duminică, 31 iulie 2011

GATA CU JOACA, VENUS ISI ARATA COLTII !!

Sambata pe stadionul central din Calarasi, Venus a intalnit intr-un amical echipa a 2-a a Dunarii, juniori republicani 1, trupa condusa de fosta glorie a Independentei, Marius Paun.
Veniti dupa doua infrangeri in cele doua meciuri jucate de la reunire, Venus a facut instructie cu copii Dunarii, meciul terminandu-se cu scorul de 9-3 in favoarea briliantelor.

Au marcat : Oprea Adi 4, Voinescu, Marcu 2, Oprea Aurelian, Muha

Mini stagiu stabilit pentru weekendul ce urma sa aibe loc s-a anulat din cauza ca echipa bulgara s-a desfiintat, asadar vineri dimineata Venus va pleca 3 zile la munte, unde urmeaza sa-si dispute doua amicale.

De remarcat este faptul ca, din cauza lotului extrem de numeros s-a luat decizia de a se renunta la cativa jucatori ce anul trecut au facut parte din lotul Venusului. Acestia sunt: Bujanschi George, Ilie Marin, Vlad Gabriel (toti 3 din Cernavoda), Baraitaru Ionut (Ostrov), Popa Bogdan, dar si la jucatorul ce se confunda cu stema clubului de atatia ani Petcu Ionut.

35 de comentarii:

  1. Cum va aratati voi coltii batandu-i pe copiii aia de 16 ani??:-j ...La baraj nici de jumate nu treceati :)) Noroc cu 3 nimereli,ca va faceati de ras...adica v-ati facut :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti anonim prin definitie, se vede ca habar nu ai de fotbal. La baraj intradevar am intanlit o echipa formata din 8 jucatori care au evoluat la Farul Constanta, cand erau in Liga 1.

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi incercati sa va scuzati ca erau jucatorii de la Farul...Daca ati fi fost o echipa competitiva ati fi jucat alt fotbal.:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Insa voi in baruri si cluburi pana la 6 dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stai linistit ca nu am incercat sa ne scuzam, am facut si noi ce am putut, contra unei echipe bune, care a jucat acasa si avand de partea sa arbitri (la 4-3, un jucator de-al lor a reclamat ca i-a fost spart ceasul de la mana in propriu careu), probabil deznodamandul partidei era altul, dar asa a trebuit sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gabi...Tu esti Benone??

    RăspundețiȘtergere
  7. Am hotarat ca dupa meci sa punem fiecare cat il lasa inima sa-i luam ceas la baiat , era foarte dezamagit dupa faza aia ca-i sarise secundaru` :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai bine taceai :)) La 4-3 ai avut un sut demn de Rugby ,iar oamenii de acolo cautau mingea pe srazi.Si mai ziceti ca au fost favorizati..:)):))

    RăspundețiȘtergere
  9. Strazi* imi cer scuze;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca sa pot sa-ti dau replica ar trebui sa te semnezi, asa e barbateste, se pare ca ma cunosti, dar nu inteleg de ce pastrezi anonimatul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Beni cine n are loc de tine ma?

    RăspundețiȘtergere
  12. ptr(ionut petcu)capu' sus,ai patit ce au patit si alti fotbalisti care au trecut pe la venus...sa-si aduca aminte cei care te-au pus pe lista .....de sacrificiile pe care tu le-ai facut ptr aceasta echipa,tu nu ai fost mercenar ca altii....ai jucat doar cu sufletul....cat timp o sa existe acel "impresar" la echipa venus nu o sa promoveze (vorba lu' goe NEVER),cu mult respect ptr ionut,semnat un amic

    RăspundețiȘtergere
  13. madalin.fost fotbalist la aceasta echipa. ps. stii tu dorule31 iulie 2011 la 17:07

    Va spun eu unde e buba.doru simion se numeste aceea persoana bagatoare de seama care mananca si bea dupa urma acestei echipe.atata timp cat acest om cu un caracter extrem de infect nu pleaca din jurul acestei echipe nu o sa se rezolve nimic.am jucat si eu la aceasta echipa si credeti-ma ca pe banii primarului se lauda, ca el face tot.rusine sa iti fie dorule,impresar de cacat ce esti.esti un nesimtit.mai bine pleaca de la aceasta echipa ca numai rau faci.

    RăspundețiȘtergere
  14. ULTRA BOYS il vrea pe Ionut inapoi la echipa...Respect Ionut pt tot ce ai facut ...Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  15. este intr-adevar o lovitura greu de digerat pt mine,si mai josnic e ca am primit-o miseleste,de la un agramat care nici un mesaj nu a fost capabil sa-l scrie corect...nu contest decizia,practic nici nu ma intereseaza cine a luat-o,dar pt binele echipei trebuie sa dispara anumite persoane din anturajul clubului..capu' sus cei ce au afost indepartati,bafta fostilor colegi in tentativa indeplinirii obiectivelor

    RăspundețiȘtergere
  16. Avem nevoie de Ionut la echipa. Este rusinos modul in care a fost indepartat. Sa nu mai lasam falsii impresari sa ia decizii pe banii altora. Este nevoie de o schimbare nu numai la nivelul lotului de jucatori sau a bancii tehnice. Cei care luati decizii doar pentru ca puteti face acest lucru, aveti demnitatea cel putin sa vi le asumati si aveti demnitatea sa va dati la o parte fara a vi se cere acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  17. il rog pe mustata sau cine se ocupa de acest blog sa faca un sondaj in legatura cu acel impresar sa vedem si noi cam cate voturi strange impotriva lui sau cate pentru.daca se poate cat mai curand pt ca tare curios sunt.oricum il rog si pe primarul din independenta sa se uite mai bine in jurul lui si sa puna oameni capabili,mai tineri si care au jucat fotbal pt aceasta echipa nu ca altii care toata viata lor au stiut numai de femei si de jocuri de noroc.

    RăspundețiȘtergere
  18. echipa venus independenta2 august 2011 la 16:05

    tare dreptate ai.si apropo,ionut capul sus pt ca jucatorii care joaca la independenta te sustin si sunt alaturi de tine.noi te vrem in continuare alaturi de noi pt ca pt aceasta echipa te-ai sacrificat si sunt sigur ca o vei face in continuare.tin sa precisez ca aproape toti jucatorii din lotul venusului nu il mai suporta pe doru simion.nea dorule lasa-ne odata pt todeauna,tu nu intelegi ca nu te mai vrem in jurul acestei echipe.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt de acord ca renuntarea la Ionut Petcu este o mare greseala, fiind facuta intr-o maniera nedemna de o asa echipa. Fiecare trebuie sa-si asume decizia luata, sa nu se ascunda in spatele altora. Strategia echipei este insa interesanta - nu avem decat 2 atacanti in lot pt. ca i-am dat afara pe ceilalti; reprofilam mijlocasi ofensivi in atacanti ca trebuie sa le facem loc in echipa. Din pacate (se pare ca) parerile antrenorului nu mai conteaza. Ne place sa facem / comandam echipa din umbra, dar nu ne asumam escurile...Referitor la "impresar" sunt de acord ca a gresit si inca greseste mult, dar nu pentru ca vrea raul echipei, ci pentru ca asa crede ca este bine. Grav este ca si jucatorii sut nemultumiti, deci (îi) ramane de facut un singur lucru.

    RăspundețiȘtergere
  20. il astepam la echipa si pe popa bogdan pt ca si el a castigat niste meciuri importante pt aceasta echipa.nu se poate sa i se dea cu piciorul in asemenea fel nici lui nici lui pisa.se pare ca alti jucatori dupa meciul de baraj erau foarte suparati si spuneau ca nu mai vin si se pare ca vin in continuare cu japca pt ca se pare ca sunt neamuri cu cineva din staff-ul tehnic si jucatori precum boba,pisa,madala...etc,am dat doar cateva exemple dar lista poate continua,sunt dati afara sau nu sunt bagati in seama de loc.ar trebui sa se tina cont de ce a facut pt aceasta echipa anumiti jucatori si sa fie apreciati pt ceea ce au facut in trecut.oricum domnilor conducatori multi jucatori de la alte echipe nu suporta echipa venus din cauza conducatorilor care nu au stiut sa se poarte cu adversari lor din campionat ci si din cauza faptului ca si ei au jucat pt aceasta echipa si au fost indepartati si ei sau au fost dati afara pe usa din dos si aici tin sa dau cateva nume de jucatori care au facut ceva pt aceasta echipa:florea daniel,cornel ticu,madalin avram,ionita gheorghe,anghel marius,bica marian,radu valentin,deacu razvan,purcarea daniel,tudorache madalin si multi altii.rusine conducerii venusului si antrenorului care accepta aceasta marsavie si care nu stie sa se impuna.de aceea aceasta echipa nu o sa realizeze mai mult decat a realizat pana acum pt ca nu exista oameni capabili sa-i duca spre o mai buna performanta.pacat mare pacat

    RăspundețiȘtergere
  21. aceste nume enumerate nu au fost date afara au plecat ele de buna voie , o parte din ei au simtit ca nu mai tin ritmul altele au plecat pentru ca au avut oferte mult mai avantajoase de la alte echipe din judet oricum respectam acesti jucatori enumerati pentru ca intradevar au facut ceva pt venus si au adus multe rezultate notabile.

    RăspundețiȘtergere
  22. Doru Simion pleacă de la Venus pleacă de la barca

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunt de acord cu Florin Radu, partial si cu Marius. Este adevarat ca unii dintre jucatori nu sunt, sau nu au fost tratati cum ar fi trebuit, dar sa nu uitati ca toti au primit bani pentru a juca la Venus. O parte dintre ei(enumerati sau nu de Marius), au simtit ca aici painea este mereu "mare si alba" si nu mai pot avea parte de ea. Sa fie si ceva invidie? Poate "comportamentul unor conducatori" ai echipei (desi, culmea echipa nu are decat un presedinte si un presedinte de onoare!!! - ceilalti din punctul meu de vedere nu conteaza) a fost uneori deplasat fiind una din putinele bile negre ale acestei echipe. Oricum subiectul este destul de amplu iar adevarul probabil undeva la mijloc.
    P.S. Domnilor ganditi-va bine si aduceti din nou la echipa cei doi atacanti, trebuie sa tineti seama in luarea deciziilor (la acest nivel) si de parerea suporterilor, a antrenorului, dar si a jucatorilor ramasi la echipa.

    RăspundețiȘtergere
  24. gata cu joaca,afara cu doru simion.asa trebuia pus titlul.

    RăspundețiȘtergere
  25. "Impresarule" nu mai spui nimic acum? inainte de meciuri si cand se face lotul pentru un nou campionat esti primul,
    vorbesti foarte mult. Hai ramai doar un sporter al echipei si lasa pe altii mai priceputi sa faca ce e bine pentru echipa.
    Altii mai tineri care nu au ambitii si orgolii prostesti.
    Nu pot sa-ti cer demisia pt. ca nu faci parte din staf dar te comporti ca si cand ai fi patron. Slabeste-ne!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Putetzi aduce 15 impresari de la Real Barsa shi Chelsea tot nu i batetzi pe Baia ... Rautacioshi, frustratzi ...

    RăspundețiȘtergere
  27. vedeti'va de treaba3 august 2011 la 20:11

    ce tot ne aburesti cu baia mai amatorule.sa vedem cate puncte o sa faceti la c.dupa un an nimeni nu o sa mai stie de voi asa ca ciocul mic si vezi'ti de saracia ta, mancator de tantari de balta.

    RăspundețiȘtergere
  28. impresarule vezi ca mai ai de dat niste banii baietilor de la cernavoda.de'aia i-ai dat afara ca sa nu le mai dai banii.teparule

    RăspundețiȘtergere
  29. ERAU SI BUNI AIA DE LA CERNAVODA

    RăspundețiȘtergere
  30. scz ilie de la cernavoda nu ma dat afara ei chiar au vrut sa raman si ii respect tot clubu venus nam maiu intalnit club familiar ca venus si le doesc baietilor succes in continoaare va ador poate ne vedem in curand si tranzmit anonimurilor nu mai vorbiti aiurea ca e un club respectos va zice ilie de la cernavoda

    RăspundețiȘtergere
  31. tot respectul pentru ilie mai rar fotbalist ni-l dorim inapoi la echipa ai ramas in inimile suporterilor asa ca pentru tine usa este deschisa mereu te asteptam

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .