duminică, 9 iunie 2013

PLOAIE, BATAIE SI O VICTORIE SCURTA!

Dinamo Sărulești (juniori) - VENUS INDEPENDENȚA (juniori) 1-2

     Dan Giurcan și Lili Radu s-au ținut de cuvânt și au aliniat la Săndulița un prim unsprezece inedit, cu mai mulți jucători pe care probabil se vor baza în sezonul următor.După mai multe ratări ale lui Chiriță, a urmat o serie de atacuri la poarta noastră, oprite de fiecare dată de excelentul Ioniță, un portar care ar puatea face pasul către echipa mare din sezonul următor.
     Prima repriză a durat 25 de minute însă ultimul minut al acesteaia a fost cel mai interesant: jucătorii gazdă ratează o nouă ocazie, Venus scapă pe contraatac iar Chiriță deschide scorul după ce mingea fusese respinsă de portarul grazdă. Imediat la centrul terenului doi jucători gazdă (având fiecare aproximativ 22-24 ani) încing o bătaie de pomină cu pumni, picioare, înjurături și sunt eliminați.A fost probabil meciul de deschidere pentru ceea ce avea să se întâmple în partida echipelor de seniori.
     A doua repriză începe prost pentru Venus. Neașteptat, cu doi oameni în plus pe teren copiii lui Giurcan și Radu sunt egalați. 
     La acest scor conducerea echipei aștepta o demisie de onoare din partea celor doi, însă aceștia mai aveau destui ași în mânecă și aruncă în teren rezervele de lux. 
     Venus începe să zburde pe teren, se ratează din toate pozițiile pe fodul unei ploi sâcâitoare. În cele din urmă juniorii Venusului reușesc să înscrie, spală o eventuală rușine iar Dan Giurcan și Lili Radu rup o hârtie pe care nimeni nu a reușit să afle ce anume scria...
Repriza se încheie după numai 18 minute fără ca cineva să înțeleagă această alegere a arbitrului de centru.  

2 comentarii:

  1. Titlul acestui articol este descrierea perfecta a meciului...

    RăspundețiȘtergere
  2. De la anul nu o sa mai fie la fel...Jucatorii din Calarasi nu vor mai veni,sau vor mai veni 2-3.Cei de la Dunarea nu vor veni 100%,poate doar pe fals...Nu stiu daca toti sunt de la Dunarea sau nu.Oricum fara cei din Calarasi nu faceati mare branza sezonul asta.Oricum,bravo pentru sezonul acesta si la anul sa va bateti la serie daca Independenta va pierde maine(BAFTA MAINE).Mare parte din juniorii care vor pleca stiu ca la Independenta nu au loc daca trec de 18 ani,nimeni de la juniori nu o sa joace la seniori de la anul(din cei care au trecut de varsta).O sansa nu ati acordat juniorilor la meciurile slabe sau in ultimele disputate.Jucau si fara bani doar ca sa demonstreze,dar voi ati vrut sa castigati tot si ati folosit aceeasi titulari,imi pare rau ca voi nu va bazati pe juniori ca cei de la Ciocanesti.Au bagat cei de la Ciocanesti un junior in tur 5min a facut apararea vraiste si era sa obtina penalty(si in retur a dat bara la 0-0 si gol) iar acum joaca titular si face ce vrea cu apararea adversarilor.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .