sâmbătă, 9 noiembrie 2013

GLUMĂ PROASTĂ!

Unirea Mănăstirea - VENUS INDEPENDENȚA 3-0

Revenim cu detalii...

35 de comentarii:

  1. Nu ati mai facut nici o contestatie?....poate gasiti vreo portita sa castigati si meciul asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Venus o umbra a echipei din sezonul trecut joc slab facut de jucatori nostri care vine dupa alte jocuri slabe dar cistigate cu noroc echipa nu mai este motivata trebuie umblat la moralul jucatorilor nu este posibil ca intr-un meci sa ai doar o ocazie de gol.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate daca ar urmari echipa de juniori si ar vedea placerea jocului in stare pura si-ar schimba atitudinea si poate motivatia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut Venus a 3a oara in acest sezon. Demisia este solutia pentru zlic si zeciu vechea gasca. tu vrei sa dai gol si bagi fundasi in teren asta e nepricepere sau reavointa. eu zic ca sa plictisit dar vrea sa mia traga ceva bani de pe carca fostului primar. aveti copii buni la juniori sper sa creasca frumos.

    RăspundețiȘtergere
  5. As propune un meci intre echipa de juniori si echipa de seniori,la cum joaca acum m-as mira daca ar da mai mult de 4-0.Sa plece si echipa de juniori si echipa de seniori cu acelas autobuz sa stea si la meciul de juniori,pentru juniori o sa fie si o motivatie in plus deoarece sunt si seniorii...

    RăspundețiȘtergere
  6. eu cred ca daca se pun juniorii pot invinge echipa mare...ei au dovedit ca sunt o echipa,s-au mobilizat in fiecare meci foarte bine si se vede asta....sunt pe primu loc....

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt total de acord pentru un meci juniori-seniori..cu ocazia asta ii mai puneti si la munca pe juniori.

    RăspundețiȘtergere
  8. copilasi voi nici nu va dati seama ce inseamna sa joci un amical cu echipa de seniori, pastrati-va energia pentru meciurile voastre, invatati jocul cum trebuie invatat nu cu balarii scrise pe forum, ca inca nu ati ajuns fotbalisti, aveti de muncit , nu asa cresti in valoare ...doar tastand la pc comentarii de 2 lei... Cum o gafeaza , cum si reprosurile, succes baieti in continuare, salutari din partea mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am spus ca ii juniorii sunt peste seniori,am propus un amical ca sa vedem nivelul juniorilor,daca fac sau nu fata la seniori.Cel care a spus ca juniorii pot invinge echipa mare nu sunt eu...eu doar am propus

      Ștergere
    2. Daniel Piron are perfecta dreptate. Diferenta este una foarte mare. Desi echipa de seniori nu traverseaza un moment prea bun are in componenta jucatori de valoare care o pot readuce in top. Echipa de juniori are in acest moment fata de echipa de seniori un plus de motivatie, ambitie, organizare, modestie si foame de performanta.

      Ștergere
    3. Eu doar vreau sa vad daca ambitia poate face fata cu valoarea seniorilor.Nu am vazut juniorii intr-un meci de campionat al seniorilor si as vrea sa vad daca cativa din juniori pot face pasu' la echipa mare.Nu vreau ca si aceasta generatie sa se destrame ca altele.Generatia asta e peste multe alte generati din trecut.Este peste cea care a castigat campionatul ultima data.Sper ca aceasta generatie sa promoveze si Venus Independenta in esaloanele superioare,nu doar liga a 4a.Succes in campionat si sper sa castigati titlul!

      Ștergere
  9. Venus este un simbol in fotbalul calarasean si a demonstrat de-a lungul vremii ca nu este o echipa doar de un an de zile proiectul ,,venus '' este de ani de zile asa ca trebuie sa tinem capul sus chiar daca nu mai sintem pe primul loc viata merge mai departe si trebuie sa ne calmam si in privinta jucatorilor pentru ca ei fac eforturi mari fara antrenamente sa te intilnesti doar sambata este greu dar ei au demonstrat ca ne tin acolo sus in clasament am vazut meciuri de liga I unde echipele fac cite trei antrenamente pe zi si sint platiti regeste si fac greseli elementare mai rau ca la liga 4 asa ca exageram si noi cei care sintem linga echipa cu apostrofarile ,anul trecut majoritatea acestor jucatori au facut o mare cinste comunei noastre cistigind seria fara dubii dar si un joc excelent la baraj chiar daca am pierdut am facut-o onorabil spectatorii din bucuresti au ramas frumos impresionati cum o echipa de la tara pune probleme unei echipe cu jucatori bucuresteni asa ca trebuie sa fim linga echipa si la bine si la rau ne cerem scuze forzaaaaaaaaaa venussssssss

    RăspundețiȘtergere
  10. In echipa Venus gasesti vreo 7 jucatori care pot juca lejer la divizia c, marea problema e ca nu au o idee clara de joc si sunt asezati in teren la ghici, schimbarile sunt catastrofale iar de indicatii in timpul jocului sau la pauza nici nu se pune problema. Cand antrenezi o echipa care se intalneste doar la meciuri trebuie sa cunosti un minim de psihologie si asezare in teren restul vine de la sine pentru ca Venus dispune de fotbalisti care au evoluat in esaloane superioare si stiu jocul foarte bine. In concluzie cand o echipa cu fotbalisti ce au demonstrat ca sunt buni nu joaca nimic vina apartine antrenorului care dupa parerea multora trebuie schimbat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate pentru toata lumea ai dreptate. daca fostul primar nu se implica zlic si zeciu duc echipa in paragina. ei fac echipa impreuna dupa toane. sambata zlic zici ca era turbat injura si se auzea pana in tribune unde eram cu alti oameni.

      Ștergere
    2. No comment!

      Ștergere
  11. Venus a castigat 3 titluri consecutive cu acesti doi oameni pe care le cereti demisia , echipa se afla pe locu 2 , despre ce paragina vorbiti , sunteti handicapati ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Mustata gandesti la fel cum joci adica haotic. Venus a castigat 3 titluri pe fondul unui campionat slab si a unor jucatori platiti regeste pentru acest nivel, drept dovada o echipa(Modelu) a pus putin la punct organizarea, a adus un antrenor(Bogatu) care se pricepe si la fotbal si la oameni, au adus 12 jucatori acceptabili si totul merge struna cu aceeasi bani care se cheltuie la Venus sau poate mai putin. Peste tot in lumea asta cand o echipa nu merge antrenorul e cel ce pleaca. Cand antrenezi seniori trebuie in primul rand sa fii in stare sa strunesti caractere si sa le modelezi in asa fel incat acei jucatori sa joace din respect pentru antrenor dar cand fotbalistii simt ca antrenorul nu stie ce sa le ceara totul se destrama. Sper ca ai inteles parerea mea de handicapat domnule Mustata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre (dez)organizare ai dreptate. E cam haos si asta au observat mai multi oameni. Referitor la factorul financiar te inseli - in acest moment modelu investeste mult mai mult. Din ce am inteles jucatorii sunt deranjati de apostrofarile si jignirile venite de pe banca de rezerve nu din tribuna.

      Ștergere
  13. Locul doi nu se premiaza, suntem la 8 puncte de Modelu si jucam returul la ei, in ritmul asta daca terminam pe 4 sa zicem merci.

    RăspundețiȘtergere
  14. Inca te consider handicapt , nu m.ai convins .

    RăspundețiȘtergere
  15. Inca te consider handicapat , nu m-ai convins ..

    RăspundețiȘtergere
  16. Mai chiar nu va da-ti seama la vorba. Voi care ati jucat fotbal doar in curtea scolii, vorbiti de asezare in teren si strategie de joc,ce antrenor va instruit pe voi sa fiti in stare sa instruiti si voi pe altii.Va visati noaptea antrenori la echipa de seniori ? petru binele echipei, sau pentru niste bani care va pote usura traiul de azi pe miine ?

    RăspundețiȘtergere
  17. MUSTATA TU NICI NU TE-AI APUCAT DE FOTBAL SI-TI PERMITI SA FACI ANALIZE, AI 10 MECIURI LA D SI ALEA JALNICE, INCEARCA LA CATEGORIA REMORCA DAR SI ACOLO O SA-TI FIE GREU. ESTI TOLERAT DE DOI PUSCARIASI DE ANTRENORI TU SI INCA CATIVA. VA BATETI JOC DE O COMUNA INTREAGA CU EVOLUTIILE VOASTRE PENIBILE. NEA COSTICA NU MAI TOLERA PUSCARIILE ASTEA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mata e puscariasa nu antrenorii . Vezi ca faci o jum de ora pana in centrul independentei d apoi pana unde au jucat acesti doi antrenori prostle de la tara

      Ștergere
  18. IN10 MECIURI AM LUAT GOLURI CAT IN 3 CAMPIONATE, E CLAR CA CEVA TREBUIE SCHIMBAT.

    RăspundețiȘtergere
  19. ar fii bn sa ia exemplu juniorilor...adica organizarea pe care o au la fiecare partida,dorinta de a castiga fiecare meci si munca pe care o depun...si mai mult eu cred ca la juniori antrenorii stiu sa isi motiveze jucatorii si asta s-a demonstrat...asa ca sper sa isi revina si echipa mare

    RăspundețiȘtergere
  20. mustataAnonim , suna bine nick-name ul tau . Dupa cate observ esti idiot , nu eu am facut analize despre joc ci alt anonim ca tine mai sus. Singurele analize ti le as recomanda tie la cap , esti limitat, iar tu de multe ori astepti o bere gratis dupa meci de la omul caruia tu ii spui nea costica.16 noiembrie 2013 la 11:14

    Anonim , suna bine nick-name ul tau . Dupa cate observ esti idiot , nu eu am facut analize despre joc ci alt anonim ca tine mai sus. Singurele analize ti le as recomanda tie la cap , esti limitat, iar tu de multe ori astepti o bere gratis dupa meci de la omul caruia tu ii spui nea costica.

    RăspundețiȘtergere
  21. bai lili si alte puscarii care il injura-ti pe mustanta voi unde ati jucat ca nu am auzit de voi?aaaaa scuze de lili am auzit a jucat mult la pacanele

    RăspundețiȘtergere
  22. Aduci in discutie numele unui om care se semneaza cand scrie ceva (nu anonim ca tine) si care face treaba buna cu copiii. Nu mai jigni gratuit si nu induce lumea in eroare. Musty desi greseste este copilul Venusului, aici a crecut s-a format ca jucator, avem pretentii de la el dar nu il injura cine sustii tu, doar vrei sa distragi atentia. Trezeste-te din bautura si poate vezi lucrurile mai clar, dar mai ales corect. Echipa in general este intr-o pasa proasta insa toti speram sa-si revina.

    RăspundețiȘtergere
  23. La Venus unii oameni mai vechi sunt deranjati ca poate se afla ce prostii faceau si fac si acum. E o clica care a incercat sa vanda barajul cu agigea si cel cu corbeanca. Ii deranjeaza ca acum sunt si altii care nu pun botul la smecheria lor si poate ii spun fostului primar cel care tine echipa in viata.

    RăspundețiȘtergere
  24. "fost jucator" fara personalitate si curaj - da-ti numele real daca te tine si nu mai incerca sa bagi strambe. daca este cum spui cu cele doua meciuri te astept cu argumente si detalii, dar mai ales cu numele tau real pentru a avea credibilitate.Ne-am cam saturat de anonimi care vorbesc doar sa se afle in treaba.

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu sunt din Oltenita si am auzit de mai multe ori asfel de afirmatii venite din partea lui Catana si Porumbel.

    RăspundețiȘtergere
  26. iata lista cu jucatorii care vor fi dati afara de la echipa din iarna.1 zeciu. 2 condei.3 tarabasanu.4 cinaru.5 coman 6 razvan 7 culda 8 mustata(daca vor pleca voinescu si dorobantu)

    RăspundețiȘtergere
  27. 1. Zeciu e antrenor si nu jucator.
    Cred ca daca pleaca mustata e o mare problema pt voi , ramaneti fara jumatate de echipa din cate stiu pe spatele lui au venit multi baieti titulari in buc .hahaha

    RăspundețiȘtergere

Va rugam utilizati un limbaj civilizat , moderatorul blogului are dreptul de a modera fiecare comentariu .