duminică, 10 iulie 2011

BLESTEMATUL MINUT 71 …

Era pauza , scorul arata 4-1 pentru tulceni, golul Independentei venind din partea bravului atacant Ilie Marin.
Chiar daca scorul cu care a pierdut Venus este unul rusinos , meciul a avut un minut cheie, minutul ce putea fi de aur pentru trupa lui Ilie Zeciu. Condusi la pauza cu 4-1 , Venus avea sa revina in forta in debutul reprizei atunci cand abia intratul Mustata isi insira 4 adversari plecand din cercul centrului terenului, ajunge la 16 metri si trimite un sut plasat la coltul lung , mingea lovind bara si intrand in poarta. Venus domina din ce in ce mai mult jocul iar in minutul 65` Ilie Marin fructifica pasa venita de la acelasi Musty si marcheaza cu sange rece din 10 metri. Apoi s-a derulat cel mai controversat moment al partidei, era minutul 71 atunci cand Mihai Constantin trimite o centrare din dreapta mingea izbind mana unui Eolian indepartandui`o groaznic de clar de corp , toti cei 700 de spectatori vazand asta numai centralul constantean nu. Sa fie oare din cauza ca vice-primarul Constantei este component al echipei din Baia ? …Nu cred ..
Imediat la faza urmatoare tulcenii reuseau desprinderea pe tabela, iar peste alte doua minute inchideau si tabela la 6-3. PACAT !

Aici s-a vazut experienta celor din Eolica acumulata in celilalti doi ani de castigatori ai barajului, stiu sa joace ambele faze, pe teren si in afara lui !
Acum Venus isi linge ranile dar sezonul ce abia sta sa inceapa , briliantele o vor lua de la capat .

MULTUMIM TUTUROR FANILOR PREZENTI LA CONSTANTA!!

6 comentarii:

  1. V-ati adus si voi aminte de baraj dupa o luna de zile,nu mai cautati scuze,recunoasteti ca ati fost net inferiori

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarat, de necontestat victoria lor inafara de acel minut .

    RăspundețiȘtergere
  3. Va zic eu ce-a fost de la inceput...Zeciu s-a bazat pe Bujie si Sica...Bujie fiind cel mai slab jucator al campionatului,iar Sica a facut meci relativ bun in finala cupei si a fost trecut titular :-j :)) Si tot incercati sa v-a scuzati cu arbitri si min 71 :-j.Se vedeau antrenamentele nu cluburile de noapte si bautura :))

    RăspundețiȘtergere
  4. in poza aia cinaru ce facea?cumva vomita de la efortul depus sau din alta cauza :))

    RăspundețiȘtergere
  5. mai baieti dar chiar nu va este rusine sa acuzati arbitrajul cand voi ati luat 6 goluri intr-un meci de baraj.Sa ziceti mersi ca s-au relaxat cei de la Baia la pauza la 4-1 ca puteati sa luati 8,9 goluri.

    RăspundețiȘtergere
  6. ... si inca ceva baietei... baia chiar o sa joace in liga a 3-a ;)...

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .