marți, 21 februarie 2012

VENUS, RESPIRA DIN NOU AER CURAT !

Imediat dupa amicalul sustinut sambata in compania echipei din Cuza Voda, incheiat cu scorul de 6-0 in favoarea briliantelor, conducerea impreuna cu antrenorul au definitivat lotul care urma sa faca deplasarea in cantonamentul de la munte de pe data de 20.02.2012.
Asa cum jucatorii au fost obisnuiti in fiecare an, conducerea impreuna cu Emil (Ciortan) au aranajt un stagiu de pregatire de 7 zile in mijlocul muntilor pentru ca Ilie &Co. sa pregateasca in liniste viitoarea si mult asteptata promovare.
Din lotul Venusului deplasat acolo  lipsesc cativa jucatori cu state vechi la echipa, cum ar fi: Mustata Florin, Badea Benone, Constantin Mihai (probleme personale) dar si Scaieteanu Doru (plecat in Spania). In stagiul montan, noile achizitii (3 la numar) si-au facut si ele aparitia, urmand ca imediat dupa intoarcere acestia sa semneze cu Venus, ei deja debutand in amicalul de sambata.
Ilie Zeciu, pe langa cele doua meciuri programate cu echipe din judetul Olt (miercuri si sambata) a pregatit un program dibalic pentru brazilienii judetului cu doua antrenamente pe zi, acestia vazand mingea destul de rar.

Teodorescu Daniel (fost jucator al Venusului in sezonul 2006-2007) , Lupu Gabriel (Neymar),  Ene Mugurel au fost numele noi ce au facut parte din lotul Independentei la munte, jucatori ce au semnat deja cu Venus, alti doi sunt asteptati sa-si puna semnatura pe contractele de joc inaintea inceperii returului. Este vorba de un atacant constantean si un mijlocas ce a evoluat la Popesti Leordeni alaturi de Lupu Gabriel.
O certitudine o reprezinta insa atacantul Ilie (Cernavoda). Dobrogeanul ce a facut senzatie in campionatul trecut  se reintoarce la Venus numai dupa o jumatate petrecut in Spania la Taragona. Acesta este asteptat pe data de 5 sa se alature echipei.

Brezoi - Venus 2-2 in primul amical al cantonamentului . Au marcat: Oprea Adi si Petcu Ionut.
Hidroelectrica Valcea - Venus 4-1 . Pentru Venus a marcat Lupu Gabriel.
Perisani - Venus 3-2 . Au marcat : Lupu Gabriel si Porumbel Fanel


46 de comentarii:

  1. Aplecat cineva? Ati mai adus ceva jucatori? Vrem mai multe detalii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt jucatori care in principiu vor veni la Venus (neimar, teo etc). Antrenorul nostru este cel care va contura lotul pentru retur si atunci vom vedea daca pleaca sau nu cineva.

      Ștergere
  2. da pe neimar de la popesti leordeni

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai fratilor scapati si voi de motorina ala acum ca aveti destui atacanti.? poate il vrea alti ca la noi nu mai face fata si aree si figuri in cap.

    RăspundețiȘtergere
  4. ba da scapati odata de ala dak tot au venit alti atacanti.neam saturat

    RăspundețiȘtergere
  5. Juniori cand incepe antrenamentele? vrem sa ne miscam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Duminica 04.03.2012, ora 13.00, toti juniorii se vor prezenta la stadionul din comuna Independenta pentru antrenament. Sa fie anuntati toti.

      Ștergere
  6. fost junior,,,crysty3 martie 2012 la 13:38

    fortza venus ....bft la juniori k seniori nu au nevoie sant prea buni

    RăspundețiȘtergere
  7. va promova vrun junior ???...sezonul urmator

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate de sezonul viitor , acum e greu , au fost adusi fotbalisti cu experienta ..

      Ștergere
    2. Se va incerca si promovarea de juniori, chiar daca lotul este destul de numeros. Asa cum unii jucatori au avut sansa sa joace in tur si nu au dat randament, este normal sa li se acorde sanse si unor juniori.

      Ștergere
    3. Nu are cum sa promoveze vreunu..o sa fie mereu asa.poate sezonul viitor..

      Ștergere
  8. Incepe sambata campionatu? acum puteti sa ne spuneti cine a venit si cine a plecat?

    RăspundețiȘtergere
  9. de plecat nu pleaca nimeni iar de venit putem sa va spunem ca pt returul acestui campionat sa achizitionat doar doi atacanti.e vb de piron si de ilie de la cernavoda.

    RăspundețiȘtergere
  10. e adevarat ca modelu a luat cativa jucatori de la voi?eu am auzit ceva dar nu sunt sigur.e vb de doi atacanti si doi fundasi care a jucat in tur pt voi.astept confirmarea daca se poate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu s-a renuntat la niciun jucator. Chiar daca se va renunta la cineva, cel putin in acest retur, acestia nu vor ajunge la modelu sau alta contracandidata. Nu ar fi logic.

      Ștergere
  11. Chiardaca pleaca jucatori de la venus nu cred ca merg la modelu. mai degraba la potcoava. aveti acolo destui care au jucat la venus

    RăspundețiȘtergere
  12. piron e bomba.....si stati linistiti ca si anul acesta daca terminati pe 1 loc ,tot nu o sa faceti nimic,,,vati facut de cacat anul trecut acum o sa va faceti si mai de cacat...

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca sumtem decacat atunci sa ne mananci bai muciosule

    RăspundețiȘtergere
  14. Venus nu s`a facut de ras, de admirrat au fost ca au marcat 3 goluri pe stadionull Gh HAGI , iar de admirat ati fost si voi adversarii care ati venit la Constanta pentru a vedea campioana judeteana :)

    RăspundețiȘtergere
  15. foarte frumos scris acest site, dar am o rugaminte: NU MAI PUNETI VIRGULA INTRE SUBIECT SI PREDICAT! Il rog pe administratorul site-ului sa ma contacteze la ski.jurnalul@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te framanta foarte mult problema asta ?
      acest site nu e scris de Liceanu sau Patapievic , e scris de niste iubitori i venusului , mi gresesc si ei.

      Ștergere
  16. daca e vorba de piron daniel a-ti facut o alegere buna dar baiatul e pe mult material la el asta conteaza totusi cam batran

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Piron este exact ceea ce avea nevoie Venus in acest moment - un atacant cu experienta, puternic, marcator. Normal ca daca vrei calitate trebuie sa si platesti. Sunt convins ca va justifica investitia facuta. Si pentru cultura ta generala afla ca s-a mai incercat si achizitionarea lui Dogan, fost jucator la Ostrov dar nu s-a reusit din motive personale, Iar din vara speram sa il luam si pe Riciu - un jucator extrem de util echipei in opinia mea.

      Ștergere
  17. bai ostrov de unde stii tu ca piron e pe material.a jucat cumva si pe-acolo sau ti-a tras tie vreo teapa cu banii.vezi-ti de echipa ta si nu mai da tu cu parerea despre anumiti jucatori de la alte echipe.

    RăspundețiȘtergere
  18. un simplu cetatean8 martie 2012 la 11:55

    daca tot se fac schimbari masive in lotul venusului si se scapa de anumiti jucatori care au facut ce au putut pt echipa ma intreb oare de ce pe antrenor nu il schimba nimeni?sau macar sa il puna pe alt post(delegat,director tehnic,etc),pt ca sincer nu se vede nici o schimbare in jocul echipei cu toate ca s-a facut ceva achizitii.eu zic ca la echipa pe care o are venus in momentul de fata,cu un antrenor bun care poate sa le impuna ceva jucatorilor si anume ce sarcini de joc trebuie sa indeplineasca fiecare jucator pe postul lui,eu zic ca venus ar promova fara probleme si nu ar fi nevoie de un lot de 21 sau 22 de jucatori si anume de,primul 11 si 4 sau 5 rezerve apropiate de valoarea titularilor.spun asta pt ca ar trebui sa luam ex. ulmu si anume cum au promovat ei.eu zic ca lotul pe care il aveau nu era mai valoros ca al lui venus dar au avut un antrenor capabil sa-i faca sa joace exact asa cum le-a cerut-o.nu am nimic cu antrenorul venusului dar credeti-ma ca el nu se poate numi antrenor atata timp cat el se vede cu jucatori doar la meci si atat.asa poate fi antrenor oricine dupa parerea mea.inca odata imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar asta este o simpla parere.va urez bafta si mult succes in indeplinirea obiectivului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mare ai dreptate tu , dar sa stii ca antrenorul nu este impotriva antrenamentelor , de multe ori a ridict problema sa se faca antrenamente dar nu se poate. Cauza sunt jucatorii din afara clarasiului (constanta, ostrov, bucuresti , oltenita) care mai si lucreaza pe deasupra. Gandeste`te ca e imposibil sa strangi pe toti in fiecare sapatamana.

      Ștergere
    2. cand li s`or oferii jucatorilor contracte de munca asa cum erau la ulmu , atunci sa se ridice problema antrenamentelor , pana atunci jucatorii nu pot trai din primele de victorie. Atunci sa se arunce cu noroi in Ilie.

      Ștergere
    3. pai ce antrenor e nene fara antrenamente? auzi chiar are secund? cine e? ala ce face ia bani? :)))))

      Ștergere
    4. antrenorul secund nu e pus de ilie , e pus de conducere drept rasplata pt tot ce a facut de-a lungul timpului pt VENUS.

      Consider ca cei care sar la gatul lu` ilie sunt doar cei care ar fi vrut sa joace la Venus si n`au avut valoare pt a juca in echipa lui. Gura mica!

      Ștergere
    5. Este alegerea conducerii ca Baba sa faca parte din conducerea tehnica alaturi de Ilie, nu trebuie sa justifice acest lucru nimanui.

      Ștergere
  19. Da la venus buba este antrenorul. unde mai pui k are si secund. e de ras. Si conducerea stie dar tot acolo ramane

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim vei ramane toata viata prin gandirea ta de taran

      Ștergere
  20. de 8 ani toate echipele campioane judetene cu exceptia lui ulmu si gradistea au fost antrenate de ilie zeciu

    RăspundețiȘtergere
  21. toti care scriu de ilie sunt niste frustrati care nu au avut valoare sa joace la venus

    RăspundețiȘtergere
  22. pentru baiatul de la ostrov....

    esti din sanul echipei, cred ca ai facut un sprit ca este cam tarziu pentru a sta pe internet la ora aia :p, auzi tu comment la ora 05:27 AM ha ha ha ha

    RăspundețiȘtergere
  23. "un simplu cetatean" in parte ai dreptate, dar te grabesti sa ii judeci calitatile lui Ilie din moment ce tot tu spui ca nu face antrenamente, deci nu poate judeca fiecare jucator la adevarat sa valoare. Nu este vina lui, iar greseli tactice in timpul meciurilor fac toti antrenorii. Speram ca din aprilie sa reuseasca sa stranga jucatorii macar o data pe saptamana la pregatire. Si eu consider ca fara antrenamente este foarte greu sa promovezi, dar mai este nevoie ca in eventualitatea unui meci de baraj pentru liga a III a jucatorii sa se autodepaseasca, iar adversarul sa fie unul accesibil - ambele conditii fiind indeplinite la meciul de baraj pe care Ulmu l-a castigat in urma cu 2 ani, daca nu ma insel.
    Sa il lasam pe Ilie sa isi faca treaba, dar si jucatorii trebuie sa constientizeze ca obiectivul echipei este unul serios, dovada fiind investitiile facute pentru deocamdata Venus este doar pe locul 2.....

    RăspundețiȘtergere
  24. Inteleg sa il aperi pe zeciu dar vei vedea k tocmai el nuva ajuta. chiar tu spui k sunteti pe 2 si lot a avut si in tur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu va mai certati
      mai bine intrati pe www.sportcalarasean.ro ca sa aflati cele mai tari stiri din fotbalul calarasean

      Ștergere
  25. felicitari lui venus pt jocul aratat sambata in fata echipei din chirnogi.un joc frumos cu multe faze de poarta la ambele porti.mi sa parut o echipa disciplinata cu foarte multi jucatori de valoare si foarte multi tineri.cred ca in campionatul asta nu are cine sa o incurce in lupta pt promovare.a lasat de dorit repriza a doua dar per ansamblu a fost binisor.cred ca meritati sa jucati la div c si cred ca o sa va descurcati fara probleme.va doresc multa bafta si poate la anul cine stie poate ne duelam la div c.

    RăspundețiȘtergere
  26. microbist din oltenita12 martie 2012 la 12:10

    sa stii ca ai dreptate dl din chirnogi.si mie mi-a placut aceasta echipa din independenta in special atacul lor si apararea care mi sa parut destul de masiva si de precisa,in general toata echipa si cu un joc placut ochiului.sincer sa fiu ii stiam pe cei din independenta ca au echipa buna din anii trecuti cand era o singura serie si se duela cu echipele din oltenita.chirnogi,manastirea,etc.bravo lor si celor care se ocupa de aceasta echipa tanara si ambitioasa.mult succes in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  27. pot spune ca scorul nu reflecta realitatea din teren.dar cei care au intrat a doua repriza sa vazut ca nu se ridica la valoarea venusului.sa cunoscut venirea lui ilie de la cernavoda care intradevar a facut ceea ce trebuie sa faca un veritabil atacant.ii rest sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  28. un prieten,un fost coleg...12 martie 2012 la 13:18

    cata nedreptate i sa facut lui popa bogdan si cu cat de multa nesimtire fost alungat de la aceasta echipa.si cand spun asta am si argumente si anume:consider ca boba in momentele grele ale echipei a ramas alaturi de ea, drept pt care a rasplatit echipa cu golurile sale in meciuri importante atat in cupa cat si in campionat.a mers in toate cantonamentele si a fost aproape de echipa mai tot timpul.nu are pilele pe care altii,cu toate ca nu au mers in cantonamente si nici nu prea au jucat pt aceasta echipa,acestia raman in continuare la echipa.nu vreau sa numesc pe cineva anume pt ca acestia se stiu si continua sa vina cu japca chiar daca antrenorul nu si-i mai doreste.dar conducerea administrativa continua sa-i tina in brate.nu sunt avocatul nimanui dar credeti-ma ca boba o sa aibe un cuvant greu de spus la echipa la care sa dus.ii doresc mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  29. Finantatorul Viitorului Sohatu arunca sageti veninoase catre Venus Independenta. Citeste toate declaratiile pe www.sportcalarasean.ro

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .