joi, 20 iunie 2013

LA 12 MINUTE DE FERICIRE . . .


                       CS Corbeanca - VENUS INDEPENDENTA 3-2
                     (Ionita, Romanescu , Tamarjean / Alexe , Badea)


Pe un stadion aproape neincapator , circa 2500 de spectatori au venit pe stadionul Romprim din capitala sa vada la lucru doua echipe campioane . Toata lumea prezenta la meci a savurat 90 de minute de fotbal calitativ cu 5 goluri si doua rasturnari de scor.

Adeptul strategiei "echipa castigatoare nu se schimba niciodata" Ilie Zeciu a trimis in teren acelasi 11` cu care obtinea cele mai dulci victorii in timpul campionatului , un prim 11 ce matura pe jos cu adversarele "tari" din liga a 4a judeteana.
Venus a inceput meciul timorata , intr-un vacarm ce rivaliza cu cele de pe marile stadioane din liga 1 , iar dupa numai 12 minute Cs Corbeanca reusea sa deschida scorul prin masivul atacant al sau . Era 1-0 iar toata lumea credea ca in cele ce urmeaza va fi un galop de sanatate al ilfovenilor in drumul spre liga a 3a.
Incurajata din tribune de patimasii sai fani , Venus incepe sa puna probleme apararii adverse prin Badea care trimite doua suturi vilente din afara careului, ambele scoase de portarul advers. Dar vine si minutul 22 , Baraitaru centreaza din corner , mingea respinsa ajunge la Alexe in 25 de metri , preia cu talpa piciorului drept si trimite un trasor de senzatie cu stangul direct sub bara restabilind egalitatea pe tabela. Asadar 1-1 , nimic notabil dupa egalare pana in pauza.
Incepe repriza a doua cu Venus dominand echipa din ilfov , rand pe rand, Badea , Baraitaru , Oprea Adi si Voinescu de doua ori trec pe langa golul doi al Independentei. Aceste ocazii aveau sa anunte si golul , in minutul 66 Gheorghe Badea preia o minge in careu, se descotoroseste de doi adversari si trimite o "ciocarlie" din intoarcere cu stangul , mingea sa poposind in vinclul nefericitului Constantin .

Imediat dupa avantajul luat Venus cade fizic acesta fiind si motivul pentru care lumea prezenta la meci a sesizat retragerea deliberata a campioanei noastre in defensiva.
Ilfovenii , intrati in panica renunta la constructia din prima repriza si incep a furniza centrari lungi de pe ambele benzi , centrari ce aveau sa dea roade cu 12 minute inainte de final, o centrare din partea dreapta il gaseste in pozitie extrem de suspecta de offside pe autorul primului gol (lucru confirmat de mai multa lume dupa meci ) , acesta reia spre poarta, mingea musca pamantul nepermitandu-i lui Condei sa o retina respingand-o in piciorul decarului de la Corbeanca si tabela arata egalitate pentru a 3-a oara in meci . Acest gol, colaborat cu o serie de schimbari neinspirate face ca visul frumos pe care-l traia Venus cu 12 minute inainte de final sa fie spulberat si transformat intr-un cosmar greu de uitat. Cu un minut inainte de a se termina prelungirile aratate de "smecherul" central argesean , Corbeanca resuseste sa dea lovitura de gratie prin capitanul sau ce relua in plasa din 5 metri o centrare din corner la coltul lung.  Golul ilfovenilor este sarbatorit draceste de acestia , moment in care jucatorii Venusului cad ca secerati cu mainile in cap abia stapanindu-si lacrimile , moment ce nimeni nu-si doreste sa-l traiasca in fotbal dupa cum spunea si marele Oliver Kahn dupa finala pierduta in prelungiri contra lui Manchester Utd .

Pe aceasta cale conducerea impreuna cu staff-ul tehnic si jucatorii echipei doresc sa multumeasca din suflet tuturor prezenti la meci pentru a sustine Venusul in drumul spre a doua promovare la rand , drum surpat intr-un mod absolut dureros pentru toti cei implicati in acest meci din tabara noastra.

PS. Venus Independenta era si in acest an singura echipa ce putea reprezenta Calarasiul la un nivel inalt , indiferent de comentariile rautacioase ce apar acum dispre taberele rivale Independentei. Jucatorii condusi de Ilie Zeciu si Marius Lucan  nu s-au facut de ras, din contra, ei au reusit sa smulga ropote de aplauze si nedumerirea unui intreg stadion ce nu intelegea cum pot tine piept unei formatii cu antrenamente zilnice, salarii si un judet atat de sustinut cum este Ilfovul . Este cel de-al 3-lea baraj consecutiv jucat de oamenii lui Constantin Anghel , o performanta cu care se lauda doar o singura formatie in Romania in acest moment , Rapid Dumesti este formatia cu 8 campionate judetene la rand nepromovand niciodata.

51 de comentarii:

  1. bai baieti felicitari, cand ati facut judetul de ras(eolica baia) dar acum chiar nu incap dubii. in locul din care am vazut eu meciul toata lumea de prin jur va lauda. cinste voua si felicitari inca o data doar ghionionul a facut sa pierdeti in acest mod. nu stiu daca va doareati sau nu sa promovati cert e ca ati reprezentat judetul cu cinste

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari tuturor pentru un nou sezon reusit! Pacat de rezultatul din meciul de baraj. Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va pasa atat de mult de juniori in cat Florin nici nu este inclus in poza,ma mir ca a primit de la voi tricoul de campion... .O intrebare am de pus(la care sigur nu voi primi raspuns)...Am vazut ca sunt adusi juniori de prin Calarasi si impreuna cu cei din Independenta au facut o treaba buna.Din acestia cati si care sunt cei care ar putea sa promoveze la echipa mare?Sau nu va pasa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sezonul viitor Florin devine un jucator de baza al echipei de seniori. Depinde doar de el deoarece sanse vor fi mai multe ca in acest sezon. Numeste tu alti 2 juniori care crezi ca ar face fata in acest moment la seniori. Eu pentru moment nu vad pe nimeni, dar in timpul campionatului in functie de evolutii, nu se stie.

      Ștergere
    2. Nu ii cunosc nici dupa numere nici dupa nume,am fost doar la meciurile mai importante ale Independentei din apropierea Calarasului si la cele importante de acasa.Am comentat deoarece la o echipa cum este Venus nu prea conteaza echipa de juniori.Pe site a-ti scris ca de la juniori au fost luati 3 juniori,acestia 3 juniori pot face fata sau nu au confirmat in cantonament?Urmaresc echipa Venus de acum 1 an-1 an si ceva si nu am vazut un junior promovat,doar acest Florin care vad ca nici in pozele puse de voi cu rezervele nu apare...Am vazut ca aduceti jucatori de la Bucuresti,Constanta dar pe acesti jucatori adusi ii tineti rezerve si ii bagati rar,in loc sa incercati 1-2 juniori sa vedeti daca pot duce la seniori.Florin este un jucator bun din 10 minute cat am privit meciu' dar acordatii mai multe sanse,bagati-l titular cu o echipa slaba,prima repriza macar.De cat sa nu ii promovati la echipa mare pe cei mai buni,macar sa le spuneti sa isi caute echipa pentru ca la Independenta nu se poate.Sa il vedem pe Florin daca primeste sansa la echipa mare daca tot o sa fie de baza...Succes Venus in sezonul urmator si o promovare cat mai rapida.Vacanta placuta!Astept un raspuns domnule Ionut Anghel

      Ștergere
  4. Pacat ca meciul a fost pierdut de Tarabasanu...in rest felicitari, a-ti fost peste ei la general, dar Dan si-a aratat inca odata valoarea.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu trebuie sa aruncam cu noroi in dan tarabasanu pt ca el in campionat si-a facut datoria dar asta e a prins o zi mai proasta in rest echipa noastra a fost mai buna dar meciul a fost pierdut pe greseli tactice si pe conditia fizica dar din asta invatam si data viitoare nu o sa mai pierdem forzzzzzza venussssss o familieeeeeeeeee unitaaaaaa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am venit de la Tamadaul Mic sa vad o parodie de meci la Buc.cu final dinainte stiut.Am nimerit in galeria celor din Corbeanca,pentru ca la porta nu ma lasat cu o sticla cu apa si mam pirdut de colegi,si acolo am aflat ca Slica de la Indep.a fost in vizita la Corbea.cu citeva zile inainte de meci,promitind ca el isi va lua citiva jucatori si antr. care nu isi doresc promov. si vor rezolva meciul.Asa ca toata conducerea a-ti stiut de asta si nu va mai faceti ca va pare rau acum.Sa va fie rusine si sa nu mai ajungeti acolo,pentru ca faceti fotbalul de ris cu vinzarile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  7. Confirm ce a spus Viorel tam. Slic a vandut meciul, cu antrenorul si cu doru. de aia a stat unu ca motorina ala pe teren tot meciu si antrenorula facut schimbari dubioase. o sa va spun si ce sume dar dupa ce vorbesc cu cei din corbeanca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. zlic a facut jocurile cu zeciu si unii jucatori. au tinut bine ascuns de ceilalti pentru ca ei nu ar fi fost de acord cu asta. din ce stiu pin bucuresti deja se stie si asta au inceput sa afle si altii din staful de la venus.e groasa pt zlic si de data asta

      Ștergere
  8. Independenta daca promova va spun eu ca ramanea macar 1 an in liga a 3-a cu aceeasi jucatori si cu un minim de antrenament pe saptamana, dar nu asta era obiectivul principal. Fostul pimar Anghel vrea sa-si bata fostii omologi de-i zvanta si asta face de 3 ani iar faptul ca ajung la baraj este un bonus pentru ei.
    DOVADA?
    In fiecare an prima de castigare a campionatului este de 2 ori mai mare ca cea de promovare.
    Fost jucator, rescpect conducerea echipei care n-a ramas datoare la niciun jucator.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu esti fost jucator. Daca erai ai fi stiut ce prime se dau de 3 ani pentru castigarea campionatului judetean si pentru baraj - un mare +(plus) pentru prima de baraj intereseaza-te mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Va salut fosti colegi, imi pare rau ca nu ati castigat meciul de baraj, asta nu este un capat de tara, o luati de la capat. Incepe un nou sezon, cu multa munca si multa ambitie (de care ati data dovada de ceva vreme incoace)si cativa sponsori pe langa domnul Anghel puteti promova si ramane in liga a-III-a, va felicit cu aceasta ocazie, de la galerie si pana la cel care are grija de baza sportiva, multa sanatate si sa auzim de bine. Respect si pentru conducere, care a facut si face multe pentru echipa din Independenta

    RăspundețiȘtergere
  11. Te salutam si noi Piro si poate vom mai fi colegi . Multa bafta acolo unde esti . Un caracter extraordinar . Suporter

    RăspundețiȘtergere
  12. DE la anu incepe greu,,Csm Oltenita dar mai ales Victoria Chirnogi o sa va fure locu de campioana,chiar daca se va desparti 5 jucatori titulari,ganditiva,, anu-l trecut vati chinuit cu echipa a2a a lor,dar cu prima:))..

    RăspundețiȘtergere
  13. cum pot lua legatura cu fostul primar sau cu nepotul lui sa le spun ce au facut uni la meciul de baraj. stiu cine si cum a blatuit. daca ei vor scriu si aici dar sa si spele toalele in fmailie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt si eu curios ce vrei sa ne spui. Cred si sper ca nu este ceva real. Daca cunosti vreun baiat din echipa poti cere nr. meu de telefon. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vorbiti numai aberatii , nu poate nimeni sa spuna ca jucatorii din bucuresti au pus la cale asta cu conducerea . Daca ar fi asa conducerea trebuia sa umble la jucatorii importanti din bucuresti din toate compartimentele n ma refer aici la Teo , Voinescu si badea dar acestia au fost cei mai buni de pe Teren , deci cade totul. Sunt doar speculatii ce vor sa ne destabilizeze . Mustata

    RăspundețiȘtergere
  16. nu evorba de cei din bucuresti aici a fost shpilu. zlic nu e prost a facut o cu zeciu si cu cap 2-3 din cl. stia ca lumea e cu ochii pe el. sa vedeti voi ce iese ca o sa afle cine trebuie. ia ganditiva la desfasurarea meiciului si analizati niste lucruri. incepe sa se lege?

    RăspundețiȘtergere
  17. Jucatorii au alergat ca prostii, nu au stiut nimic, asta a vazut toata lumea, mai ales ca i-ati injurat tot meciul, asa de suprafata si la 2-1 antrenorul scoate cel mai in forma fotbalist de pana atunci nr 17 e prea pe fata, rusine conducerii

    RăspundețiȘtergere
  18. ce dracu sunteti toti niste prosti ce ,,Blat ,,cand toata echipa Venus nu puteau sa mai alerge din minutul 65 sunteti necunoscatori de fotbal si nu mai da-ti in jucatorii de la Venus pentru ca atata au putut IDIOTILOR.

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca stii ceva,scrie,sa aflam si noi care am muncit pe teren pina la epuizare,si unul ca nea Ion si inca unu sau doi si-au unplut buzunarele.Poate afla si domnul Anghel si va face o ancheta si va afla adevarul.Noi jucatorii cinstiti credem ca va fi bine daca se termina cu hotia de la Independenta.

    RăspundețiȘtergere
  20. scuzatine dar atat am putut
    ne cerem scuze atat conducerea cat si jucatori
    le multumim galeriei cat si lui piron care a fost alaturi de noi
    multa bafta in coooooooooooontiiiiiiiiiiiiiuareeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  21. care stie ceva concret,daca stie,sa spuna frate pe fata,sa stim toti ce s-a intamplat.Eu ma indoiesc ca s-ar fi intamplat asa.Vorbiti toti de parca toaate echipele cu care venus joaca sunt niste glume,iar faptul k inving independenta este urmare a unui blat.Repet,daca cineva stie si are ''balls'' sa spuna pe fata.Atunci putem sa aruncam cu noroi conducere,pana atunci tot ce putem sa spunem este RESPECT VENUS,pentru tot ce ati facut pt judet.Iar drept concluzie la ce s-a intamplat voi spune asa:nu a promovat venus=inca un an in care calca totul in picioare in liga judeteana.Succes!!

    RăspundețiȘtergere
  22. jucatorilor de la Venus,daca va stiti cu sufletul impacat,atunci comportaati-va ca atare si fiti barbati.Voi chiar nu vedeti ca toaata lumea are ura pe voi ssi cautaa sa bage cearta intre voi.Demonstrati ca aveti caracter si luptati pt rezultatele voastre.Sper sa va vad campioni si anul urmator.Eu am fost la 2 meciuri de acasa,dar a fost ssuficient cat sa imi dau seama k toata lumea care vine la meci(din afara localitatii) vine cu speranta ca Venus va pierde in sfarsit.Aratati-le ca aveti valoare si calcati totul in picioare.Salutare

    RăspundețiȘtergere
  23. prietenul tuturor4 iulie 2013 la 14:29

    SOC SI GROAZA.mai multi jucatori de la venus si-au exprimat dorinta de a pleca.revin cu detalii(despre si unde vor pleca jucatorii) saptamana viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu prea am vazut ciine sa plece di curtea abatorului.Dar si asa, la revedere, sint altii care stu la rind,sau sperii lupul cu pielea oii.Zau chiar ne-ai facut curiosi,PRIETENE

    RăspundețiȘtergere
  25. In afara de o plecare 99% realizata (la un club din strainatate :))), de la Venus nu pleaca nimeni. Chiar vor veni si alti jucatori valorosi care sa intareasca echipa. Indiferent de componenta seriei, Venus are ca obiectiv castigarea campionatului judetean, castigarea barajului pentru Liga a III-a (daca se mai disputa sezonul urmator) si promovarea in liga superioara.

    RăspundețiȘtergere
  26. si cine vine ionut la echipa. ceva nume !!!

    RăspundețiȘtergere
  27. prietenul tuturor9 iulie 2013 la 09:24

    Dupa cum v-am promis saptamana trecuta,astazi va voi face publica lista cu jucatorii care vor pleca si anume:
    1.Voinescu Gabriel(Bolintin Malu Spart)
    2.Dorobantu Valentin (Bolintin Malu Spart)
    3.Badea Gheorghe(Popesti Leordeni)
    4.Baraitaru Mihai(Fc.1 Decembrie)
    5.Alexe Costin(Chitila)
    6.Oprea Adi(Ciocanesti sau Gradistea)
    7.Craciun Marian(Gradistea)
    8.Tarabasanu Daniel(Modelu)
    9.Cinaru Cristian(Modelu)
    10.Teodorescu Daniel(Modelu)
    11.Iordache Razvan(As.Termo)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi ma crezi ca lumea nu stie ca tu esti sorin anghel de la sportladunare? ofticosule.De necaz ca la echipele pe care le susti e vraiste incerci sa bagi fitile la noi. Te-ai dat de gol ma rasule si mascariciule. VENUS DEASUPRA TUTUROR!

      Ștergere
  28. poi ce ai scris tu aici e toata echipa ,,Venus,,.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ai uitat: Condei Daniel si Coman Catalin la Modelu ;), Mustata la Chirnogi, Hagi la Potcoava, Paslaru la echipa de juniori si Pissa la QPR (UK). Ion Radu si Ilie Zeciu devin observatori iar Marius Lucan continua doar la Atletic Junior. Dar sa-ti spun unde gresesti: Mihaita Baraitaru nu merge la 1 Decembrie. Hagea ar deveni din nou rezerva :)))

    RăspundețiȘtergere
  30. care e faza cu pissa???

    RăspundețiȘtergere
  31. mai se face exhipa la poctoava?:))

    RăspundețiȘtergere
  32. Un proverb batrinesc spune:Ciinele moare de drum lung,si prostul de grija altuia.Asa ca dormi linistit:PRIETENE" Cu toate ca nu trebuia sa-ti spun un secret ti-l spun:Daca vrea dl.Anghel C-tin si campionatul care va incepe,tot VENUS il va cistiga DETASAT

    RăspundețiȘtergere
  33. "prietenul tuturor" cam suna a frustrat, tu de fapt nu ai niciun prieten doar calcuatorul.
    baietii enumerati de tine mai sus ar avea un singur motiv sa plece, faptul ca si-au primit banii si promisiunile in timp record , lucruri ce in liga a 4-a se realizeaza destul de greu .

    RăspundețiȘtergere
  34. nu cred ca vor pleca..sau poate sunt cativa care pleaca.dar cum cei ce ai plecat sezonul trecut au fost inlocuiti cu succes asa se va intampla si acum.Repet..Venus nu moare ci devine mai puternica!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Sorin "Angela" a public lista aceea cu jucatori ce el vrea sa plece de la Venus nicidecum ca acesti baieti vor avea de gand sa renunte la Venus . Sorine , bafta multa s nu uita ca o ftm pe mata !

    RăspundețiȘtergere
  36. Cind te amesteci in tarite te maninca porci.Sorine te-a mincat in cur sa incerci tu o destabilizare la Independenta,si acum nu o sa mai scspi de ironiile astora si bine i-ti fac te-ar fute unde tea mincat.Ar trebui tu ca ziarist sa fii mai echidistant,Independenta este prea bine organizata ca tu un cacat cu ochi sa o distrugi. Pa Pritene.

    RăspundețiȘtergere
  37. Ziarist de carton frustrat care face cronici la meciuri da el nu vede niciun meci. stie doar din taste.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ceva jucatori mai aduceti?Juniori la echipa mare(cel putin in vizor)?O veste ceva de la echipa..plecari,cum se va pregati echipa pana la inceperea sezonului,nimic?Mai publicati si voi o stire cu ce se intampla sau sa imi spuna cineva din echipa.Felicitari pentru titlul de campioana!
    Astept un raspuns,multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  39. Domnule SORIN ANGHEL independenta nu cedează așa usor o să fim mult mai puternici în acest sezon așa că nu mai transfera jucători cum te joci dumneata fifa forma venus

    RăspundețiȘtergere
  40. prietenul tuturor15 iulie 2013 la 14:48

    mai oamenii buni ce aveti cu sorin anghel?pt ca eu am scris acea lista cu jucatorii care vor pleca ,din surse sigure.de ce nimeni din staff-ul echipei din independenta nu a scris nimic, sa confirme sau sa infirme cele spuse de mine.va spun eu pt ca in proportie de 80% lista data de mine este adevarata.vom vb si o sa-mi dati dreptate atunci cand venus se va reuni cu 5 sau 6 jucatori din vechea garda.

    RăspundețiȘtergere
  41. zeciule de ce nu zici ma nimic?!asta spune multe despre tine.si apropo nu te poti numi antrenor atata timp cat tie iti fac altii echipa.mare respect pt ce ai facut in viata ta ca jucator dar ca antrenor esti egal cu zero.se vede ca nu te zbati deloc pt aceasta echipa si nu misti absolut un deget,astepti ca totul sa ti se ofere pe tava.eu unul daca eram in locul lui constantin anghel te indepartam de la echipa pt ca esti slab rau.spune-mi te rog si mie un jucator descoperit de tine sau daca ai condus vreodata un antrenament cap coada.eu zic sa iti dai seama de potentialul tau si sa lasi pe altii care au de-a face cu fenomenul de a antrena.sa iti readuc aminte pe timpul cand arbitrai ca i-ai macelarit pe independenta la un meci cu oltenita sau cand te-a abordat cei de la galatui nici nu ai stat pe ganduri si ai plecat ca un mercenar.si multe altele cate au mai fost.ai demnitate si lasa-te pt ca nu esti demn de aceasta echipa.si apropo de ce nu te-a contactat si pe tine altii conducatori de la alte echipe ca sa le antrenezi echipele.pt ca toti stiu valoarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  42. ai drepate marius referiror la ce ai spus.lui zeciu ii face echipa nea doru si cu nea ion.trebuie adus cineva cu personalitate ca antrenor care sa stie sa se impuna.

    RăspundețiȘtergere
  43. Ultimele trei art. sint scrise de aceiasi persoana,se vede clar o tenta impotriva lui Zeciu,pentru ca Prietenul are deja asul in mineca(antrenorul) si face atita presiune pote Zeciu va ceda, insa noi jucatorii il sfetuim sa i-si vada de treaba ca cu toate influentele nimic nu se va intimpla.

    RăspundețiȘtergere
  44. tre sa fii prea dobitoc sa scrii ori sa dai dreptate celui de mai sus cu referire la Zeciu .

    RăspundețiȘtergere
  45. LA MULTI ANI NENICULE !!!!

    RăspundețiȘtergere
  46. ba dar i-a gasit prietenul tuturor echipa lui dorobantu!!!:))

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .