miercuri, 3 august 2011

DREPT LA REPLICA CU DORU SIMION ..

Datorita atacurilor defaimatoare ce au sosit la adresa scouterului briliantelor pe site`ul Venusului, cum ca acesta acesta ar dirija totul la echipa din spatele cortinei, insusi el Doru Simion a cerut dreptul la replica pentru a lamurii o data pentru totdeauna care este cu adevarat situatia la echipa.




Reporter : De unde provine acest val de acuze ce va incrimineaza ?

Doru Simion : Habar n-am de unde provin toate aceste acuze, tot ce pot sa spun este ca jur cu mana pe inima ca n-am beneficiat vreodata de pe urma Venusului, din contra inca de acum 15 ani cand sotia mea era contabil la SMA am inceput sa sustin aceasta echipa prin influienta pe care o aveam in anturajul echipei si sa atrag sponsori pentru a oferii echipei conditii cat mai bune.
Putina lume stie ca o mare parte din timpul meu il dedic echipei, la fel de putine persoane stiu ca, ultimul rand de echipament, mingiile, ghetetele si multe altele sunt achizitionate numai si numai din buzunarul meu propriu sau datorita presiunii exercitate de mine la diferiti sponsori, plusca am in plan sa mai achizitionez un echipament de prezentare. Vreau sa se inteleaga clar, nu a nimic cu jucatorii ba din contra chiar sunt foarte atasat de ei, dovada facand-o ultimii doi exclusi din lot (Boba si Pisa), nu eu le-am trimis mesajele prin care erau anuntati ca s-a renuntat la ei, eu am aflat ultimul, imediat dupa ce am aflat i-am sunat imediat sa le explic ca n-am nici cea mai mica legatura in privinta lor, nici nu aveam cum, sunt altii mai mari in club sa decida, nu eu.
Nu in ultimul rand vreau sa mai adaug ca anul trecut a fost cel mai fructuos an din istoria echipei Venus (Cupa si titlul judetean) la aceste doua trofee luand parte “lotul Cernavoda” plus “lotul Ostrov”, jucatori care au fost achizitionati doar din presiunile exercitate de mine, numai eu stiu cate drumuri am batut Cernavoda-Ostrov, cu propria mea masina fara a cere un ban de la club, rugandu-ma de ei sa semneze cu noi.
Se mai spune ca stiu numai jocuri de noroc si femei, poi sa faci aceste doua lucruri iti trebuie bani, iar ei spun ca stau la mana clubului, afirmatii ce se bat cap in cap.
Inchei prin a spune ca as dori sa se faca un sondaj printre jucatorii echipei pentru a vedea si eu daca e cineva care nu ma suporta, eu care intotdeauna le-am pus partea. Sa se caute vinovatii in alta parte, asta vreau sa va dea un pic de gandit, e simplu cine este ghimpele din coasta Venusului. Va multumesc si sper ca si anul acesta sa repetam succesele din sezonul trecut!

29 de comentarii:

  1. daca tot spui ca vrei binele acestei echipe fa un bine si lasa'i o perioada sa se descurce si fara tine si abia atunci o sa vada echipa daca e bine sau nu fara tine.asa ca nu mai arunca pisica in ograda altuia.ca sa te scoti tu,ai fi in stare sa dai vina pe altcineva.oricum nu ne mira mai nimic pt ca asa ai facut toata viata,ai stiut numai sa imbarligi si sa bagi raca in oameni.sunt curios de un lucru:o sa mergi si tu la munte in acest weekend sa mananci si sa bei pe banii primarului?!eu cred ca nu ai cum sa lipsesti de la o asemenea mocangeala.oricum esti un pervers mincinos si incerci sa dai vina pe altcineva din conducere.tu din ce categorie faci parte.si apropo de echipament si de mingii,nu te mai lauda ca tu le-ai cumparat din banii tai ca stim cu totii ce lingau esti la fratii popa.si hai mai bine sa o lasam asa si sa nu intram in altele.una peste alta lasa-ne in pace.are cine sa iti ia locul.nu o sa te planga nimeni.aaaaaa si apropo mustata nu mai tine cu parvenitul asta ca cine stie...poate o sa iti faca si tie la fel cum le-a facut celorlalti jucatori.o sa te lucreze marsav asa cum a facuto pana acum pt ca ilie zeciu la aceasta echipa este o simpla marioneta si face exact ce i se dicteaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca dreptul la replica este chiar pe bune, am o curiozitate...cine naiba e "ghimpele"? Cine din interiorul clubului nu ii vrea binele? Rog argumentati raspunsul.
    Titlul de campioana judeteana si cupa sunt deja o obisnuinta la Venus. Pentru ca un sezon sa poata fi considerat fructuos, este nevoie de o promovare in liga a III-a. O stim toti dar nu avem curaj sa o spunem.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca tot te lauzi singur ai uitat sa amintesti ca ai platit din "propriul buzunar" modernizarea arenei sportive de la Independenta, toate deplasarile echipei, cantonamentele facute de echipa si meriti o statuie. Cred ca banii pe care pretinzi ca i-ai cheltuit ai avut grija sa ii recuperezi (nu cred ca a fost o intamplare faptul ca anumiti jucatori adusi de tine au evoluat mai mult decat meritau, totul culminand cu titularizarea unora in meciul de baraj pentru liga aIIIa). Cred ca tu si "ghimpele" despre care vorbesti ati fost "mana in mana" dar v-ati certat din cauza banilor si probabil a influentei la echipa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nea Dorule!!! Il vrem din nou la echipa pe PISA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Belerin Sulerin6 august 2011 la 10:30

    Am o dorinta arzatoare !
    Vreau sa il readuceti pe Ionut(Pisa) la echipa...
    Acest simbol trebuie sa moara odata cu Venus..Noi suporterii vom organiza un miting in fata primariei pe data de 10.08.2011 pentru a se face dreptate...Nu ne puteti da afara idolul...Practic, el este omul care a umplut tribunele stadionului "Olimpico din Coade"...
    Va rugam sa luati in calcul si dorinta noastra...

    RăspundețiȘtergere
  6. Venus Hooligans6 august 2011 la 10:36

    Va rog sa faceti un sondaj de opinie cu Petcu Ionut (Pisa) pentru a demonstra cat e de iubit acest juvcator care si-a dat viata pt aceste culori...Noi, factiunea "Venus Hooligans" nu concepem sa mai asistam la meciurile echipei pana nu revine Pisa..E de neconceput sa il vedem in tricoul altei echipe...Nu il puteti pune in aceiasi "oala" cu Bujie sau alti mercenari care au trecut pe la Venus k "gasca prin apa"

    RăspundețiȘtergere
  7. Nea Doru :
    Cum te-a lasat inima sa il indepartezi pe Pisa de la echipa...Treci peste cosmarul ala de Nea Ion si cheamal la echipa pe Pisoi...Chiar merita !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Forza Pisoiule...Vino la Unirea...Aici jucatorii de valoare sunt respectati

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari dle Emil, a-i reusit.

    RăspundețiȘtergere
  10. intr-adevar,Pisoi chiar merita sa fie in aceasta echipa.nu vreau sa critic ceilalti jucatori,dar,sincer...el,alaturi de jucatorii din localitate reprezinta inima echipei,indiferent de prestatiile lor.spun asta desi el(Pisa) si ceilalti jucatori gen brasoveanu..si altii s-au darut 100% pentru echipa.respect ceilalti jucatori..fiecare e valoros in propriul fel,dar acesti jucatori enumerati mai sus chiar trebuie pastrati.in fond..care ar mai fi scopul sa venim la meci..??sa vedem straini??nu,fiindca,desi suntem invatati numai cu succese,mai presus de asta pretuim valorile autohtone.rog sa se ia aminte la mesajul asta(in special conducatorii)

    RăspundețiȘtergere
  11. bai oprica daca nu era nea ion venus era zero si nu i-ti mai da tu cu parerea de echipa obositule dute in p--a mea de sclav

    RăspundețiȘtergere
  12. Pt. Nick B: Nu ai inteles ca jucatorii care sunt din Independenta, ori au legatura cu comuna asta nu au ce cauta in echipa? Se demonstreaza usor, cu fapte...Nu avem rabdare cu juniorii de la noi, dar avem rabdare cu alti obositi care-si iau banii si pleaca. Dintr-o generatie de juniori care au castigat campionatul abia a fost oprit unul singur, dar si ala este umplutura. I se cere cand intra sa fie Hagi, dar nimeni nu are putina rabdare...Pisa nu cred ca va reveni, are si el orgoliul lui este normal. Ne putem consola cu un singur lucru: inca mai sunt la Venus cativa jucatori, prezenti de mult timp la echipa, care pot fi considerati ca fiind din Independenta, cinste si respect acestora.
    Succes in noul sezon...poate cu surprize!

    RăspundețiȘtergere
  13. aici chiar ai dreptate ionut in legatura cu ''la venus inca mai sunt jucatori care sunt de mult timp la aceasta echipa si care pot fi considerati ca fiind din independenta" dar acestia cred ca pot fi numarati doar pe o singura mana.si nici ei nu cred ca mai sunt apreciati pt ceea ce au facut si pt ceea ce or sa mai faca pt venus.pt ca cine stie cum i se ridica parul lui nea doru si o sa le spuna si lor pas pt ca el ia "lucrat" pe aproape toti jucatorii emblema de la aceasta echipa.degeaba incearca sa dea el vina pe nea ion pt ca el este ghimpele si buba la aceasta echipa.dar se vede ca nu are onoare si caracter sa ridice mana si sa plece.

    RăspundețiȘtergere
  14. care jucatori emblematici ma.enumarai daca poti.singurul era pisa.o sa isi ia el revansa pt ca nu e un jucator terminat asa cum spune doru simion.dorule pleaca odata terminatule de la echipa asta tu nu vezi ca nu te mai inghite nimeni.nea ioane ia masuri pt ca acest om incearca sa te faca si pe tine.te imbarliga la jucatorii cum ca tu ai fi de vina pt tot ce se intampla la aceasta echipa.

    RăspundețiȘtergere
  15. bai dorule esti un nesimtit mare de tot.vrei sa dai vina pe nea ion dar nu o sa iti mearga pt ca e mai destept ca tine de o mie de ori.adu-ti aminte cand se ocupa nea ion de echipa(el era si delegat si antrenor)a avut mai multe rezultate bune cu jucatorii din independenta si din calarasi,iar lotul nu era asa de numeros si cu stanieri gen lotul cernavoda,ostrov,bucuresti.asa ca mai gandeste-te cine e de vina.

    RăspundețiȘtergere
  16. misto in minicantonamentul din brezoi dar simpla prezenta a impresarului de carton ne-a facut sa avem retineri in a ne simti bine.sunt curios daca si el a primit diurna la fel ca toti ceilalti.avar si calic a fost si asa o sa ramana.cred ca a simtit si el ca nu mai este dorit in sanul echipei.eu unul ii doresc multa sanatate ca are nevoie dar totusi sa renunte sa mai stea in preajma echipei.si apropo,incepand de la jucatori,antrenori,conducere iti spunem cu totii: LASA'NE IN PACE SI NU MAI VENI.

    RăspundețiȘtergere
  17. 'cel mai tare'- da ti numele, minicantonamentul a fost reusit si prin prisma faptului ca am fost cu toti, conducere jucatori. asa ca nu mai imbarliga ca cineva vorbeste conducerea de rau ca nu ai dreptate, mai bine ti ai da numele si ai spune cine ti a povestit de fapt de cantonamentul montan. respect doru .

    RăspundețiȘtergere
  18. ce sponsor esti tu mai nimeni?fara primaru venus nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tu nu stii decat sa iti unfli burta .

    RăspundețiȘtergere
  20. Dupa umila mea parere, nu cred ca exista o persoana in anturajul echipei care doreste raul acesteia. Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, dar nu este nea` Doru "oaia neagra" care se tot insinueaza in comentarile de mai sus. Intradevar primarul este cel care tine echipa, iar nea` Doru este persoana de legatura cu fratii Popa.

    RăspundețiȘtergere
  21. nea Doru minte cand spune ca a batut drumul la Ostrov..ptr ca jucatorii din Ostrov au venit la Venus prin intermediul lui Cinaru .El nu are nicio trb cu aceste transferuri!!

    RăspundețiȘtergere
  22. ok....se tot vb de doru simion..etc..va spun sincer..au fost jucatori din comuna...foarte buni..jucatori pe care doru simion..sau altcineva din staff...kiar si patron nu-i putea manevra oricum.cine stie putina istorie a ekipei ...isi da seama dsp cine vorbesc.in consecinta..tot ce se intampla la ekipa..daca se intampla ceva negativ..se datoreaza unei lipse totale de incredere.tind sa cred k printre 'briliante'..se poate face loc pt unul sau mai multi copii din localitate..care speram sa ne atraga la stadion

    RăspundețiȘtergere
  23. venus independenta o mare pacaleala ajungem la baraj de 10 ani si o ................

    RăspundețiȘtergere
  24. am jucat un baraj la giurgiu daca i si mai aduce minte domnul doru cand aveam cea mai buna echipa cand suna domnul primar din tribuna sa il intrebe pe domnul doru ce se intampla si avea domnul doru telefonul inchis daca i si aduce aminte aveam o fuziune cu unirea manastire o frumusete de echipa a fost vanzare ne am vandut la fel k la piata rusine mare

    RăspundețiȘtergere
  25. te rugam noi din suflet daca iubesti echipa asta lasa ne domnu doru te rugam noi din suflet stai in tribuna k ai probleme de sanatate

    RăspundețiȘtergere
  26. cand o sa dispara primarul de la echipa aceia se va alege praful de tot este un om minunat care se lasa la mana altora

    RăspundețiȘtergere
  27. va rog din suflet avem stadio avem poate si jucatori pune ti domnu primar un antrenor la echipa sau punel sa se documenteze pe ilie este varza cu carnat k antrenor

    RăspundețiȘtergere
  28. domnu doru lasa echipa in pace jucatori nu te vrea vezi de batranetea mata mergi in parc relaxeazate

    RăspundețiȘtergere
  29. E foarte bine ca sustineti echipa, dar poate ar trebui sa se mai descurce si singura.

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .