joi, 27 mai 2010

VENUS, SE RESPECTA !!


PREGATIRI DIN TIMP !!

Nici nu s-au terminat inca meciurile de play-off judetene, in care din pacate Venus absenteaza, ca oficialii Venusului au si stabilit cantonamentul ce va avea in vizor pregatirea noului an fotbalistic, Venus, demonstrand astfel dorinta de revansa pentru rezultatele mai putin placute din acest sezon peste care in mai putin de doua saptamani se va trage cortina.
Targul Neamt este locatia stabilita de sefii Venusului, acestia urmand sa faca deplasarea impreuna cu echipa la inceputul lunii august. O locatie in care, nu de mult echipe cu traditie ale ligii I isi puneau la punct pregatirea fizica, un loc numai bun pentru ca Ilie Zeciu sa pregateasca in liniste echipa asa cum trebuie, pentru a le incarca la maximum bateriile pentru campionatul ce urmeaza.

"Venus isi respecta jucatorii si antrenorul, asa ca am perfectionat acest cantonament, sa speram unul de bun augur. Vreau sa merg impreuna cu ei, sa le stau aproape, sa iau cu adevarat pulsul echipei. Conditiile sunt unele ultra-moderne, asa ca nu avem nici o scuza in caz ca, doamne fereste la sfarsitul sezonului viitor nu ne clasam pe locul 1" - ne-a declarat boss-ul echipei si totodata primarul comunei Independenta, Constantin Anghel.

16 comentarii:

  1. Hai sa nu fim rautacios. Performanta se plateste si sunt sigur ca acea restanta va venii.

    RăspundețiȘtergere
  2. pana si gradistea a facut banchet cu toate ca am terminat pe locul care am terminat.si sufletul petreceri stiti cine a fost!?eu binenteles.ha,ha,ha.

    RăspundețiȘtergere
  3. La masa esti cel mai bun :))

    RăspundețiȘtergere
  4. mitule' esti fotbalist cumva?ca nu te cunosc...ai jucat pe la divizia A,B,C?....:-??...nu o lua in nume de rau,e doar o simpla intrebare...!

    RăspundețiȘtergere
  5. mai mustata si cu marcelinho si voi ati jucat la acelasi nivel la care am jucat si eu.sau ati fost cumva la un nivel mai sus!nu cred.asa ca ciocul mic si sa va vad si pe voi cand o sa ajungeti la varsta mea daca o sa mai jucati fotbal.eu am vrut sa subliniez faptul ca suntem singura echipa care indiferent de locul pe care il ocupam in clasament,noi an de an facem un banchet ca sa simtim ca suntem si noi o echipa unita chiar daca nu avem un primar ca al vostru care sa-i placa fotbalul.intrebati si voi din colegii vostri care in trecut au jucat pt gradistea.

    RăspundețiȘtergere
  6. mai dl mitu(daca intradevar esti tu)ma mir ca ai vb asa de frumos ceea ce tie nu prea iti sta in caracter dar lasa-ne bai nene odata ca ai jucat odata cu elefanti.

    RăspundețiȘtergere
  7. bai baietzi...venus merita fiecare clipa din cantonamentu care o sa`l aibe..asa ca ciocu mic..ca venus e la putere...:))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Locul 1?.....iar?..Daca este asa mai joc si eu un sezon..:)) Cu totii stim cat "se acumuleaza" in aceste cantonamente. Poate daca un cantonament serios este dublat si de un antrenament sau doua pe saptamana se poate vorbi de ceva performanta. Stiti si voi ca asta este adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  9. E destul de greu sa mai joci si tu un sezon..acum nu se mai joaca cu minge dinaia cu siret..

    RăspundețiȘtergere
  10. Ha ha ha esti simpatic. Era bine sa joci si tu pe vremea cand mingea era cu siret. Aveai o scuza pentru ca esti penibil in teren. Varza anonima....

    RăspundețiȘtergere
  11. ce texte de 2 lei ai..

    RăspundețiȘtergere
  12. mitule vb lu cinaru esti din era q elefantii=))

    RăspundețiȘtergere
  13. Bai editor-ul ... poza este din Piatra Neamt , nicidecum din Targu Neamt....

    RăspundețiȘtergere
  14. anonim - nota 3 , ramai jos. Esti praf

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .