luni, 25 iulie 2011

VENUS IESE DIN CUPA, DAR IESE CU CAPUL SUS !!


Miercuri a avut loc prima mansa a Cupei Romaniei, sortii scotandu-i in fata lui Venus pe Inter Clinceni echipa de liga a 3-a, antrenata de titratul Titi Dumitriu. Chiar daca scorul arata unul dur, in teren lucrurile n-au stat chiar asa de rau, jucatorii lui Ilie Zeciu incercand sa joace fotbal, nebaricadandu-se in poarta, "reusind" sa rateze ocazii rarisime la poarta Clinceniului spre disperarea lui Titi.
Noii veniţi în echipa lui Ilie (la mulţi ani, a fost ziua lui) Zeciu nu şi-au găsit locul, singurii care au jucat ceva cât de căt au fost Voinescu (ex, Chindia Târgovişte) şi Scăeţeanu (ex. Viitorul Sohatu). Dar nu au avut cu cine juca pentru că pasele lui Scăeţeanu găseau pe Aurelian Oprea într-o vacanţă prelungită, iar ale lui Voinescu pentru Adi Oprea găseu rar “adrisantul” dispus să joace.

Golurile din min. 20 (RĂDUCANU) şi 29 (ANDREI) nu sunt decât taxarea unor gafe defensive pentru care Coman şi portarul Condei se pot socoti fraţi de cruce.
Biciuiţi la vestiar, de mai bine rămâneau în … grevă la mijlocul terenului, elevii lui Zeciu au jucat altceva la reluare, dar golul a căzut tot în poarta lui Condei, în min. 57, după ce LUCA a predat o lecţie “pe viu” lui Coman dintre ceea ce înseamnă o campioană de liga a IV-a diluată şi o echipă de liga a III-a.  Schimbările făcute de Ilie Zeciu au readus Venusul în joc, nu şi goluri în poarta lui C. Ion, ratările lui Ilie (min. 72, 75 82), şutul bombă a lui Scăeţeanu, respins greu de C. Ion, dar şi un penalty neacordat la pătrunderea lui Mustaţă, puteau da o altă imagine jocului. Dar când din 6 metri, doar cu portarul (ocaziile lui Ilie) nu dai gol …
Şapte Cupe a câştigat venus în istoria ei şi iată că, şi al 7-lea val a oprit-o să acceadă în faza a doua naţională.
VENUS INDEPENDENŢA: Condei – Tărăbăşanu, Coman (63 Badea), Cinaru, Furdui (60 MUSTAŢĂ) – Adi Oprea (65 Marcu), Munteanu, SCĂEŢEANU, VOINESCU – Aurelian Oprea (60 Ilie), Catană.
Antrenor: Ilie Zeciu
INTER CLINCENI: C. ION – C. Mihai, NiŢĂ, Fodor, Roşca – DUMITRU (58 Niţulescu), Andrei (63 M. Gheorghe), PĂUN (60 F. Budeanu), V. BUDEANU – LUCA, RĂDUCANU.
Antrenor: Dumitru Dumitriu.


De remarcat este faptul ca, trupa din Independenta are programat un mini`turneu in Bulgaria pe data de 6.08.2011, acolo unde urmeaza sa joace un amical cu echipa fostului antrenor al Dunarii Virgil Bogatu.
(sportCALARASEAN)

3 comentarii:

  1. sigur este in data de 06.07 acel miniturneu in bulgaria, avand in vedere ca acest articol a fost postat in data de 25.07?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mini-turneul din Bulgaria s a amanat deoarece echipa lui Virgil Bogatu a fost desfiintata. Venus va pleca vineri pt un stagiu de 3 zile la munte .

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .