marți, 4 iunie 2013

ZIUA BADEA , NU ZIUA COPILULUI


                    VENUS INDEPENDENTA - Viitorul Sohatu 3-1
                                             ( Badea 3 )


CAMPIONI MATEMATIC !
Chiar daca briliantele independentei erau dati de toata lumea drept campioni lor le mai trebuia o victorie , trei puncte prin care isi asigurau matematic al trei-lea titlu consecutiv de campioni.
Elevii lui Ilie Zeciu si-au facut treaba si in acest meci chiar daca nu au mai marcat la foc automat asa cum si-a obisnuit pretentiosii fani din Independenta.
S-a terminat 3-1 in favoarea Venusului cu o tripla de senzatie a atacantului de aur Badea Gheorghe , jucator din gheata caruia  toata suflarea Independentei asteapta promovarea pentru al doi-lea an consecutiv.

Cel mai probabil Corbeanca va fi adversarul Venusului la barajul disputat pe 19 iunie in capitala romaniei dupa ce astazi a remizat scor 1-1 cu ocupanta locului doi Popesti Leordeni. In momentul de fata corbeancai ii mai trebuie doar o victorie peste doua zile pentru a fi sigura de participarea la meciul cu Venus.

5 comentarii:

  1. Interesant este ca a disparut articolul legat de meciul echipelor de juniori. Rog adminsitratorul blogului sa-mi spuna si mie de ce nu apare acea cronica si cat a fost scorul.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai ce vroiai ma sa spuna in articolul ala din moment ce juniorii sohatului nu sa prezentat.cronica meciului cumva?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai inteles nimic. ideea este ca cineva a dorit ca acel articol sa dispara de pe blog tocmai pentru ca sohatu nu s-a prezentat cu juniorii la meci.

      Ștergere
    2. pai nu sa prezentat si gata. ce nu a fost 3-0 pt noi?

      Ștergere
  3. administratorul blogului este in silenzio stampa .

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .