luni, 13 ianuarie 2014

START 2014!

     Anul 2014 debutează pentru Venus Independența la data de 25 ianuarie 2014, când jucătorii conduși de Ilie Zeciu sunt așteptați la reunire. Obiectivul primordial al conducerii este păstrarea lotului actual de jucători și întărirea echipei pe posturile considerate deficitare.
     Până în prezent nu au fost efectuate transferuri, antrenorul echipei urmând să decidă ce jucători are nevoie pentru a-și continua munca. La capitolul plecări putem menționa cu certitudine despărțirea de Dan Tărăbășanu, unul dintre veteranii echipei.
     În afara partidelor amicale Venus urmează să efectueze la finalul lunii februarie un scurt stagiu de pregătire la munte, în jud. Vâlcea.

     Atenția întregii suflări fotbalistice din Independența se îndreaptă însă în acest sezon spre echipa de juniori condusă de Dan Giurcan și Lili Radu. Copiii se află pe primul loc în clasament la egalitate de puncte cu echipa din Ciocănești, anunțându-se un retur de foc.
     Lotul juniorilor urmează să se reunească la data de 26 ianuarie, când se va efectua primul antrenament din acest an, ulterior fiind programate și câteva partide amicale. În vederea întăririi echipei urmează să fie efectuate și câteva achiziții, însă până în prezent, deși au fost vehiculate mai multe nume, niciun jucător nu a fost transferat oficial la Venus.
Cei doi antrenori au căzut de acord că este nevoie de maxim 2-3 transferuri, numai jucători valoroși care să aducă calitate și forță echipei.

     Pentru a răspunde solicitărilor suporterilor, propunem pe blogul echipei o discuție privind eventuale achiziții atât pentru echipa de seniori cât și petru cea de juniori, dar și alte propuneri menite să sprijine echipa noastră..

    MULT SUCCES ECHIPEI VENUS INDEPENDENȚA ÎN NOUL AN!



37 de comentarii:

  1. cantonament juniori? sau vor merge cu seniorii?

    RăspundețiȘtergere
  2. juniori sa cistige ceva si pe urma cantonament

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ce au facut seniorii turul asta ca sa merite cantonament? si tot ei sunt nemultumiti si cu gura mare

      Ștergere
  3. Nu stiu ce hotaraste conducerea dar din punctul meu de vedere acela nu este un cantonament ci un team-building!

    RăspundețiȘtergere
  4. Era bine daca se duceau si juniorii si seniorii,intr-un motel ceva unde sa stea si juniorii si seniorii...

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Pai pentru a vedea daca cativa din juniori pot face fata la seniori si pentru o mai buna inchegare a echipei.Juniorii au sansa ca anul acesta sa castige campionatul.

      Ștergere
  6. Niciun junior nu are cum sa faca fata la senior. E diferenta prea mare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am spus "daca pot face fata la seniori".Poate daca in Romania se incurajau si juniorii probabil nu mai eram la coada Europei.Cum vrei sa ii dai sansa unui copil daca nu il folosesti?Oricum,la nivelul la care sunt juniorii acum pot sa bata multe echipe din onoare.Ii urmaresc in meciurile de acasa,nu am fost la toate meciurile dar am vazut ca se misca bine si locul din clasament dovedeste acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce nu sunteti realisti?! Nu va mai umflati in pene atat dragi juniori. Inca nu sunteti la nivelul in care sa aveti pretentii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Faceti tot posibilul pentru al transfera pe Iula,pentru ca o sa ne fie de mare ajutor in acest retur ! Avem nevoie de un jucator precum el. Si lasati-l sa stea cu gura pe coechipierii lui ! Si inca ceva : DACA NU ERA LA CIOCANESTI IN TUR,II BATEAM CATEGORIC !!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Se negociaza, speram ca saptamana viitoare sa se rezolve. Transferul nu depinde numai de Venus Independenta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai pleaca din juniori in cantonament?

    RăspundețiȘtergere
  12. CE juniori sa plece ?Voi puteti sa muriti pt VENUS INDEPENDENTA nu va este clar! dicteaza bercea el stie cine are valoare ...Fisu nu joaca nimic si-l vb pe razvan care si-a rupt piciorul pt venus si de un an se recupereaza! El nu-l vede decit pe fisu care nu stie nimic si vrea sa fie vedeta....N u este corect!Trebuie sa joace RAZVAN sa dovedeasca de ce a trebuit sa se recupereze 1 an.... ca ARE VALOARE...SI NU ESTE O GLUMA! S-IA RISCAT VIITORUL PT VENUS INDEPENDENTA! NU IULA S-AU ALTI SENIORI !NU S-A INTIMPLAT LA SERNIORI CA UN JUCATOR SA TREBUIASCA SA SE RECUPEREZE 1 AN PT O ACCIDENTARE.EL DA .ESTE UN JUCATOR CE NU TREBUIE UITAT...POATE JUCA LA SENIORI FARA PROBLEME...POATE FACE FATA FARA PROBLEME DACA ESTE REFACUT! BRAVOOOO! RAZVAN .ESTI DE ADMIRAT !NU STIU CINE O VA FACE... SA NU PLECI DE LA ECHIPA ! AU MARE NEVOIE DE TINE! UN ADMIRATOR CARE CREDE CA NU AI PARTE DE CE MERITI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il crezi pe Razvan mai bun decat este mai admiratorule. Incerci degeaba sa strici atmosfera la echipa tudose ofticosu!

      Ștergere
    2. O sa vina la Independenta Iula si Razvan ( care revine),daca voi astia de la Ciocanesti i-ati ignorat,lasati ca o face Venus Independenta campioana !

      Ștergere
    3. Nu vreau sa ma creada nimeni bun, nu pentru asta vin, vin sa arat ca m am schimbat si ca pot sa joc fara probleme la acelasi nivel. Vin sa luamm campionatul si cred ca asta ne dorim toti, asa ca nu mai ziceti care e mai bun si d astea, suntem o echipa, nu trebuie favorizat nimeni !

      Ștergere
  13. Ce amicale au juniorii si seniorii?

    RăspundețiȘtergere
  14. Ar fi mai bine să demonstrați în teren și să fiți mai modești...așa dă mai bine în CV-ul de jucător de fotbal. Prefer să vorbim în cabina tehnică sau pe teren decât pe blog. Referitor la transferuri, vor fi anunțate la momentul potrivit. Mulțimesc. Lili RAdu

    RăspundețiȘtergere
  15. ULTRAS BOYS VENUS21 ianuarie 2014 la 21:19

    SA VINA LA VENUS DUMITRICA,MAGARU SI MIERA II ASTEPTAM CU MARE DRAG LA ECHIPA.....FORTZA VENUS SI SA MAI SPUN CEVA DACA VENUS TRANSFERA CESTI 3 JUCATORI SI MAI ADUCE SI UN PORTAR II BATEM IN RETUR PE INAINTE MODELU

    RăspundețiȘtergere
  16. Cine e ma miera? magaru e slab nu facea fata nici la curcani dar dumitrica ar fi bun de tot la voi.

    RăspundețiȘtergere
  17. dumitrica il stim dar aia doi nu fac cat ungureanu de la modelu sint praf in ochi. trebuie sa vina ceva mai bun si un fundasi dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu stiu ce sa zic dar am auzit ca Voinescu si tovarasii lui ( Dorobantiu si Lamba) nu or sa mai vina. Cred ca Venus o sa fie mult mai slaba fara ei. Sincere regrete.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa inteleg ca nu au fost transferuri,amicale in perioada asta nici pentru juniori si nici pentru seniori?

    RăspundețiȘtergere
  20. Inca nu a fost perfectat oficial vreun transfer la echipa de juniori sau la cea de seniori. Seniorii trebuiau sa joace un meci amical pe 25.01.2014 - meci amanat din cauza conditiilor meteo.
    Juniorii au reunirea si primul antrenament duminica 26.01.2014 insa deocamdata se poate reprograma in functie de conditiile meteo. Sper ca te multumesc raspunsurile!

    RăspundețiȘtergere
  21. Deci reunirea si la seniori si la juniori se va face saptamana viitoare daca timpul o sa perimita acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
  22. Exista posibilitatea ca reunirea juniorilor sa se realizeze duminica 2 februarie 2014, insa totul depinde de conditiile meteorologice!

    RăspundețiȘtergere
  23. transferuri la juniori : Mihut Costin ( iula ) , Nicolae Munteanu ( fundas stanga ) Voinea Razvan ( revenit ) si Marian Voinescu ( toata linia mediana - Dragos Voda )

    RăspundețiȘtergere
  24. Interesant ceea ce ai scris dar pentru moment nu putem confirma vreun transfer in mod oficial. Pot aparea si surprize.

    RăspundețiȘtergere
  25. Pregatirea se mai tine la juniori?

    RăspundețiȘtergere
  26. In cursul acestei saptamani este reunirea. O sa fie anuntati toti juniorii.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu prea vad unde se va face.Pe stadion nu va lasa nea Ion sa nu se strice gazonu..

    RăspundețiȘtergere
  28. Este cumva vreo echipa care in aceasta perioada face antrenamentele pe terenul pe care isi desfasoara partidele oficiale? Este normal sa incerci sa mai si protejezi lucrurile bune: nu crezi dom'le anonim care tot timpul ai ceva de comentat dar nu esti destul de barbat sa-ti dai numele real?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt multe terenuri.. mai ales in complexu stadionului.. sunt 3 terenuri pe care se pot face oricand antrenamente..

      Ștergere
    2. E o idee foarte buna cu complexul stadionului,nu trebuie sa mai faca 2 drumuri pana la Calarasi pentru juniori...

      Ștergere
  29. parca din ce imi amintesc sunt si juniori din independenta.......orasenilor

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu am spus ca sunt doar juniori din Calarasi dar cum e mai bine?1 drum sau 2 drumuri pana la Calarasi?

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .