu este in regula si au ripostat la randul lor prin aceeasi masura. Surpriza, la verificarea vizeleor de pe carnetele de joc, se constata ca ANDREI VALENTIN (nimeni altul decat golgeterul detasat al judetului) nu mai avea drept de joc din anul 2009, carnetul sau nefiind vizat de anul trecut. Brusc, atacantul celor din Ulmu, a fost taiat de pe lista celor titulari si trimis in cea mai mare viteza pe banca de rezerve, neintrand pe tot parcursul intregului meci . De ce ?! ...cred ca v-ati dat singuri seama . Sa asteptam decizia comisiei AJF-ului care va analiza acest caz, sa speram in spiritul legii .

Sa revenim la meci, un meci care Venus si-a stiut limitele si a incercat sa exploateze toate minusurile din apararea celor din Ulmu. Recunoscuta ca o echipa ce paseaza mult, pana isi ameteste adversarul, Pheonix a avut o posesie zdrobitoare, net superioara, in propriul careu de 16 metri. Iesind de acolo, echipa din Ulmu se vedea nevoita sa "bubuie" mingea spre atacantii proprii datorita pozitionarii excelente in teren a Venusului, a pustilor antrenati de Ilie Zeciu.
"Venus invinge Pheonix pe o relaxare toala a oaspetilor datorita meciului tur" - declaratia apartine gazetarului Catalin Nitu, fan convins al celor din Ulmu. In primul rand baietii talentatului Tirsolea jucau pe o prima in valoare de 5 milioane de jucator, deci relaxare nu prea exista caci la diviza D, joci sa-ti iei banii in primul rand, nu pentru performanta. Datorita tie, aceasta echipa este umflata foarte mult, facandu-se din ea un fel de Barcelona judetului. Este o echipa cu jucatori talentati, cu o pregatire fizica buna(pregatirea lor facand peste 60% din punctele acumulate) dar, cum zicea si patronul lor, atunci cand dau de o echipa bine pusa in teren, o echipa artagoasa care stie un pic de fotbal, clacheaza imediat, ceea ce s-a si intamplat.

Minutul 20`, la o minge aruncata de Babangida la 16 metri, Marcel, atacantul Venuslui ii i-a fata lui Cotea si deviaza subtil cu capul pana la Mustata, aflat intr-un unghi aproape mort, culca portarul printr-o fenta din corp si trimite mingea in plasa dintr-o pozitie care depaseste cu mult limitele fotbalului. Un gol superb marca Van Basten, asa cuma fost catalogat de scouterul Venusului la finalul partidei . Asadar 1-0 !
Minutul 47`, la o lovitura libera exectutata excelent de pe partea dreapta de Porumbelu pe 6 metri, Cotea se desprinde din marcaj si readuce egalitatea pe tabela printr-o lovitura de cap sub transversala. 1-1 !
Minutul 66`, Saxon, capitanul celor din Ulmu comite un hent prostesc in careu si Venus beneficiaza de o lovitura de la 11 metri. Penalty-ul este executat in forta de Cianru, dar din pacate mingea ocoleste stalpul din dreapta al portii aparate de penibilul "Canizares".
Minutul 78`, un corner executat de Boba, este boxat pana la 10 metri de haiosul portar al celor din Ulmu, acolo unde mingea il gaseste pe Mustata, care nu mai sta pe ganduri si o executa pe Pheonix cu o minge din volee plasata cu latul printre picioarele unui fundas advers si duce scorul la 2-1, demonstrand inca o data ca este "nasul" celor din Ulmu. ( 3 goluri in tot atatea partide contra Pheonixului in acest retur)

Meciul se termina cu victoria Venusului, care isi respecta blazonul printr-o victorie pe deplin meritata in fata viitoarei campioane judetene (cel mai probabil) si asteapta in acest final de saptamana decizia AJF-ului, o decizie care, daca se va judeca corect, ar face ca Pheonix sa fie descalificata din aceasta competitie, urmand ca Venus sa joace finala cu Vointa Sohatu care a trecut de Dunarea Ciocanesti cu scorul de 3-2 la general.

"Dupa cum ati vazut, ne-am tinut de cuvant si am batut Pheonix, asa cum am promis dupa la sfarsitul meciului tur. Sper ca le-am facut un cadou frumos fanilor nostri acum la sfarsit de sezon ca in acest campionat i-am cam dezamagit. Am incercat sa-mi motivez jucatorii cum am stiut mai bine si iata ca am reusit. Am invis clar, fara nici un dubiu o echipa care azi a fost eclipsata complet de talentatii nostri pusti, aceste "diamante neslefuite", asa cum imi place mie sa le spun" - ne-a declarat la sfarsitul jocului, boss-ul Venusului, vizibil fericit.

(Fotografia apartine SportCalarasean)

41 de comentarii:

  1. dupa qm v'am promis alta fatza a venusului s'a vazut astazi pe teren....felicitari musty

    RăspundețiȘtergere
  2. Tin sa felicit toata ehipa pentru daruire si ambitie! Felicitari baieti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari baieti, le-ati aratat ca sunteti mai buni ca ei cu toata pregairea lor fizica. Felicitari Musty, esti nashul lor , 2 bobite :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari echipei in primul rand. Fara voi n-as fi reusit.

    RăspundețiȘtergere
  5. daca jucam tot campionatul numai cu Ulmu, ieseam golgeter detasat .. ma scuzati :))

    RăspundețiȘtergere
  6. bravo manji mei ati vazut ca sa putut.prin daruinta si ambitie i-am dovedit.felicit toata echipa din teren dar si cea a stafului tehnic in frunte cu nea doru(giovani).apropo nea rudo laso bre mai moale ca sti ca ai probleme cu pitpalacu ce naiba mai avem nevoie de mata si in sezoanele ce vor urma.va pup si va iubesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa ne informam si apoi sa vorbim anonimilo!Da-ti numele daca ai sange-n... obraji!anonimi d-astia care vorbesc ziua si mor noaptea am mai vazut!daca facem o adunare simpla cred ca e cam 16 la 5 pt ulmu asa CA stati cuminti nebunilor! sa l cinstiti pe solo care v-a dat moca 11 m, si cartonas rosu pe degeaba! hai sa nu vorbiti mai mult decat faceti! CAND ATI LUAT 9-1 IN TUR UNDE ATI BAGAT GOLURILE?MI-AR FI RUSINE SA VORBESC! Daca va prindeam la calarasi in finala(dar nu aveti fata voi de asa ceva) luati mai multe decat puteti numara!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ca ti-ai dat tu numele. Desi chinui gramatica limbii romane incerci sa te faci inteles prin prostia ta. Intrebare: A ajuns internetul la Ulmu?

    RăspundețiȘtergere
  9. Apropo: vezi ca nu ati avut nici o ocazie si ati dat un gol. O sa va faceti de ras la baraj, daca ajungeti.

    RăspundețiȘtergere
  10. pt corectul de mai sus.dati si tu numele daca te crezi asa de corect si mai subtire cu ulmu.eu am mai zis si o repet ulmu dupa parerea mea este cea mai buna echipa din judetul asta dar pana la urma nu este barcelona si cred ca am avut dreptul sa o batem si noi.si daca ai fost la meci spune-mi si mie cate suturi pe poarta a avut ulmu si daca esti fair play trebuie sa recunosti ca ieri am fost mai buni ca ei si apropo vedeti ca va asteapta o surpriza pt ca noi avem conducere care intradevar se implica.si as avea sa-i spun ceva si finantatorului tarsolea:bai nene tu ai facut confrunt la absolut toate meciurile ca iti era frica ca nu cumva sa foloseasca jucatori "internationali" echipele cu care jucai dar in ograda dumneavoastra nu v-ati uitat asa ca frana cu atata corectitudine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bravo baieti!!! Felicitari. Se poate. Ulmu este doar o echipa bine pregatita fizic si atat. Pote daca isi vad si de treaba au ceva sanse la baraj. La cel judetean ma refer.
    Stiti ce spunea un fost mare antrenor roman? Mai bine pierd un meci cu 9-0 decat sa pierd 9 meciuri cu 1-0. Am impresia ca cei de la Ulmu se cred fotbalisti si vor claca acum pe final.
    Felicitari inca o data Venus. Se anunta un nou sezon mult mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Musty , nashicu` vostru :))20 mai 2010 la 23:01

    Cel de la Ulmu, cel sub anonimat, se vede ca te depaseste tehnologia numita internet . In meciul de ieri singura voastra ocazie a fpst in min 95. Sunteti cea mai corecta chipa din judet, faceti confrunt adversarilor cand de fapt la voi Valentin Andrei joaca pe o legitimatie expirata din 2009 . Cat timp te odihnesti dupa commentul lasat?

    RăspundețiȘtergere
  13. Cea mai tare gluma ar fi ca cel care a lasat commentul sa fie chiar portarul celor din Ulmu :)).. Venea cu piatra de nu puteai s`o prinzi a?

    RăspundețiȘtergere
  14. Stati linistiti ca s-a demonstrat azi ca Ulmu joaca mereu pe bune. Probabil v-a fost frica de Andrei Valentin ca are 40 de goluri date. Va dadea ieri 9. Si finantatorul chiar este un om super CORECT. SIGUR nu ar fi jucat atatea meciuri cu un jucator pe FALS. V-ati bucurat degeaba ca Geoana, pentru o noapte. Ati deschis sampania...degeaba.Ati adormit cu gandul la Finala Cupei si v-ati trezit pe locul 3 si trofeul...cucu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Echipa din Ulmu a realizat ceva daca o echipa "galonata" precum Independenta are ca obiectiv in tot campionatul o victorie impotriva lor. Mare vis...

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sigur ne dadea Andrei Valentin 9 goluri:))) poate la pauza. Ati facut confrunt la toate meciurile, de frica, dar ati fost depistati ca de ulciorul nu merge de multe ori la apa. Venus chiar este o echipa galonata in div D, trebuie sa recunoastem, fata de ulmu care s-a luptat o viata pe maidanele din onoare. Aratati-va valoarea la baraj, dar sa nu veniti cu coada intre picioare (cum ati mai venit).

    RăspundețiȘtergere
  18. daca aveti bani si va implicati de ce nu promovati d-lor de la independenta???aaaaaaaaaa....NU AVETI ECHIPA DOAR NISTE CACACIOSI CARE S-AR PISA PE EI DACA AR AJUNGE LA BARAJ DAR MAI BETI LAPTIC PANA SA AJUNGETI ACOLO!DC JUCATI LA POTCOAVA SI NU PE DUNAREA DACA AVETI COAIE IN VOI?PT CA LUATI O CARUTA DE LA ULMU?SUNTETI VAI MAMA VOASTRA!

    RăspundețiȘtergere
  19. Hai ma du-te si canta la alta masa!! Ne-ai plictisit destul.

    RăspundețiȘtergere
  20. =)) .. cu siguranta tu care postezi comentarii esti cel care a "aparat" poarta celor din Ulmu. Sunteti o echipa de fitosi, zici ca aveti vreo 50 de goluri fiecare prin div A cand de fapt voi il sugeti p tarsolea in timp ce escaladeaza cate un rebus hilar.
    Sa ti aduc aminte ca la 2-2 din retur ti am dat gol de la Oltenita? :))
    Esti cel mai prost portar vazut vreodata cu manusi in maini. TE MAI INTEB O DATA, VENEA DE SUS CU PIATRA DE N`O GHICEAI ?

    RăspundețiȘtergere
  21. Felicitari pentru accederea in play`off, dar sper din tot sufletul sa nu va duceti voi la baraj. lasati-i si pe fundulea sau manastirea ca ei nu stiu ce inseamna umilinta incasa de voi anul trecut .. 4-0 la pauza mai trebuie comentat ?

    RăspundețiȘtergere
  22. am citit toate comentariile si ma gandeam de ce nu va injurati si voi?:)) bai, e doar un joc ma ce drak va injurati si va certati atat? oricum "botezatule" felicitari pt goluri, si echipei pt victorie......iar pt cei de la Ulmu de finala nu va zic nimic ca o s-o castigati sigur.... dar va doresc sa ajungeti la baraj si sa promivati in liga a III-a deci multa bafta........si nu va mai certati atat ca e doar un joc...... si aveti grija de cotea ca asta e specialist in internet :))))) (cotigare)

    RăspundețiȘtergere
  23. Cat despre bani , cand Venus juca pe prima de joc, voi va bateati 3 insi pe o bere . Stai linistiti ca v-a desfiintat de 2 ori pana acum, de ce?!..cumva din cauza banilor?!..cand ati intrat prima oara pe terenul central din calarasi, v-ati descaltat :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Musty, lasa-i usor!!:))) Astia cand jucau in divizia C nu aveau un jampier la fel. S-au desfiintat, normal, daca aveau 60 de goluri primite in 10 meciuri..

    RăspundețiȘtergere
  25. Ai maa.. termina ma.. indiferent, chiar daca nu ti ai dat numele , astea-s rautati. Ei la divizia C jucau cu shorturi ce-i strangeau la subrat ! :))
    (mi-am permis sa spun si eu o mica rautate)

    RăspundețiȘtergere
  26. Alex Ciocanesti21 mai 2010 la 01:13

    sincer sa fiu chiar daca nu ii inghit deloc sunt de data aceasta de partea celor de la venus. cand venus dadea baraj ptr intrarea in C , ulmu avea portile desenate din creta. asa ca un pic de bun simt .

    RăspundețiȘtergere
  27. Pentru Mircea: nu are cum sa fie Cotea, trebuie sa invete sa scrie pt a folosi internetul :))

    RăspundețiȘtergere
  28. nu fi marau. primul cuvant a lu` Cotea cand s-a nascut, n-a fost mama, ci fotbal, dar asta se intampla pe la varsta de 17 ani..

    RăspundețiȘtergere
  29. Voi stiti doar sa injurati la orice pas. Nu inteleg inversunarea asta...Ce a facut Ulmu asa de rau? Au fost corecti si a deranjat asa mult? Voi vreti sa se joace numai pe furaciune? Asa sunteti obisnuiti? Important e sa ajungi la baraj. E un pas mare...Acum ar fi mult mai frumos sa si castigi. De ce n-ati ajuns voi la baraj daca sunteti asa de buni?

    RăspundețiȘtergere
  30. Pentru taranusi astia de la ulmu: vedeti ca nu stiti cum va cheama nici cu buletinul in mana, daca erati caractere nu injurati sub anonimat. Parca as vorbi cu pereti, dar oricum sunteti si ramaneti niste anonimi (nu numai prin fotbal ci si in viata).

    RăspundețiȘtergere
  31. voi astia de la Ulmu vedeti ca si acum aveti buletin vechi pe care daca-l deschideti cade pamant din el,voi nu existati pe harta fotbalistica a jud Calarasi.vedeti ca acum e anul de pauza al vostru pt ca Tarsolea joaca 2 ani si unul se retrage. nu am nimic cu acest om respect pt el ca baga bani in fotbal dar voi jucatorii si 'conducatorii' la-ti supt dar cred ca isi va da seama cat de curand si imi pare rau sa o spun dar la ulmu va fi o mare amintire pt ca va veti desfiinta.
    si nu mai jigniti baietii de la independenta pt ca sunt baieti scoliti cu caracter nu se poate compara nicioadata cu voi care aveti talpile tabacite de atat mers desculti printre randurile de porumb.cand independenta juca fotbal la ulmu cuvantul fotbal era o enigma.musty nu sti ca nu e bine sa bagi taranu' in seama... apropo un pronostic pt dubla fundulea-roseti,sper ca esti impreuna cu colegii de echipa fani spicul macar astea 2 sapt >> salutare si numai bine

    RăspundețiȘtergere
  32. stie cotea de ce21 mai 2010 la 15:43

    mai stimati jucatori de la ulmu intrebati-l pe cotea,colegul vostru de echipa cand juca la dunarea si a avut si el o dorinta si anume:bre sa moara mama daca te mint,eu nu mai pot sa stau in minicantonamentul de la stadion,dati-mi si mie un apartament ceva o garsoniera ca sa am si eu unde sa stau cu prietena mea ce naiba am jucat atata timp la calarasi si nu m-am ales cu nimic.la care presedintele care era pe-atunci la club ii spune:mai cotigane nu avem ma cum sa-ti dam apartament,nici macar o garsoniera confort 1 nu putem sa-ti dam ce-ai inebunit vrei sa ne sara astia in cap.la care renumitul cotea ca sa-l mai imbuneze pe dl.presedinte ca totusi sa-i dea ceva ii spune:bine bre sa moara maiculita mea daca nu se poate da-mi macar una "comform 2".va salut si daca si voi ceilalti jucatori de la ulmu aveti acelasi grad de inteligenta ca a lui cotea atunci sa ne fie cu iertare.

    RăspundețiȘtergere
  33. 2 goluri care de fapt sunt 3.. oricum nu ma asteptam la mai mult de la un taranush ce a invatat sa scrie doar pe telefon.. :))

    RăspundețiȘtergere
  34. este adevarat ca la meciul din cupa cu national calarasi, taranoii din ulmu au refuzat sa joace pe central din cauza ca n aveau sosete albe?:))

    RăspundețiȘtergere
  35. in primu rand vreau sa zic si eu ceva.......dl tarsolea tine echipa fara sprijinu primariei cum o fac cei din independenta...in al doilea rand de 2 ani nush daca a luat cineva vreun punct la ulmu...nu trebuie sa purtam pica uni pe altii dar noi am castigat toate punctele numai si numai pe teren contra la arbitrii si la totii..deci eu as zice JOS PALARIA PT ULMU IN ASTIA 2 ANI..asta daca sunte ti fayr play...ce sa facut la ulmu in ultimi 2 ani ,va spun eu a fost munca ..chiar daca unii sunt invidiosi...asa ca hai sa ne vedem lungu nasului ca majoritatea jucatorilor de la ulmu au jucat pt mult timp la divizia c...intradevar independenta a fost echipa mare si poate ca va fi in continuare dar in 2 ani a dominat ulmu fara drept de apel...asa ca sa nu ne mai certam aiurea...bafta celor din ulmu la play off si celor din independenta anul care vine in campionat......

    RăspundețiȘtergere
  36. Musty incercati sa vizualizati voi inainte commenturile (trebuie sa aveti cumva drept de amninistrare)sa nu mai posteze toti incultii si sa nu se mai injure. Nu are rost sa mai polemizam. Din punctul meu de vedere Ulmu este o echipa buna, vor ajunge la barajul pt. liga a 3-a dar au unii jucatori (jucatori nu fotbalisti)fara caracter si frustrati cu adevarat. Oricum succes maine. Bafta Teo.

    RăspundețiȘtergere
  37. Esti praf !! .. "nu trebuie sa purtam pica uni pe altii dar noi am castigat toate punctele numai si numai pe teren" - "bafta celor din ulmu la play off" - tu vrei sa pari impartial dar iti urezi singur bafta ? .. ASTA O PUTEM SPUNE NOI : BAFTA CELOR DIN ULMA LA BARAJ !

    RăspundețiȘtergere
  38. Venus Independenta cenzurati bine...cuvinte obscene numai la adresa celor din Ulmu...Ma intreb oare unde sunt mioriticii si taranusii de fapt? Tot nu inteleg inversunarea...

    RăspundețiȘtergere
  39. Ne respectam citititorii si de aceea am decis stergerea comentariilor ce contin expresii jignitoare (indiferent de ce parte).

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .